שנה טובה!
Printable View
שנה טובה!
הדרך לפח..ח.!
הפוך גוטה! הפוך!
יופי, פרוסקי,
עכשיו בוא נראה אותך גבר, מעביר את החרא-קומבינה הזה טסט במכון פה בבית שמש....
ת'כלאס , דווקא בבית שמש הם מספיק אידיוטים בשביל להעביר את הרכב טסט ככה .
מה רשום ברשיון הרכב ?
כל הכבוד על הפרוייקט , זה מה שצילמנו בקרואטיה טרופי 2002 ...אמיתי ...
שחר.
זה לעומת המפלצות , קבלו את בועז מאירי ומיקי יוחאי במהלכי ריגול אופייניים :mrgreen:...
שחר.
טוב, הגיע הזמן לעדכן בהתפתחויות מהחודש האחרון...
בשל המפגש של מועדון הדהשבו העולמי ההולך ומתקרב (יולי 2011) ובו אני מפנטז להשתתף עם קמיונט,
הוחלט להכניס את השיפוץ להילוך גבוה..
הפרידה מרקס (הסיקס הנאמן ששכב אצלי בחנייה כאבן) הפכה את המשך השיפוץ והנסיעה לאפשריים מבחינת מנהלת הכספים שלי :-) וכך יצאנו שוב לדרך...
ראשית - האוטו נוקה וקולף מכל דבר, במטרה להשאיר פח נטו - ולחפש פחח עם זיקה לרכבים ישנים...
במהלך הקילופים - מצאתי בתעלות האיוורור עיתון שקומט לכדור וסתם את הפתח - ג'רוזלם פוסט מתחילת 1990...
את מדבקת הטסט האחרון של הרכב - מ 1995 החלטתי להשאיר בינתיים על החלון...
חלקי פח מעוכים ורקובים בבודי בלבד - יוחלפו בחלקים חדשים שהוזמנו מחו"ל - בגדול - הרעיון שלי הוא לטפל בבודי בקפדנות ולהחליף את החלקים הנתיקים בקלות בזמן הגיחה לאירופה להחליף את "כל השאר" (כנפיים, מכסה מנוע, דלתות ועוד - כולם יחד מתפרקים ב 5 דקות...)
התוכנית:
הפרדה של הבודי מהשאסי.
בזמן שהבודי יקבל פינוק את הפחח, השאסי יקבל ליטופים ממני..
על קיר האש מצאתי לוחית מקורית עם מספר הצבע המקורי של הרכב,
ומתחת לרכב - לאחר שהוסרו מכסאות הצד מצאתי חלל גדול - מיקום מושלם למיכל מים (נירוסטה?)
מתקן הספייר יפנה את מקומו לטובת 2 מצברים וארגז כלים.
רגעים אחרונים של הבודי והשאסי תועדו בצירוף נגה, דוגמנית הבית ובעלת הרכב בפועל (היא תרשה לי להשתמש בו מפעם לפעם...)
תמונות, כמובן...
בערב אחד, ברגע של ג'ננה
הרמתי טלפון לרגב, שיודע שכשהג'ננה עלתה לראש מאוחר מדי להגיד לא...
רגב הגיע, ותוך 10 דק' הבודי כבר שכב לו על הגב, בנוחות מירבית על המזרונים שבנגרר...
עכשיו נוסעים לזגג - להתאים חלון הזזה נפתח עבור הנסיכות שיישבו מאחור..
באופן פרדוקסלי - חלון ההזזה היחיד שהתאים לרכב שייך לסיטרואן ג'אמפי כך שלא אחלל את הגנטיקה :-)
בכול זאת אני אומר, רעיון הסיטרוזוקי תפור עליך.
תחשוב....דוגמנית צרפתיה עם הרגלי רחצה יפניים :-)
ולסיום, הודות לאבינועם שכן שלי, שנגוע באותו חיידק אספנות - מצאתי את הפחח שיעשה את עבודת הנמלים הזו מכל הלב..
באופן מוזר הצלחתי לסחוף את אבינועם אחריי להכניס את המרקורי קומט הישנה שלו לשיפוץ גם כן (אבל זה לשרשור אחר)...
היום הגיע הגרר, העמיס את 2 היפיפיות (הנמות שנים רבות) ולקח אותן למכון היופי..
בינתיים אצלי מתחילים להרגיש את ההתרגשות מדגדגת... המסע הגדול התחיל.
אגב, צפרדי - יותר טוב עכשיו?
מספרים לי ש...
מוכן?
נוסע בשטח?
עדכונים?
אסף.
ימשיך כבודו