זה משחק של ים יבשה
כמו המשחק של הלדים בגן
ברגע שאתה מאחורי הקו אסור לתופס לגעת בך
אבל אם אתה עובר את הקו מותר לו
כנראה שהתופס במשחק הזה לובש כיסוי עיניים
אבל מה לעשות אי אפשר להכנס לכפרים בדואים כמעט
Printable View
זה משחק של ים יבשה
כמו המשחק של הלדים בגן
ברגע שאתה מאחורי הקו אסור לתופס לגעת בך
אבל אם אתה עובר את הקו מותר לו
כנראה שהתופס במשחק הזה לובש כיסוי עיניים
אבל מה לעשות אי אפשר להכנס לכפרים בדואים כמעט
למה אי אפשר להכנס לכפרים בדואים ? .... ולמה אי אפשר ליישם את השיטה הזאת על כפרים יהודים ? .....
( רמז .. ? )
לגבי פעולת הנקם ? .. ברור שהסופה של קובי עם הכבוד הראוי, לא מצדיקה שהמשפחה שלי תסבול מפעולת הנקם ... אבל ! זוכרים לפני מספר שנים פשטה תופעה באזור ההוא של מלכודות מוות בכבישים בצורת מיקרוגלים מעופפים ?
אז התופעה הזאת גבתה חיים. וניפסקה מיד !!
מה הכיתה יכולה ללמוד מזה ?
שכשרוצים .. אפשר גם לחנך את הבדואים.
ואם זה חשוב מספיק למישהו ( מענין מי זה מישהו ? אולי אפשר ללחוץ עליו / לדבר איתו ? ) אז דברים קורים גם כש "אי אפשר" ...
קובי לצערי אני מכיר את הנושא מקרוב.... את הסופה עוד הצלחתי להחזיר,אבל את הדיפנדר הקודם של לא....
ועכשיו לנשא השני שנפתח,
כרגיל כולם כותבים,מתעצבנים,שופכים כאן את מה שלדעתם צריך לעשות,
אחרי שגנבו לי את הדיפנדר הצעתי להקים צוות של "אזרחים מודאגים " בשביל לתפוס את הבני זונות שגונבים רכבים בתחנות רכבת,ההענות הייתה מדהימה,0 אנשים יצרו קשר,אפס טלפונים,אפס ה"פ,כלום...נאדה....
אז לכתוב כאן זה טוב,זה נראה טוב,זה מניב,זה לא עושה כלום.... אז פשוט הביעו השתתפות בצער ואל תתחילו עם הפנטזיות שלכם...
ואגב,בזמנו לא דובר על אלימות,לא דובר על להסתבך עם החוק,והדגשתי את זה גם אז,
יאללה להתחילעם התירוצים,
טל.
במקום לבכות בא תספר לנו מה היה ברכב שהיה יכול למנוע את הגניבה
ומה הם הצליחו לעקוף בכדי שלפחות אנחנו נלמד לקח או שניים
למה במקום ? דמעות זה הדבר הכי מתבקש אחרי שדבר כל כך אהוב נלקח ממך.
אם היה משהו שהיה יכול למנוע את הגניבה , השרשור הזה לא היה קיים..אתה לא חושב ?
רק עכשיו ראיתי את השרשור.
איזה תסכול, כ"כ כואב הלב.
קובי, משתתף בצערך ומחזיק אצבעות שתמצא אותה.
משתתף בצערך.....
שישרפו חיים הבני זונות!
כואב הלב!!!
לצערי, אני נזכר כרגע בהודעה פרטית ששלחתי לך אם תחילת השרשור של השיפוץ ובו אפשר לומר שחזיתי את העתיד השחור הזה.
מה אגיד, אל תזלזלו בנבלות האלו. הם מתוחכמים וממש לא חושבים פעמיים על מה ואיך. פשוט באים, מניעים ונוסעים. ביום, בלילה, בכביש, בחנייה, בקיבוץ, או אפילו כשאתה מכין קפה ליד האוטו.
נבלות!!!
והנה ההודעה מה- 13.7.08:
ציטוט:
הי!
סחתיין על הפרוייקט- מחכה לראות עוד!
הייתי ממליץ לך להוריד את התמונות של הרכב לפני השיפוץ. כתושב האזור אתה בוודאי יודע כי החברה שהיו פעם הבעלים של הג'יפ הזה לא ממש יודעים מוסר מהו...
לא מעט מהם לדעתי גולשים באינטרנט ועשויים במקרה לזהות את הרכב שלך. מכאן ועד להגיע אליך הביתה לערבה ולהחזיר לעצמם את "רכושם" המרחק לא כזה גדול. הם גם ירוויחו רכב עבודה חדש...
בקיצור, זאת דעתי!
בהצלחה בכל מקרה...
