-
תגובה: איפה ניתן לקנות מסילות טלסקופיות (למגירה, לצורך העניין)
במחם המסילה הכבדה היא ל - 200 פאונד .
עידו
-
ברכב שנוסע בשטח מומלץ להשאיר מקדם משקל ועל ה 200 פאונד לא להעמיס מעל 70 קג
בהתאמה ה 60 קג לא הייתי שם מעל 45 קג
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
במחם המסילה הכבדה היא ל - 200 פאונד .
עידו
=84 קג.. עליי ההפרש בזיכרון..
הכוונה היתה בדיוק מה שבועז ציין, מקרר 45+משקל המגירה+תאוצות אנכיות בשטח.
-
בתכנון נכון חייבים לכלול מקדם בטחון משמעותי לתאוצות בשטח, או, עדיף- לתכנן חלק שמוריד את המשקל מהמסילה כאשר המגירה סגורה.
אסף.
-
מתקינים 2 HD בכל צד.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
בתכנון נכון חייבים לכלול מקדם בטחון משמעותי לתאוצות בשטח, או, עדיף- לתכנן חלק שמוריד את המשקל מהמסילה כאשר המגירה סגורה.
אסף.
מתקינים 2 מסילות בכל צד.
-
זה עדיין נותן רק 160 קילו.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
זה עדיין נותן רק 160 קילו.
אסף.
איזה מקדם בטחון היית מחשב?
-
-
המשקל הנקוב הוא לזוג .
הפתרון של אסף נחמד בעולם אוטופי.
בעולם האמיתי רוב הישומים שראיתי משתמש בזוג עד שני זוגות למגירה.
תלוי עד כמה hd אתה רוצה את הפתרון
-
איפה ניתן לקנות מסילות טלסקופיות (למגירה, לצורך העניין)
מה הביא אותך לתוצאה הזו?
יש לי 2 גליונות של מגזין שטח אוסטרלי, שמוקדשים לסקירת ציוד אחסון ברכב 4x4אוסטרליה, וגילון סקירת ציוד של overland, ובאף מוצר לא נתקלתי במסילות כפולות.
גם לא בקטלוג של FrontRunner.
-
הפתרון של שתי מסילות מכל צד,הינו לעניות דעתי פתרון שאנחנו עשינו לראשונה באופן שיטתי,כדי לפתור שלוש בעיות .
אחת - זה הכפלת המשקל על המגירה ,שתיים - זה הגדלת היציבות האנכית של המגירה במיוחד בפתיחה מלאה של מגירות ארוכות. ושלוש - הינו מחיר הרבה יותר סביר מרכישת מסילות כבדות שעלותן מגיעה גם ל- -.2,000 שקל יחידה.
-
זה פטנט ישראלי גרוע ופתרון הנדסי גרוע ( כבר ראיתי מוצרים כאלו פתחתי וסגרתי אותם וזה גרוע ), לא קיים בשום מקום מסיבה פשוטה שיש מסילות הרבה יותר כבדות גם עד משקלים של טון ומעלה , אבל זה עולה כסף וישראלי ממוצע לא אוהב לשלם .
ואין בנאמר שום רצון לפגוע בציפור נפשו של אף אחד , אני רק מתייחס לפתרון עם הוא נכון או לא .
עידו
-
כמה אני באמת נזקק לזה ברכב טיולים, לא רכב עבודה?
-
איפה ניתן לקנות מסילות טלסקופיות (למגירה, לצורך העניין)
לוריה ורכס ענו כמעט במקביל ויצא בסוף כאילו לוריה מגיב לרכס ומבקר אותו בזמן שהוא הגיב כנראה לפוסט שלי ...
דורון-
תלוי כמה משקל אתה שם במגירה?
וכמה אתה מטייל.
אני נוסע עם סט מסילות אחד למגירה ולוקח בחשבון החלפה אחת לכמה שנים. לגיטימי בעיני
-
עידו,לכתוב ''פתרון גרוע'' לאחר שעשינו אלפי רכבים מוצלחים בדיוק כך,זה חוסר אחריות והתנשאות מיותרת.
מוטב שתספר לחבר'ה כאן כמה מגירות מוצלחות אתה עשית בחיים שמכשיר אותך להתבטא כך. (או שרק פתחת וסגרת אותן......)
ובסוף לומר ''שישראלי ממוצע'' לא אוהב לשלם כסף - זה ממש הכללה נבזית - כי גם הגרמנים לא אוהבים לשלם מעבר לסביר ואפילו אתה לא זורק כסף מאחוריך כשאתה מטייל על הטיילת.
רק תסביר לי מאיפה אתה שואב את הבטחון המוחלט שלך,ואת תעצומות הנפש להיות כל כך החלטי. קצת צניעות תוסיף לאמינות שלך.
בגילי כבר יודעים את זה.
-
פתרון של צמדי מסילות קיים בהרבה יישומים - אבל ההתקנה חייבת להיות מדוייקת כדי שהעומס יתחלק על שתי המסילות.
