מה רק אני נוהג עם נעלי ספורט ?
לדעתי הכי נוח
אם יש בוץ מוציאים את המגפיים מאחורה ( מגפי רפתנים הכי זולות שיש ...)
די לפלצנות:rolleyes:
Printable View
מה רק אני נוהג עם נעלי ספורט ?
לדעתי הכי נוח
אם יש בוץ מוציאים את המגפיים מאחורה ( מגפי רפתנים הכי זולות שיש ...)
די לפלצנות:rolleyes:
ברור שבלנסטון.
למרות שיש לי טימברלנד שנרכשו למטרה הזאת, משתמש כבר 10 שנים בשני זוגות נעלי עבודה של עינת (הראשון חום סטנדרטי והשני שחור) לסירוגין.
נוחות בצורה מדהימה (יותר מניו-באלנס) , אטומות למיים - זולות - לא נגמרות.
ולבוץ - זוג ערדליים שמולבשות על הנעליים. נגמר הבוץ ? שולפים את הערדליים והנעל בפנים נקייה. לא תופס מקום ותמיד באוטו.
רצית חוו"ד מקצועית ?בבקשה
אם אתה מתכונן לבצבץ ברמה שלנו בתחרויות קנה את הנעליים הכי זולות שיש כי גם היקרות ביותר מחזירות את נשמתן לבורא כעבור שתי עונות של אימונים ותחרויות
חלקי העור מתייבשים ומתקשים ברמות ולאחר מכן נקרעים וכמו שתמיד תהיה הביצה שגבוהה מגובה הגלגל של הרכב כך תמיד תימצא השלולית שתכניס לך מיים לנעל המוגנת - מלמעלה - אז הנעל המוגנת שומרת את הרגל שלך בתוך בריכת רפש - לא תענוג גדול
היום אני הולך עם נעלי היי טק פשוטות וטובות עם אחיזה טובה על סלעים ואחיזה מצויינת של הרגל בכלל וקרסול בפרט
עוד לא לא נהניתי מנעל שמהרגע הראשון התלבשה על הרגל כמו הנ"ל .
וכמו שעדיף להחזיק ג'יפ לשטח ורכב לכביש כך גם עדיף לחלק את התקציב לנעליים בהשקעה סבירה לשטח והשקעה איכותית יותר ליום יום
מכיוון שהשירשור הזה גם ככה הזוי לגמרי אני מרשה לעצמי להגיב:
שמוליק,
נעליים איכותיות ויקרות דורשות תחזוקה וטיפולים בדיוק כמו הג'יפ...
אם קנית נעלי עור איכותיות (לצורך העניין מעל 600 ש"ח), אתה חייב לטפל בהם. הטיפול כולל שטיפה יסודית עם מברשת אחרי כל טבילה רצינית בבוץ, ייבוש במקום מוצל (ולא ליד תנור כדי שיהיו יבשות לטיול של שבת לאחר האימון של שישי...:D) , ומריחת כמות נדיבה של ווקס מיוחד לנעלי עור.
אם אתה מקפיד לטפל בזמן ולא להזניח, סביר להניח שמה שייגמר קודם בנעליים איכותיות זה הסוליה או התפרים (אם יש), או הבטנה של הנעל. ולא חלקי העור!
יונתן
+1
מצטרף גם כן , בנעל עור טובה שמטופלת כמו שצריך בדר"כ התפרים/סוליה "נגמרים" הרבה לפני העור.
שטיפה , ניגוב במגבונים, ווקס...ונעלי עור מחזיקות לי הרבה מעבר למצופה.
לאחר ניקוי יסודי+ווקס שקוף +החלפת שרוכים לחדשים מידי פעם הנעליים נראות מצויין.
הנעליים ,בהא ,הידיעה.
http://www.jugend.co.il/gallery/show...hp?photo=97730
ובטח "נמרוד " יסכים עימי..
ובקיץ אין שום בעיה!
חברים יקרים, אתם מטעים פה אנשים.
לא מדובר כאן בצמיג המתלבש על גאנט, אלא בנעל המתלבשת על רגל, ולכן אין דבר כזה "הנעל הטובה ביותר". לכל אחד מאיתנו כף רגיל שונה, מוזרה יותר או פחות, עם בעיות והבדלים ושינויים שבדר"כ אנחנו אפילו לא מודעים להם עד שבאים לקנות נעל שבאמת יושבת ותופסת את הרגל.
כמוכר ציוד טיולים נתקלתי בעשרות מקרים של אנשים שבאים עם דגם על פתק ומבקשים את "הנעל הזו במידה X", כי קראו/שמעו/קיבלו הארה שזו הנעל הכי טובה, עמידה, אוחזת, עם הסוליה הכי טובה ורקטות קטנות בבסיס שמקלות על ההליכה, וזו, לרוב טעות חמורה.
