זיו
חייבים פה עוד איזה ניתוח פסיכולוגי מעמיק...
דיפנדר= ג'נה ג'מיסון....הממממ....
Printable View
זיו
חייבים פה עוד איזה ניתוח פסיכולוגי מעמיק...
דיפנדר= ג'נה ג'מיסון....הממממ....
האמת שאני לא יודע מי זאת הגמיסון הזאת-נשמע כמו שם של כננת.
בחירת הדמויות לא נעשתה במקרה.
לנד קרוזר(הכוונה לגירסת הפראדו)-בר רפאלי -רכב יפה, נח,סביר ושגרתי-מתאים לכולם,המוני ולא יחודי.
פטרול-יעל בר זוהר-רכב שהוא חלום רטוב,עם פרונט מרשים,מעט מיושן אך יעיל מאד.
דיפנדר-שירז טל-קאלסיקה אמיתית,ותיק אך עדיין מושך,משהו שבוחרים מאהבה ולא רק מתשוקה.
את פאמלה שלך,הייתי ממשיל לרנגלר עם צמיגי 37 -מרהיב אך לא טבעי,נוטה להתהפך.
דרור הראל
מה שמזכיר לך,שבתחילת שנות ה90 בעודי מטייל בדרום אמריקה,המצאתי את קטלוג החתיכות מול אופנועים(שרץ בין המטיילים שנים אחר כך)-אבל על זה בפעם אחרת
דרור
לא לדעת מי זו ג'נה ג'מיסון זהו חור בהשכלה...
נחשבת לשחקנית הפורנו המוצלחת והמפורסמת ביותר בעת האחרונה..
אם היא מעדיפה שחורים,אז שחורים זה אני.
דרור הראל
היא לא מעדיפה שחורים...אבל בהחלט מעדיפה ספרדים...
בן הזוג הנוכחי שלה הוא טיטו אורטיז..לוחם באומנויות לחימה משולבת בליגת UFC בארה"ב..אחד המצטיינים שם...
שלמה
איזה טיטו? טיטו מהחפ"ק? תפס חופשה החרא...
אם הוא מסוגל לחיות עם הנסיון והקילומטראז' שלה... מי אנחנו שנקלקל לו את הכיף?
ואם כבר אתם משווים ג'יפים לבחורות, הטויוטה 120 ("לנדקרוזר"... עדיין קשה לי לקרוא לרכב הזה בשם הזה) מקביל בעיני למאיה בוסקילה או שרית חדד... לא יותר. ולמרות שמדובר בשתי פקצות די מצליחות בחיים האמיתיים, זו בהחלט לא מחמאה. מצטער.
[
שלמה,אתה הרי עורך דין,על פי ההגדרה המשפטית-תימני שחור=ספרדי, לא?הרי במדינה שלנו כל המרוקאים הם צרפתים וכל שאר ה"עראברים" ספרדים-אז אני ספרדי ואני מבקש להחזיר לי את ג'נה מיד או שאני חוטף את ה ג'ננה.
חוץ מיזה,איך עורך דין מכובד מתמצא בעלילות כוכבות הפורנו,ואפילו יודע את השם של החבר שלה.
אבל בואו נחזור לג'יפים,ברלי-בוסקילה זה מקסמום פוראנר שנת 94 עם הסבה לגז ומגן חזירים,שרית חדד זה אפילו לא ג'יפ מבחינת ראב 4עם מכה בשאסי, ללא הנעה כפולה.
דרור הראל
די, תמשיכו
(נראה לי שגלעד כבר החליט על דיפנדר)
אני יכול לתת תשובה מכמה זויות, 1 כמי שמבלה את זמנו על 130 חדש 2 כסדנה שעובדת על דיפנדרים/פטרולים/לנדקרוזר ורנגלרים חדשים...
נתחיל מהדיפנדר, אני מתנייד כ210 ק"מ ביום, הרכב אצלי קצת פחות משנה ועבר את ה70000 ק"מ, אין שום סיבה הגיונית או חכמה להתנייד בדיפנדר אם משווים אותו לכל רכב אחר על הפלנטה, אומנם הדיפנדר החדש שקט הרבה יותר(הרבה,הרבה יותר) אבל עדיין רועש ביחס לרכבים אחרים, במהירויות של 120 עד 140 קמ"ש ניתן לדבר בטל' בדיבורית ,אבל זה עדיין רחוק שנות אור מרכב נורמלי, אני באופן אישי מאוד נהנה מהרכב(דפוק ...מה לעשות),למרות הבעיות,הטענות וההנדסה המחורבנת, אני מאוהב... מבחינתי הרכב היחידי שיכול להחליף אותו זה לנדקרוזר 78.
פטרול, רכב מיושן מאוד,מכלולים חסונים אבל לא חף מבעיות אמינות, פלטפורמה מעולה לשיפורים,מרחב פנימי גדול,בקיצור הרבה דברים טובים, מנוע מפחיד,אני יודע על בעיות בכל השנתונים ולא רק באלו שכאן מספרים.
לנדקרוזר 120, תחלס כרכב מדובר על הרכב הטוב מאלו שנתת כאופציות, האמין ביותר והנוח ביותר, אבל באותה המידה גם סתם אוטו,סתם קופסה יפנית(שלא תבין לא נכון, גם הוא עם קצת שיפורים וFOXים יהיה מצוין בשטח, אבל עדיין סתם...).