טל, יש לי סיפור. אחד, גר בדרום, היה לו ג'יפ. בתור חלטורה, עבד בתור סייר של אחת מחברות האיתור. אתם יודעים- מישהו גונב אוטו, האוטו שולח מסר למוקד, סייר רודף אחריו, וכן הלאה. בד"כ הסיירים לא כל כך נחושים, אבל הבחור היה נחוש. פעם אחת הוא סיכל גניבה. ועוד פעם. ואז הוא קיבל אזהרה, שרפו לו את הג'יפ בחניה. הוא הבין את הרמז, הוא כבר לא עובד בתור סייר בחברת האיתור. הבין שלא כדאי לו לסכן את שלומו האישי.
ומה אם ישרפו לאזרח המודאג את הבית, לא רק את הג'יפ? אף אחד מאיתנו לא עבריין. עבריינים לוקחים בחשבון את הסיכון, בשבילנו הסיכון לא נסבל. לא צריך להיות אלים או לחרוג מהחוק בשביל להיות תחת איום. זה לא תירוץ, זו מציאות.
אסף.
אסף, אני לא ארשום כאן איך ולמה,
אבל תאמין לי שלא היית מסתכן לשנייה,ולא היו מזהים אותך\מכירים אותך,
כל הפעולה הייתה חוקית,ללא אלימות מצד האנשים שמכאן,אולי ללא אלימות בכלל,ופעילות חוקית לחלוטין בשיתוף כוחות ביטחון... (וכמובן שאני לא מדבר על הבטחון של הרכבת :) )
אני בטוח לא עבריין,אני מאד אוהב את האוטו שלי,ובטח את הבית שלי,
אני מוכן לעשות דברים שהם "קצת" מעבר ללשבת מאחורי מסך ומקלדת ו"לצעוק" על מה הייתי עושה להם,או לתת הצעות למפכ"ל ולראש הממשלה על איך לעשות את העבודה שלהם....
כשגנבו לי את הדיפנדר,הייתי מסוגל להרוג כל בן אדם שהיית שם מולי ואומר לי שהוא קשור לגניבה...וגם אז בשרשור שפתחתי (שהצעתי כסף תמורה למידע\להחזרה) הרבה קפצו ונתנו את דעתם בנושא של איך ואיפה צריך להכות.... אבל ברגע שזה נהפך למעשים ולא לדיבורים ווירטואלים כלם התקפלו....
אז כל מה שאני אומר\כותב זה,שמי שאין לו כוונה לעמוד מאחורי מה שהוא כותב,ש"רק" יביע צער,ולא יז**ן בשכל...
ושוב-אין כל כוונה למעשים פליליים,להפיך!
וגם אין בדבריי כוונה לפגוע באף אחד מהקוראים... אם מישהו נפגע אז סליחה,
טל.
אמן.ציטוט:
אז כל מה שאני אומר\כותב זה,שמי שאין לו כוונה לעמוד מאחורי מה שהוא כותב,ש"רק" יביע צער,ולא יז**ן בשכל...
אסף.
תודה לכולם על התגובות וה"תנחומים", למרות ששום דבר לא באמת יכול לנחם במצב כזה.
ליונתן-תודה על הדאגה מלפני שנה, אכן צירוף מקרים מעניין אבל אין שום סיכוי שיש קשר בין הדברים, ממס' סיבות אבל בעיקר בגלל שבחודשיים האחרונים היו מס' גניבות אצלנו, כמה טנדרים סובארו, טרקטורון רציני, סולר, חומרי בניין ועוד פריטים בדואים קלאסיים. ככל הנראה יש מודיע מבפנים שהעביר מידע פנימי, "רשימת קניות" למשפחה, עם פירוט איפה נמצא כל דבר, ואולי אפילו ימים מומלצים לפריצות, שבהם תורנות השמירה נופלת דווקא על התורן שמחפף בשמירות וישן עם האישה במיטה במקום לשבת בשער או לפטרל. כשאני אמצא ואגלה מי המודיע-אני אשתדל להכאיב לו לפחות כמו שכאב לי, ואולי עוד קצת.
לגבי ההגנות-היו אצלי מתג ניתוק סודי למחשב, ברז מתח ראשי נשלף וחבוי, סוויץ' ממוגן בהתקנה עצמית ונעילת ידית הילוכים. לפחות חצי שעה עבודה, באור יום, למי שיודע על כל אחד מהמיגונים מראש ובא מוכן, אבל לפי הגשש הם עבדו לפחות שעה כמעט בלי הפרעה (2 אנשים), וכשמישהו עבר הם זזו 2 מטר הצידה, כרעו מאחורי שיח וחיכו שהוא יעוף. כשבוע לפני הגניבה מצאתי דלת פתוחה בבוקר, כנראה שמישהו עשה סריקה ואיתר את כל המכשולים, כדי שהחבר'ה יבואו מוכנים.