מחפש נעל? תחליט איזו (טיולים, עבודה, ספורט, מגף עבודה וכו'). אז תלך למדוד, ובין הנעליים הנוחות לך תבחר את הנעל עם המאפיינים הטכניים שהכי נראים לך ביחס למחיר.
אישית? אני הולך עם רייכלי גרביטי II, לא אכזבה ועמדה באתגרים שונים ורבים שהצבתי לה, בטיולים, בעבודה ובצבא. למרות שיש הרבה שלא מתים על החברה ועל הדגם, אני לא חוויתי כמעט סימני התפרקות, ומה שכן - מוצדק לחלוטין.
שוב, לאחר הגדרת צרכים (צריך נעל שתהיה גם נוחה לנהיגה? כמה ואיפה תלך איתה ברגל? עם איזה משקל?) תוכל להתאים לך את סוג הנעל שהכי יתאים. לדעתי? לטיולי גיפים רכובים (או עם הליכות קצרות) אין טעם להתאמץ עם משהו יותר מנעלי ספורט/מגף אוסטרלי מקסימום. אם משלבים טיול רגלי? שימו נעליים טובות להליכה בבגאז, ותנעלו אותם כשיורדים מהרכב. נהיגה עם נעלי הרים לא בריאה לא לנוהג ולא לנעל. החלק הקדמי של הקרסול מגיע הרבה פעמים לזוויות שהנעל לא בנויה לעבוד בהן, מה שפוגע בסוליה, בגפה, ובמה שביניהן, מה גם שהנעל מגבילה את הקרסול מלהתקפל, וזה בלי לדבר על חוסר התחושה של הדוושות שנעל עם סוליה קשה יוצרת.
גם הגי'פ אמור לשרת אותך, אז מה? אתה לא מטפל בו?
אני עובד על הנעליים שלי בקושי שעה כל שלושה חודשים, לנקות, למרוח ווקס, ולהחליף שרוכים. בלי זה העור פשוט יתפורר והתפרים יתפרקו. לנעל חיי מדף של 5 שנים בערך (יש חומרים בסוליה ובבולם שמתכלים ומתפוררים במגע עם האויר), ואין סיבה שהיא לא תחיה אותן גם בזמן שימוש.
90% מהאנשים לא שוחקים עשירית מהסוליה בזמן שהם משתמשים בנעל עד שהיא מתבלה. התפרים והעור, אם לא יתעללו בהם יותר מדי, ואם יטופלו כמו שצריך, יחזיקו גם הם בד"כ, אז נכון, אפשר לקנות נעל כל שנה, אבל למה לא לחסוך את זה במחיר של שעה ארבע פעמים בשנה+50 שקל ווקס ושרוכים כל פעם?
פלדיום צבאיות, נעל בד קלה, אחיזה מעולה, מאווררת
החיסרון היחידי מגיע במים, שהיא לא חסינה
אבל מילא
כמה עדכונים
1. יצא לי להתקל בנעל עבודה של WORKER שנראית בצורתה כמו הבלנדסטון, רק שיש לה גם ברזל בחלק הקדמי שמגן ממעיכות ומכות, סוליה אנטי-סטטית ועמידה בתקנים שונים. המחיר - 350 ש"ח כולל מע"מ בחנויות כלי עבודה ללא הנחות וקומבינות.
אני מבסוט.
והנה -
2. השבוע יצא לי להכיר חבר ללימודים שיכול לסדר בלנדסטון חדשים מדגם 500 ו550 במחיר 350 ש"ח ואמר שאפשר להזמין כמות. לא מדובר בסחורה גנובה או משהו, אלא פשוט בחור מקושר שעכשיו אני מקושר אליו :)
לכן, אם מישהו מעוניין בהזמנה, אפשר להעביר לי פרטים בה"פ ונארגן כמה זוגות. אני חושב שאקנה לי גם זוג לקראת הפסח
יום נעים
אמיר.
לטרקים בכל סוגי השטח והליכות ארוכות אני הולך עם נעלי טרקים VASQUE עם אטימות למים.
לסתם טיולים ושהיות בשטח ללא צורך בהליכות ממושכות אני הולך עם מגף טימברלנד מעור. אחלה נעליים לעבודה ושהייה בשטח,עמידות מאוד יש לי אותם הרבה שנים והן חזקות מאוד, אבל בפרוש לא נעלי הליכה למסלולים ארוכים.. חבל על הרגל.