[quote=knight;240489]בקשר ל-TJ אני לא רואה את זה במחירון יש שם דגים אחרים, האם אחד מהם קצר?
quote]
כולם קצרים. אין בישראל TJ אחר. ואם כן, יקראו לו בשמו - "אנלימיטד".
Printable View
[quote=knight;240489]בקשר ל-TJ אני לא רואה את זה במחירון יש שם דגים אחרים, האם אחד מהם קצר?
quote]
כולם קצרים. אין בישראל TJ אחר. ואם כן, יקראו לו בשמו - "אנלימיטד".
knight, בקיצור כשתהיה מוכן לקנות, פתח שרשור חדש ונעזור לך להתביית על אחד כלבבך .
תודה רבה, רק שאלה אחרונה- איזה סוגי גגות יש ברנגלרים הקצרים? כולם פלסטיק שנפתח? חלק מבד? אשמח לתשובה
איך זה עובד מבחינת הביטוח? אחת הסיבות שאני ממהר להיפטר מהרכב שלי כרגע שהוא עם גג נפתח מבד זה 10 אלף שקל ביטוח לשנה.
יש כאן מישהו עם רנגלר קצר כלשהו 2001-2005 ?
אני חייב להגיד שהמחירון הזה נראה פחות או יותר סביר... בניגוד גמור ללוי יצחק. אז אמנם לוי יצחק קובע לחברות הביטוח והליסינג אבל זה נראה הרבה יותר דומה למצב האמיתי בשוק.
מה שכן - תאחד את כל תתי הדגמים לאחד- במקרה של ג'יפ רנגלר, ההבדל בין רמות הגימור הוא שטויות. ספורט/סהרה - קח את הכלי הטוב והשמור יותר. כולם אותו רכב, מנוע 4.0 ליטר, תיבה אוטומטית. אם במקרה תיפול על אחד ידני - אשריך אם זה מה שאתה מחפש, אבל אל תבנה על זה.
תודה ,מקווה שמחירי השוק קרובים לזה, כך אוכל לקנות רכב יותר חדש ממה שחשבתי.
לפי מה שאני מבין ממך אין הרבה ידני?
הרוב בישראל אוטומטיים, מהסיבה הרגילה שהרוב המוחלט של מכוניות יקרות וחדשות בישראל נרכשות בדרך כלל על ידי אנשים שנהיגה מהם והלאה והם לא מוכנים לשמוע ו/או לא יודעים ולא רוצים לנהוג על גיר ידני - וזה מה שגורם ליבואן להביא בעיקר/רק גיר אוטומטי.... זה השוק שלנו, ככה אנחנו נראים, וככה אנחנו גם נוהגים - ובגלל שנוהגים כל כך רע גם מתים על הכבישים כמו זבובים :(... אבל זה באמת נושא לדיון אחר. חזרה לרנגלר.
רנגלר TJ היה כלי יקר מאוד בישראל בזמנו, וטופטף על ידי היבואן בכמויות קטנות, למרבה הפלא אפילו לא כיכב בסוכנויות היבוא האישי, מה שהפך אותו לנדיר ויקר גם כמשומש. למרבה הצער, המחירים עדיין ברמה כזו שרוב אוהבי הג'יפ האמיתיים בישראל מצליחים לשים עליו את היד רק כיד שנייה-שלישית-רביעית. רוב אלה שיש להם את היכולת הכלכלית לרכוש ג'יפ חדש מהיבואן עושים את זה מסיבות של פוזה ושוב פוזה, להם האוטומט מתאים כמו כפפה וגם אם אני לא משתגע על זה - בסופו של דבר זה לא נורא. גיר כזה או גיר אחר, העיקר שזה JEEP! שיהיה להם לבריאות, וגם אם אפילו רק בודדים אחד מהם יידלקו על העסק ויהפכו ל-JEEPאים אמיתיים - כולנו הרווחנו. כמו כן, ובעקבות שאלות שלא מעט אנשים שואלים - אני לא רואה שום סיבה להתחיל בהסבת רנגלר TJ לגיר ידני גם במקרה של תקלה קשה בגיר, מה שקורה במוקדם או במאוחר בכל גיר אוטומטי שמעצם הוויתו הוא מועד לקלקולים - הסבה כזו היא כבר לא עניין טריוויאלי. לא מסתובבים בארץ הרבה גירים ידניים ל-TJ, אם בכלל. זה כבר לא סיקס או סופה או רנגלר YJ.
