תגובה להודעה: איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הו
בקרית אתא יש סולר ב 4.77 בתחנה רגילה ...
לא הייתי בצומת יבור כבר הרבה זמן אבל הם ידועים במחירים הנמוכים שלהם.
-----
טוב, תם החיפוש. מזל טוב לי.
:-)
תגובה להודעה: איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הו
גיא, יש בלוח גראנד משופר למכירה. שווה בדיקה לדעתי.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
-----
טוב, תם החיפוש. מזל טוב לי.
:-)
טראנו ידני קצר דיזל.
אבל תודה בכל מקרה, השיקול של אוטו קטן / יחסית חסכן / יחסית אמין / יחסית לא גיבור
ואקזמפלר שמור שלא ראה שטח. מול רכב מלא אלק' .... ואללה .. אין לי דיסוננס קוגניטיבי....
:)
יש נעילות לטראנו? (לא אלה של הדלתות) :rolleyes:
גיא תתחדש...
תתפלא, הטראנו דיי גיבור ומפתיע לטובה בעבירותו אפילו כסטנדרט ללא שיפורים..
כבעל משפחה אתה בטוח שתסדר רק עם 3 דלתות ??
בוזי
לטראנו יש במקור דיפרנציאל אחורי מוגבל החלקה...LSD , עד כמה הוא מתפקד כיום ברכב שגיא קנה קשה להשיב אבל למיטב ידיעתי ברכבים "זקנים" יחסית ה- LSD כבר לא כל כך מתפקד...
נק' חשובה שכדאי שתשקול לפני הקנייה .
לפני שקניתי את הגיפ ה4 בסידרה ולפני המעבר לגיפ בעל נפח גדול מ2000 ,התייעצתי עם חבר טוב בעל מוסך (עד היום הצעתו שווה זהב ) הוא אמר לי בשום פנים ואופן לא ללכת על דיזל , גם אם זה אומר לשלם עוד על דלק , בחישוב פשוט תוכל לדעת כי הדיזל אולי יאכל לך חצי ממה שיאכל הבנזין אבל הטיפולים יקרים פי 10 מינימום החל מהחלקים הפשוטים ביותר (למשל משהו שיעלה לך בבנזין 100-200 יעלה בדיזל אותו חלק 1000-1500) , סתם לדוגק קח חלק הכי פשוט כמו סתם צינור ליניקה , דלק , מים וכו' בבנזין יעלה 100-150 בדיזל מתחיל מ800 שח, קח למשל פילטר דלק רכב בנזין 100-150 דיזל 1000 ומעלה , הדוג' משתנות כמובן מרכב לרכב אבל קח בחשבון שאלו בדכ" ההפרשים אז מספיק שפעם אחת תבקר במוסך בשנה וכבר תשלם את ההפרש של הדלק . מכאן יוצא ששווה לך להנות מכל היתרונות שיעניק לך רכב בנזין , לדוג' גראנד- פי אלף יותר נוח מפנק חייה רעה בשטח פי כמה רמות מכל הגיפים שצוינו בשירשור , תוספות בלי סוף וחלקי חילוף די זולים ביחס לשאר החלופות .
בהצלחה
שלמה - המשפחה הצטמצמה לפני שנה ככה שזה יספיק מבחינת מקום. ( למרות שאין תא מטען ).
מבחינת עבירות, יספיק בהחלט. חוצמיזה ... כמו שאמר ערן, רכב "מסורס" יותר כיף :-)
סער - יש נעילות ARB וכנראה גם לוקרייט ובטוח דטרוייט.
דוד - נראה לך ? ... בכל מקרה, זה לא הרכב דיזל הראשון שלי. תנוח דעתך :-)
אויייש ... :-(
אין תא מטען ..... בכלל !!
רגע רגע... לפני שאתה עושה פרצופים. קנית או לא קנית כבר?
לא רק קניתי ..
הספקתי גם כניראה לשבור לוקר ...
יש קיט שיפוץ ? או משומש למישהו ?
( ולפני שתסקלו אותי ... לפי איך שניראים השברים, אני רק הייתי הקש .. בעסה .. אבל קורה )
לא סוקלים אותך. מזל טוב.
אולי עדיף כבר לשים לוקרים ידניים חזקים ואמינים יותר.
אופס...בענייני המשפחה....לא הייתי מעודכן...
אם ככה...לא מעניין עניין הנוחות של 4 דלתות וגם לא חשוב עניין תא המיטען..
1 קבצים מצורפים
לא נורא, אני לא מצפה מכולם להיות מעודכנים :)
הנה הבון בון.