לבחור שהתלונן על "בכיינות", נראה איך אתה תגיב כשהג'יפ שלך ייגנב בלילה מחוץ לבית שלך, 5 מטר מחלון חדר השינה. למרות שאני בספק אם עברת את החיבור הסנטימנטלי שאני עברתי עם הג'יפ, אם לא קראת את השרשור אתה מוזמן. האמת-עצבנת אותי מאוד עם היציאה הזאת, אבל אני לא מאחל לך או לאף אחד להגיע לאותו מצב, וכל מילה נוספת מיותרת.
נכון לעכשיו, אני מעריך שהסיכוי קלוש עד אפסי למצוא את הרכב בחזרה, כרגע אני מתמקד בעיקר בתפיסות ההברחות ע"י הצבא, מאחר שבבירור שעשיתי גיליתי שכמעט כל לילה יש תפיסות על הגבול, וג'יפים זורמים למגרשי ההחרמה בבסיסים כל יום.
וחוץ מזה, אני מתחיל כבר לברר לגבי MK2...
קובי
היום יצאתי לסיבוב קצר עם הג'יפ, עצרתי בעמק רפאים בירושלים כדי לקנות משהו.
מייד כשעצרתי נגשו אליי שני בני דודים צעירים ושאלו משהו באנגלית. זה הספיק כדי להדליק נורה אדומה.
20 דקות אח"כ אני יושב עם הבן שלי לאכול ורואה גרר מגיע לאיזור בו חניתי.... זה הספיק כדי שאגש לראות מה קורה. שתי דקות הליכה, אני מתקרב לג'יפ ורואה את הגרר מתכונן להעמיס אבל מייד כשראה אותי מתקרב ארז הכל ונסע מהמקום...
לצערי/לשמחתי הוא לא התחבר לג'יפ עדיין, רק עמד בזווית המתאימה (הג'יפ עמד במאונך לכביש בשורת רכבים). כלומר אין לי קייס לתלונה.
כדי להבין את ההעזה, השעה 12 בצהריים, רחוב הומה ועדיין..
מכך קובי, לא בהכרח עבדו על הג'פ במקום, יתכן שפשוט העמיסו.
קראו לי מוזר אבל אותי מעניין מה הם שאלו
בקשר לגניבה אנסה לדבר עם החברה בשטחי אש אם מישהו יראה משו אומר לך
[QUOTE=coas;254117] מכך קובי, לא בהכרח עבדו על הג'פ במקום, יתכן שפשוט העמיסו.[ /QUOTE]
יצא בנסיעה, נופף לשלום לעמדת מג"ב שיושבת בתוך הקיבוץ-המ"פ ראה אותו וחשב שבעל הרכב מטייל בלילות, אנשי הערבה...
חוץ מזה, יש גם צילומים של מצלמת אבטחה שמראה את הג'יפ חותך 2 מטר ימינה מהכביש, לפירצה בגדר שהוכנה כמובן מראש, עוקף את השער החשמלי, וטס לעבר האופק...
הניעו, אין ספק.
קובי
ואם היו באים או יוצאים אחרי פיגוע, גם אז המ"פ היה יוצא נקי?
,
טל.[/quote]
לי שגנבו את הרכב אני מכחיש שהיו לי כוונות פליליות כלפי הגנב,
גיליתי המון אמפטיה לו ולמשפחתו
אני אפילו איחלתי לו בריאות ואריכות ימים עד היום שייפגש איתי
שי דרומי זוכה היום, ואני שמח שזה קרה.
לידיעת כל מי שפינטז על כדור באשכיו של גנב הרכב\ הציוד החקלאי הבידואי הסדרתי:
מתוך גלובס-
"האישום: ירה למוות בבדואי שפרץ לחוותו
תזכורת: לפני שנה וחצי פרץ בדואי מדרום הארץ לחוותו של דרומי בנגב. דרומי התעורר בבהלה וירה למוות בפורץ. הוא נעצר, הוגש נגדו כתב אישום, ובישראל נפתח דיון ציבורי בשאלה- האם מותר לאזרחים להגן על עצמם מפני פורצים כשרשויות החוק לא מצליחות לעשות זאת.
השאלה הגיעה אל הכנסת, ולפני כשנה אושר החוק, שזכה לכינוי "חוק דרומי". על פי החוק, אדם לא יישא באחריות פלילית למעשה שעשה כדי לעצור מי שמתפרץ לרכושו, אלא אם המעשה היה בלתי סביר בעליל. "
קובי, החזק נא בביית סכיני מטבח לחיתוך, מהסוג הפשוט. פורץ ירוי שמחזיק סכין ביד הוא מסוכן, לא?
לכתבה המלאה: http://www.globes.co.il/news/article...480954&fid=829