רנגלר JK, כרכב מדובר על יצירה שגורמת לדיפנדר להראות כיצירת אומנות....אכות הרכבה מאוד נמוכה,מנוע חלש וגיר שמסרס את הרכב לחלוטין, אבל איזה כייף של רכב, פלטפורמה מעולה לשיפורים, אחרי שיפורים הוא כנראה הרכב הסקסי ביותר בשוק היום.
הרכב עביר מאוד, אומנם רחוק שנות אור ממה שהח'ברה מציגים אותו כאן בפורום אבל עדיין עביר(סתם השוואה, רנגלר רוביקון ארוך ,סטנדרטי קיבל בראש(בצורה חד משמעית) מדיפנדר 110 חדש ויותר גרוע מזה רוביקון סופר,סופר משופר קיבל בראש(יותר נכון הושפל בזילזול) על ידי היילקס ישן וחבוט(אבל משופר גם כן), עדיין למרות זאת מדובר על רכב עביר מאוד במיוחד אחרי ששמים לו 35".
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/4...img0372.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/3...img0374.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/3...img4729.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7...img4730.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7...img0275.th.jpg[/IMG]
ארז
אתה יכול קצת יותר לפרט באיזה נסיבות הרוביקון קיבל בראש מדיפנדר 110 חדש ???
שלמה
תשמע, היו כמה הזדמנויות לראות, הכל מנסוי כלים ל2 רכבים בבור או כאן לידנו(אנחנו נמצאים ביבנה), אני מדבר על שטח עם מדרגות והצלבות, הרוביקון אגב הפתיע אותנו עם בקרת משיכה יעילה מאוד ,אבל בסופו של יום הדיפנדר הצליח לעבור איפה שהרוביקון לא.
היה לנו גם את העונג להיות עם 2 רכבים כאלו משופרים (לא בטרוף) יום שלם באזור בן שמן והר טוב, גם שם הם היו אומנם מאוד דומים אבל היו מקומות שהדיפנדר עבר והרוביקון לא,בעיקר מדרגות גבוהות(אגב לא היו מקומות שהרוביקון עבר והדיפנדר לא).
הכי מפתיע היו רוביקון ודיפנדר 90 בדיונות, היינו בשוק, הדיפנדר עשה מעגלים סביב הרוביקון(חד משמעית זה הגיר האדיוטי ששמו לו).
עוד דוגמה, רוביקון סופר משופר(כולל מערכת מתלים עם זרועות ארוכות ומהלכים בהתאם) בעל צמיגי 31" והגבהה של 3.5" לא התקרב אפילו לרמת העבירות שההילקס הישן(בעל צמיגי 31" גם כן) הציג, זה לא היה אפילו קרוב.
אל תבין אותי לא נכון,יש לו הרבה בעיות אומנם אבל אני מת על הרכב הזה, יש לו את המראה הנכון, מבחינתי גם את היכולת לשחק במכלולים שלו והכי חשוב הוא יודע להיות גם סגור כשצריך וגם פתוח, אם לא הייתי צריך רכב גדול במיוחד אני ממש לא יכול להגיד לך שהייתי בוחר אוטומטי בדיפנדר...(טוב בסדר כנראה שבסוף כן, אבל זה רק בגלל שאני אדיוט...)
נ.ב באותה הנשימה אני חייב לציין שלאנשים מעל גיל 12 יש עוד קרטריונים לבחור רכב מעבר לרמת העבירות שלו וכאן לרנגלר יש בעיה לא קטנה, אפילו מול יצור פרהיסטורי כמו הדיפנדר...
רנגלר חדש מוגבה 3.5" וצמיגים 31, מלחך עשב יחסית להיילקס ישן ומוגבה. כי הרנגלר פשוט נמוך, בעיקר ביחס לאורך שלו.
~ שונה ~ ארז כבר ענה
נראה לי שלא הייתי ברור בדבר אחד - הרכב הזה לא אמור לעבור כל שיפורים שהם.
אני מדבר על רכב סטנדרטי, מקסימום (די בטוח) ממוגן ופגושים. לא מתכנן לגוע במתלים.
מה שמשאיר אותך עם דיפנדר.
אני מקווה שאתה לא סומך על הפגוש האחורי בדיפנדר ;)
אבל אם אתה לא רוצה לשפר כלום, אז גם לדעתי דיפנדר מנצח בזחילה ;)
אם ישאר לך עודף בתקציב (כל סכום שהוא), אתה מוזמן לשלוח אותו אליי אני אשלח אליך ה"פ אם זה רלוונטי :p:p:p מבחינתך.
יש לי רק הערה אחת לגבי הדיפנדר, למרות האיכות של הרכב הזה ולמרות היותו אחת הפלטפורמות הטובות בעולם לשיפורים, בארץ אתה תהיה בין היחידים שמחזיקים אותו כאדם פרטי, זה מקור גאווה לא קטן, אז אם זה הכיוון, צפה פגיעה ביום שתרצה למכור...
היום ביקרתי באולם התצוגה של טויוטה כדי להתרשם מהלנד קרוזר מקרוב.
לדברי הסוכן הולך להגיע רכב חדש לגמרי בעוד חודש-חודשיים, מישהו יודע על זה משהו?
גילעד
אל תעשה לנו את זה, אל תערוק לשורות היפנים...עריקה לטובת הדוד סם עוד איך שהוא ניתן לסבול...עריקה לכיוון היפני...בלתי נסלח בעליל...
כבר חיכיתי לברך על הדיפנדר החדש שלך...המממ...יאללה..לך עם הלב וקנה דיפנדר 110 חדש..