בהחלט מעצבן.
כנראה שהדיווח צריך לכלול נשק חם ואז הם יבואו יותר מהר.
"פורצים לי לדירה"
"אז מה? נשלח מחר ניידת"
"טוב, אני אסתדר לבד. מזל שהאקדח עלי"
"אל תעשה כלום, הניידת בדרך"
או משהו בסגנון.
אסף.
Printable View
בהחלט מעצבן.
כנראה שהדיווח צריך לכלול נשק חם ואז הם יבואו יותר מהר.
"פורצים לי לדירה"
"אז מה? נשלח מחר ניידת"
"טוב, אני אסתדר לבד. מזל שהאקדח עלי"
"אל תעשה כלום, הניידת בדרך"
או משהו בסגנון.
אסף.
והכי נחמד ייהיה..
שלום,הגעת למוקד.
לגניבות הקש 1.
לרצח הקש 2
לאונס 69.
וכן הלאה!
מעובנים?לא נורא,תספרו עד 100 .. וזה יעבור.
מעובנים=מעוצבנים או ,מאובנים איך שתרצו.
כן
אני ניסיתי המון פעמים לצלצל למשטרה 100
זה אפעם לא פחות מ 5 דקות ואז התשובה היא משהו בין טימטום לאימבציליות.
מה אתם מתעצבנים?
למשטרה אין זמן בשבילכם. היא עסוקה בפרויקט חדש.
מי לא צפה בחדשות ערוץ 2 לפני כמה דקות?...
300 מצלמות מהירות דיגיטליות, אוטומטיות, חדישות, שימתינו לכם ויחגגו לכם על הארנקים.
החשש הוא שאם הן יהיו מכוילות פיקס למהירות המותרת בלי מילימטר של מרווח - לא יהיה אף נהג שלא יחטוף.
אז כן - בשביל זה יש לנו משטרה. בשביל לשדוד ממכם עוד כסף.
אז אל תשכחו אף פעם מה זה שוטר. בישראל של סוף 2009 שוטר זה פושע ברשיון.
אני לא בטוח שזה היה עוזר סיפור שהיה כך היה:
לפני שלוש שנים, אישתי יצאה מהבית ב10:00 ואני חזרתי ב: 12:00 בצהריים. אור יום, הבית היה פתוח כשהגעתי, מיד התקשרתי לאישתי לנזוף בה שבגלל ההריון היא שכחה לנעול את הדלת, היא ברוב חוצפתה עונה לי "מה פתאום, לא יכול להיות" ממשיך לסלון ורואה מצלמה ישנה שלי שוכבת על הספה, אומר לאישתי: "למה הורדת את המצלמה שלי?", "לא הורדתי" עונה לי השתחיה שלי.
בום נופל לי האסימון, פרצו לנו הביתה. התקשרתי 100, ענו לי מיד ואמרו שישלחו ניידת.
טוב עליתי למעלה, והכל הפוך כמו בסרטים, כל הארונות על הרצפה, הכל שבור, לא נורא, מסתכל למעלה על העליה לגג ורואה שהיא פתוחה. מיד עשיתי אחורה פנה וירדתי למטה התקשרתי ל100 שוב ואמרתי להם: "תשמעו העליה לגג פתוחה יש מצב רציני שהגנבים עדיין בבית", "תצא החוצה, תמתין לניידת, אל תתעסק עם הפורצים הם עלולים להיות חמושים" כך אמרו לי (הציטוט לא מדויק אבל הסיטואציה מדויקת מאוד!) עשיתי כמצוותם, יצאתי החוצה וחיכיתי לכוחות בני האור שילחמו בכוחות בני החושך.
לא עוברות להן 2-3 .... שעות ולביתי מגיע ניידת זהוי פלילי (ז"פ - לצורך העניין) נכנס לבית, שואל מה עשו, מדבר איתי ואנחנו עולים למעלה, אני מסביר לו שייתכן שהגנב/פורץ עדיין בבית, הוא עושה אחורה פנה ונובח עלי "למה לא אמרת לי שיש חשש שיש כאן פורץ, אני לא נכנס תתקשר ל100 ותזמין ניידת סיור" "מה זאת אומרת, זה מה שהשוטרת הסבירה לי, לחכות עד שתגיעו אתם גיבורי התהילה רבי העוז" (גם לא מדויק ;)) בכל מקרה יצא הטכנאי ז"פ, ואמר לי שישלחו לי מיד ניידת, לא עוברות 1-2.... שעות, ומגיע ניידת סיור, יוצא מיטב בנינו השוטר אזולאי (גם לא מדיוק) והחבר שלו רס"ל שמועתי, ונכנסים לבית עם נשק שלוף!!! מגיעים למעלה ואומרים לי; "תשמע אין לנו סולם בניידת, יש לך סולם?", "לא אין לי, אבל אמרתי לטלפנית שלכם שצריך סולם בפירוש, כי הסולם נמצא כרגע למעלה בעליית הגג, מישהו משך אותו לשם" (מעניין מי זה היה, המחבר :cool:).
"טוב נזמין ניידת עם סולם" הוא עונה לי ויוצא לקריאה נוספת משאיר אותי בבית ההפוך והפרוץ.
כעבור כשעתיים מגיע ניידת עם סולם עם שני שוטרי מג"ב עולים למעלה ורואים שאין שם כלום.