מהתנסות קצרה מדי אני מוכרח לציין שרנגלר TJ אוטומטי לא נוסע רע חלילה... ההפך הוא הנכון! אבל הוא בהחלט פחות חי מהידני, הרבה יותר שתיין ולדעתי בוודאי ובוודאי פחות אמין, ולטעמי גם הרבה פחות כיפי לנהיגה (וזה מובן גם לך).
עוד משהו על מחירים: בל יקשר למחירון זה או אחר, מחירי רנגלר JK חדשים היום, במיוחד ביבוא אישי, שומטים את הקרקע לחלוטין מתחת לסכומים ההזויים והתלושים מהמציאות שמוכרי רנגלר TJ דורשים... כל מחפשי הרנגלר - אל תהיו פראיירים!
אתה צודק, אני רואה רנגלרים חדשים יבוא אישי ב-180 אלף, ככה שמחירי משומשים צריכים להיות בהתאם. בקשר לגיר, גם אם אוטומט לא הכי "נורא", עדיין אני מעדיף בצורה מאוד מאוד ברורה ידני, אפילו לא בשביל צריכת דלק או אמינות, למרות שהם חשובים מאוד... העיקר זה הכיף בנהיגה. יש מכוניות מתקדמות היום שבהן הביצועים בגיר האוטומט גבוהים בצורה ברורה מאשר בידני, במוכניות ספורט יוקרתיות מכל מיני סוגים, העברת ההילוכים מהירה יותר מאשר נהג אנושי יכול לעמוד בה, ובכל זאת הייתי מעדיף ידני רק בגלל הכיף והשליטה.
כמו שאני מכיר את עצמי אני אדם די אימפולסיבי כשאני רוצה משהו מאוד וחסר סבלנות, יהיה לי קשה לעמוד בפיתוי ולא לחכות לאחד ידני... למרות שאני בטח יצטער על זה.
אני רואה באתר יד 2 אחד אדום 2006, יד ראשונה 45 אלף קילומטר(הגיוני??) ידני, ואחד 2004 ירוק ידני, 60 אלף קילומטר. אני אתקשר לראות כמה הם רוצים.
כמה לדעתם סביר לשלם עליהם?
http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?M...ubModelID=1069
זה מירושליים פורסם ליפני הרבה זמן בג'יפטריפ מעניין למה הוא לא מכר בקשר לירוק לא יודע תיבדוק.
הממ.. חלק מדגמי הסהרה הגיע עם דנה 44 במקום דנה 35 זה לא ממש שטויות... אבל זה נכון שבהתחשב בהיצע בשוק לא הייתי פוסל TJ רק בגלל הסרן האחורי :)ציטוט:
במקרה של ג'יפ רנגלר, ההבדל בין רמות הגימור הוא שטויות.