אם כל המטרה היא מקדם בטחון לתאוצות בנסיעה, פשוט יותר להרכיב בלוק מעץ או חתיכת אוקולון שיחזיק את כל המשקל כשהמגירה סגורה. זה לא פתרון הזוי או אוטופי והוא הרבה יותר קל לביצוע מאשר הקבלה מושלמת של זוג מסילות ועוד זוג בצד שני.
בארגז של טנדר יש תאוצות אופייניות של 5g. בג׳יפ עם מתלים מעולים בערך 2g. את מקדם הבטחון אפשר לחשב מתוך החופש שמובנה במסילה.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
עידו,לכתוב ''פתרון גרוע'' לאחר שעשינו אלפי רכבים מוצלחים בדיוק כך,זה חוסר אחריות והתנשאות מיותרת.
לא התכוונתי בנאמר למישהו ספציפי ועם עדיין אתה חושב שזה נאמר עליך או על המוצר שלך , מתנצל .
מוטב שתספר לחבר'ה כאן כמה מגירות מוצלחות אתה עשית בחיים שמכשיר אותך להתבטא כך. (או שרק פתחת וסגרת אותן......)
כמות המגירות שבנית או לא לא רלוונטית , מבחינה הנדסית עם פתרון זה היה נכון היתה רואה שקיים אצל יצרני המסילות , ולא בכדי הוא לא קיים מסיבה פשוטה שזה יוצר חיכוך גבוה פי שתיים מאשר מסילה בודדת , מעבר לכך שאני מאוד מעריך את העבודה שלך ואני חושב שבכמות מגירות שאתה מייצר אתה יכול ליצר לעצמך את המסילות הרבה יותר טוב מאלו שאתה קונה .
ובסוף לומר ''שישראלי ממוצע'' לא אוהב לשלם כסף - זה ממש הכללה נבזית - כי גם הגרמנים לא אוהבים לשלם מעבר לסביר ואפילו אתה לא זורק כסף מאחוריך כשאתה מטייל על הטיילת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
- הינו מחיר הרבה יותר סביר מרכישת מסילות כבדות שעלותן מגיעה גם ל- -.2,000 שקל יחידה.
זו לא הכללה זו מציאות , גם אני ישראלי וכמו שכתבת גם אני לא אוהב לשלם , ולעשות מוצר שעולה פחות ללקוח לא תמיד מעיד על איכות ירודה , ואני לא חושב שאתה מוכר איכות ירודה .
רק תסביר לי מאיפה אתה שואב את הבטחון המוחלט שלך,ואת תעצומות הנפש להיות כל כך החלטי. קצת צניעות תוסיף לאמינות שלך.
בגילי כבר יודעים את זה.
זה לא ביטחון ולא תעצומות נפש , זה הנדסה .
ובגלל זה גם רשמתי :
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
ואין בנאמר שום רצון לפגוע בציפור נפשו של אף אחד , אני רק מתייחס לפתרון עם הוא נכון או לא .
עידו
ודרך הגב רשמנו את את הדברים ביחד כך שמה שכתבתי לא נאמר בכלל ובלי שום הקשר למה שכתבת .
ועם תקרא כמה פוסטים למעלה תגלה שגם דורן כתב שהוא לא נתקל בשום מקום בעולם בפתרון כזה , אז מה גם הוא נגדך ?
חיים אין לי שום רצון לריב ולא להכנס ל"פינות " זה דיון מכני בדיוק כמו כמעט כל דיון בפורום הזה ועם הדעה שלנו לא יושבות בעניין זה באותו מקום זה לא אומר שצריך לקחת את זה לכיוון אישי או עלבון .
עידו
-
ועוד הערה. יש לי מסילות שפורקו ממכונת דפוס והן ל150 קג כל אחת. הנה כיוון לחיפושים.
אסף.
-
אסף, אתה משוכנע שהמשקל הוא למסילה ולא למסילות?
למיטב הבנתי משתמשים בזוג למגירה ומציינים את משקל המגירה המתאים למסילות .
יצא פה סלט עם זה שחיים מוכר אותם גם ביחידות
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
פתרון של צמדי מסילות קיים בהרבה יישומים - אבל ההתקנה חייבת להיות מדוייקת כדי שהעומס יתחלק על שתי המסילות.
אם כל המטרה היא מקדם בטחון לתאוצות בנסיעה, פשוט יותר להרכיב בלוק מעץ או חתיכת אוקולון שיחזיק את כל המשקל כשהמגירה סגורה. זה לא פתרון הזוי או אוטופי והוא הרבה יותר קל לביצוע מאשר הקבלה מושלמת של זוג מסילות ועוד זוג בצד שני.
בארגז של טנדר יש תאוצות אופייניות של 5g. בג׳יפ עם מתלים מעולים בערך 2g. את מקדם הבטחון אפשר לחשב מתוך החופש שמובנה במסילה.
אסף.
זה נכון קיים שימוש במסבים לינאריים במקביל בתעשיה למשל מכונות CNC , אבל לא במגירות , מכוון שצריך להתמודד עם דיוק של שלושת הצרים זה גורם לכך שזה לא כלכלי בכלל להתמודד עם זה בבניית מגירה ועדיף או כמו שכתבת ליצר נוסע עומס במצב סגור או לקנות מסילה למשקל הרצוי .
עידו