תגובה להודעה: סופו של גנב אחד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
יש פתרון לפשיעה - הוא נראה דרסטי אבל הוא הפתרון היחיד - פשוט לטאטא מהרחובות את פסולת השוליים הזו שמטילה עלינו טרור. כל מה שצריך זה רק נחישות, ולא להתבייש יותר בצדקת הדרך.
זאת לא המצאה חדשה. זה מה שהיה בניו יורק וזה מה שקרה בלאס וגאס, שתי ערים קטנות באיזו דמוקרטיה רעועה כמה אלפי ק"מ מכאן.
זה כל כך פשוט וכל כך ברור - שיטור חזק עם נוכחות מסיבית ברחובות; יד חזקה נגד העבריינים; פסיקה הולמת של בתי המשפט; והעיקר, ההבנה הכי בסיסית ופרימיטיבית שרק כח יכול להרתיע כח עברייני.
תנסו להרים קול או להשתולל באחת מערי גרמניה, שוייץ וכו', ותראו מה קורה. ושם זאת דמוקרטיה לא מתאבדת - קבל את זכויותיך אבל מלא את חובותיך בדיקנות, אחרת תשלם ומייד.
כאן זאת דמוקרטיה מטומטמת ומתאבדת, דמוקרטיה שקצה נפשנו בעקרונותיה המקולקלים.
מה שצריך לעשות הוא אכן לטאטא את הזבל ביעילות ובנחישות.
כאשר כל חתיכת זבל תדע שסיכוייה להצליח קטנים, שסיכוייה להיתפס גדולים(וזה העיקר), ושאם תתיפס תשלם ביוקר, לא יהיה כמעט פשע בריוני, גניבות וכו'.
כל מי שלא מבין את זה, ואני לא מתכוון מסכים עם זה, פשוט שייך למחנה האיוולת שבגללו יש דרדור כזה נורא במדינה, עליבות, פחד ו"דמוקרטיה מפוארת" כזאת. זה אותו המחנה אשר הנהיג אותו בפסיקה אדיוטית וקלוקלת מי שלאור מקצועי אינני יכול לנקוב בשמו.
ברוך,
מאחר ואנחנו לא באותו מקצוע אז לי מותר --אהרון ברק.
מסכים לכל מילה שנאמרה על אותו מחנה,זה שממנה רק את מקורביו ואת בני משפחתו,זה שמעדיף להתחנף לגויים ולהתעמר בחיי בני ארצו.אותו מחנה שגם שופט,וגם מחובר לכל מקורות ההון.אותו מחנה שאחד מבניו באחת מהשחיתיות הגדולות במדינה,קיבל את הגנתו ושמו לא פורסם תקופה ארוכה עד שנעצר לאחרונה בפרו.וזאת בגלל היותי מחותן עם אותו מחנה. זהו מחנה הקורא לעצמו "מלח הארץ" "הנאור" שאחד משופטי בית המשפט העליון אמר עליו-שהיה מעדיף שמחבל יצליח לבצע את זממו ולהתפוצץ בתוך אוטובוס,מאשר שיעצר קודם ע"י השב"כ וזכויותיו יפגעו.
המחנה הנ"ל שמורכב מ-הון,מערכת משפט,תקשורת--עושה בעיקר לביתו,כל אחת מצלעות המשולש מגינה ומסוככת על הצלע האחרת.
דרור הראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
התשובה לכך היא פשוטה. יש לייסד המדינה - מדינת הלכה. למוסלמים, לפעול לפי השריעה. גנבת - נקטע את ידך.
רק במדינות איסלם נאורות כמו סעודיה, איראן ותימן מותר?
קדימה, נאמץ את הדין המוסלמי.
אחרי שישבתי על הגדר,מחוץ לדיון ,אתמול החליט גנב שבא לו לעשות לי ביקור בית.
ללא רצון להיות שייך לסטטיסטיקה ,נגררתי פנימה.
אני בעד סדר מחדש ,חז"ל אמרו סוף גנב לתלייה ,אני פחות מחמיר אסתפק בסקילה.