לא ממש נכון... הגיר הידני 6 הילוכים של סופה 2 מתאים Bolt-on ל TJ משנת 2004 ומעלה (ואולי גם לפני אבל בזה אני לא בטוח)ציטוט:
לא מסתובבים בארץ הרבה גירים ידניים ל-TJ, אם בכלל
אפשר פירוט?ציטוט:
ryanai;240769]הממ.. חלק מדגמי הסהרה הגיע עם דנה 44 במקום דנה 35 זה לא ממש שטויות... אבל זה נכון שבהתחשב בהיצע בשוק לא הייתי פוסל TJ רק בגלל הסרן האחורי :)
לא הייתי עושה את זה כי החלפת גיר זה עניין של עשרות אלפי שקלים, וגם לא הייתי קונה מהתחלה אוטו עם גיר דפוק שצריך החלפה בקרוב.. לכאן הסבה לידני מאוטומט זה לא משהו שאני שוקל. או שאקנה ידני או שאקנה אוטומט עם גיר שלא נמצא עם חצי רגל בקבר.ציטוט:
לא ממש נכון... הגיר הידני 6 הילוכים של סופה 2 מתאים Bolt-on ל TJ משנת 2004 ומעלה (ואולי גם לפני אבל בזה אני לא בטוח)[
רוב ה-TJ הגיעו במקור בסט-אפ מכוון כביש לחלוטין שכולל דנה 35 שהוא סרן אחורי גבולי עד חלש, צמיגים תואמים במידה מגוחכת 225 או 215 (מידות שמתאימות לסמוראי, לא לרנגלר) ויחסי העברה סופיים תואמים גבוהים להחריד.
זה נחמד בכביש בשביל לעלות על מדרכה או לנסוע עם גלשן וכוסית בביקיני בכביש הטיילת.
אבל בשביל להינות מהפוטנציאל האדיר שלו בשטח צריך להשקיע בו קצת.
גירים ידניים של סופה 2?
נשמח מאוד לדעת איפה אפשר להשיג כאלה... וגם כמה זה יעלה. בינתיים לא רלוונטי בכל אופן.
אתה מדבר על תיבות רובוטיות מתקדמות (רובטי זה ידני) או סיקוונסיאליות, וגם זה בעיקר במכוניות כל כך יקרות, שרוב רוכשיהן לא מסוגלים למצות את מגבלותיהן כלל.
גיר אוטומטי מקובל עדיין לא מסוגל לביצועים של ידני, אתה יכול להיות רגוע.
אצל יצרני מכוניות ספורט טהורות גיר אוטומטי הוא עדיין מילה גסה. מי שבאמת אוהב לנהוג לא מתקרב לאוטומטי ובצדק - גם בתיבות המתקדמות שסגרו את פער הביצועים, מדובר בעיקור וסירוס של חלק עצום מתחושת הנהיגה. מצד שני - ג'יפ זה לא מכונית ספורט. גם רנגלר, שהוא קל וזריז ובהאצה בקו ישר יכול לתת בראש ללא מעט ספורטיביות קטנות, הוא בסופו של דבר רכב-שטח, לא מכונית לנהיגה כמו שאתה מתאר. נסיונות לשייף איתו פיתולים בסגנון שאתה אוהב יסתיימו מהר מאוד - על הגג. דיר בלק.
אל דאגה אני נהג אחראי מאוד וגם עם אימפרזה טורבו שהיתה לי עם קרוב ל-300 כוח סוס ריסנתי את עצמי. מה שכן זה תמיד היה כיף לתת בראש מעמידה ברמזורים עם ההנעה הכפולה שגורמת לאוטו לזנק מהמקום כמו קפיץ בלי לפרפר ולהתקע במקום כמו עם האוטו שיש לי עכשיו(הנעה קדמית). פעם עשיתי זינוק מהמקום נגד רנגלר מאוד משופר, אני חושב שהוא היה מוגדש גם, ועד איזה 100 קמ"ש לא הצלחתי להשיג אותו (לא עם אימפרזה טורבו אלא עם איביזה טורבו משופרת)
אין לי מושג איך נוסע או אמור לסוע רנגלר רגיל עם 200 כוח סוס, מדובר ברכב כבד אחרי הכל.
מה המשקל שלו?
177 כ"ס בסה"כ.
כמה שוקל? אין לי מושג. אני מניח שסביב 1300-1500 ק"ג?
אתה מחפש ג'יפ בשביל משחקי רמזורים?
לא, סתם מעניין אותי.