כלומר, המשטרה עצמה שאמרה לי לצאת מהבית כי יכול להיות שיש שם אדם חמוש לקח לה משהו כמו 6-7 שעות לבדוק אם יש שם פורץ חמוש או לא!!!
אז הפתרון שלך, לא מי יודע מה מוצלח. :(.
מצד שני, כאחד שלא מת על המשטרה אני יכול להעיד על כמה וכמה מקרים שבהם הם סייעו מהר מאוד: יצא יד המקרה וכבר דיווחתי על כ- רכבים גנובים, אני מטייל אתם יודעים ומוצא את הרכבים העזובים האלו, מתקשר ל100 נותן מספר רכב ואם הוא גנוב הם מבקשים שאני אכוון אותם, לא יצא לי שלקח להם יותר מחצי שעה.
מצד שלישי, מעולם לא הושב לנו משום פריצה דבר למעט הפריצה היחידה שבה מי שטפס את הגנב הוא חבר שלי כשאני רודף אחרי הגנב עם הסוסה שלי, ואני מדבר על מספר רב של פריצות: 1. סבתא שלי בירושלים, 2. ההורים שלי במבשרת פעמיים או שלוש, 3. ההורים שלי בקיסריה פעמיים, בסא וסבתא שלי בכ"ס פעם אחת מאוד כואבת.
כך שבמונחים שלי, יש למשטרה אלי חוב רציני.
זהו להפעם. יום טוב, חג שמח, טיולים מהנים, ושלא נזדקק.
whisky
טוב אני לא נגדהמשטרה אבל נכון שהיא לא מתפקדת,
סיפר מהיום- השאלתי לחבר את המזדה שלנו ,הוא יצא לכיוון תלאביב ובדרך נצמדת אליו ניידת, מקיפה אותו ומגלה עניין רב ולבסוף נצמדת מאחוריו והנהג של הניידת רושם בסלולארי את מספר הטלפון של שלט המכירה שתלוי לו מאחור.
כפי הנראה השוטר מקפיד על החוק ואינו מטריד את הנהג כדי לקבל פרטים.
עוד סיפור קטן:
בדרכי מפיקוד מרכז בפסגת זאב לאכול צהרים באיזה מסעדונת, עצרתי אחרי כיכר לפני מעבר חציה, ילדה קטנה עמדה על המדרכה ונתתי לה לחצות (כמו שבד"כ אני עושה), אחריי שוטר עם אוקטביה מצפצף ומצפצף ומהבהב לי עם האורות, הילדה סיימה לחצות, המשכתי ופיניתי את הכביש כדי ש"שומר ישראל" יוכל להגיע במהירות לאירוע מסוים שהוא מיהר אליו, כמובן שהוא עקף אותי והמשיך בנהיגה מהירה, ספק פראית.
הגעתי למסעדונת שלי ומה אני רואה? (בטח אתם כבר מנחשים) את אותו שוטר (בדרגת נגד), הוא מיהר להיפגש עם חבריו השוטרים, להספיק לאכול איתם...
כמו שנאמר, שומר ישראל לא ינום ולא יישן, (על הדרך גם יצפצף ויהבהב...) ;)
ועוד אחד קטנטן:
ליד תל ברוך, עצרתי ליד ניידת שעמדה בצד הדרך ושאלתי את השוטר כיצד מגיעים לשכונת מגורים, התשובה שלו היתה כדלקמן: תוציא לי רשיונות, רשיון רכב ורשיון נהיגה...
לאחר בדיקה די קפדנית, החזיר לי את הרשיונות ואז שאלתי אותו שוב, הוא עשה לי טובה שהוא ענה והמשכתי לדרכי.
יש לציין שנעצרתי מיוזמתי בנתיב הנגדי בכלל ולא על ידי השוטר.
מאותו מקרה למדתי, שלא שואלים שאלות שוטרים וכשאומרים שהשוטרים הם בשביל האזרחים זו קלישאה.
יש כמובן עוד סיפורים, אבל לא אלאה אתכם.
בכל העולם השוטר הוא האיש שאותו שואלים כשאובדים
בישראל, השוטר הוא האיש שכשרואים אותו מתחילים לעשות שטויות כדי להמנע מלפגוש אותו.
אני חושב שחייבים להגיש תלונה למח"ש על כל מקרה של הטרדה.
מנסיון - זה עובד.
הם חוטפים את הצינור.
קרה לי מקרה דומה :
התלוננתי על השוטרים שלא פעלו למנוע סכנת חיים בגין רמזור שלא עבד ואחרי שהתלוננתי בפניהם ,הגדילו לעשות ונתנו לי דו"ח סתמי ,השוטרים קיבלו נזיפה ואני איבדתי 2 ימי עבודה ונאלצתי להגיע לבית משפט לתעבורה, כדי להלחם על הדו"ח המטומטם - הדו"ח בוטל .
תודה לכם שוטרי משטרת ישראל ,אלו ששותפים ואחראים על הסבל המתואר ,מאחל לכם שכל מה שמתואר בשרשור יעבור גם עליכם .
ושתהיה לכם שנה טובה
והכי חשוב , איך אמרו פעם בערוץ 2 - יש לנו "ארץ נהדרת".