תגובה להודעה: חשוב! מחר - ארוע המחאה המרכזי של הקהילה הדו-גלגלית נגד העלאת תעריפי הבי
כרוכב על אופנוע מזה 25 שנה, אני יכול רק לקוות שהמאבק יצליח והביטוח ירד ב 50%.
אבל מה? ישנם עשרות אלפי רוכבי דו גלגלי (שניים שלושה מנדטים). כל מה שהם (אנחנו) צריכים לעשות, זה מה שמשטר דמוקרטי דורש ומחנך אליו.
פשוט לבוא להצביע.
אם יהיו שניים או שלושה חברי כנסת תחת הכובע של נציגי האופנועים, יצביעו בעד \ נגד מדינה פלסטינאית, בעד \ נגד מבצע עופרת יצוקה 2 וכיו"ב, רק שיתנו להם העדפה למה שחשוב להם -- אופנועים, כל הסיפור הזה לא רק שהיה נגמר, אלא לא היה מתחיל.
אבל כנראה, שביבי או ברק, או ציפי, יותר חשוב לחבורת רוכבי הדו גלגלי, אז שיהיו בשקט.
ככה זה בדמוקרטיה. אפשר רצוי ומותר להצביע.
אבל כשמתייחסים ליום הבחירות כיום חופשה, או לחילופין משתתפים במלחמה ביבי \ אהוד \ ציפי, (שזו זכותם הדמוקרטית של רוכבי הדו גלגלי), שלא יתפלאו שהזכות לבחור בין ביבי לציפי לברק, עולה להם בהכפלה במחירי הביטוח.
ואל תחשבו שאני ציני, כי אני לא.
וחוץ מזה, בגלל שאני כל כך זקן, הרפורמה שהולכת לפגוע בכל כך הרבה רוכבי דו גלגלי, דווקא מטיבה עימי, אני הולך לשלם פחות כמה מאות שקלים על ביטוח החובה, משהו בסגנון הטבה עם קשיש \ ישיש, שלא שווה בקשיש.
יוני5
תגובה להודעה: חשוב! מחר - ארוע המחאה המרכזי של הקהילה הדו-גלגלית נגד העלאת תעריפי הבי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוני5
וחוץ מזה, בגלל שאני כל כך זקן, הרפורמה שהולכת לפגוע בכל כך הרבה רוכבי דו גלגלי, דווקא מטיבה עימי, אני הולך לשלם פחות כמה מאות שקלים על ביטוח החובה, משהו בסגנון הטבה עם קשיש \ ישיש, שלא שווה בקשיש.
יוני5
היית מת.
בן כמה אתה? 40? אתה עדיין ילדון. בשביל להינות מ"הנחה/הטבה" כלשהי, אתה צריך לא רק להיות בעל גליון הרשעות ותביעות ביטוח נקי וצח כשלג (בוא ונניח שהוא אכן כזה) אלא גם תרח עתיק בן 60-70 ומעלה...;)
ונשאלות השאלות:
- כמה בני 60-70 ומעלה עוד רוכבים?
-כמה רוכבי אופנוע מצליחים להגיע לגילאים הללו?.........:confused:
בגלל זה אין להם בעיה להכריז שאם אתה רוכב חתיאר וזהיר תקבל הנחה....
חוץ מזה, כל מילה שלך חצובה בסלע.
עכשיו שעתיים אחרי כשאני כבר בעבודה אמסור לכם את התקציר שלי למאורעות היום:
ב7:30 התאספו מספר רוכבי אופנועים במחלף שורש וחיכו לשיירת הרוכבים שפשוט לא הגיע, אחרי המון זמן בא שוטר ואמר שסגרו אותם, ולכן החלטנו לעלות למשרדי הממשלה, בדרך הצטרפו עוד רוכבים (אני עם הדיפנדר כמובן) והמשטרה ליוותה את הרוכבים עד לקריית הממשלה שם שוב עשתה תרגיל וכיוונה את הרוכבים לרחוב צדדי ולא נתנה להם להגיע לקריית הממשלה, אני כמובן בגלל שאני על 4 גלגלי (א"ג מהיום) הגעתי עד למשרד האוצר שם נתתי כמה צפירות משלי והמשכתי בנסיעה עשיתי סיבוב וראיתי את הרוכבים שאיתם באתי מתחילים להיתפזר, מאות שוטרים היו פרוסים בדרך, כאילו מינימום מדובר בהפגנות החרדים בירושלים.
דרור, בד"כ אני מסכים איתך, רק שלמרות דעותי הפוליטיות, או בלי שום קשר, כבר ירו על מפגינים באש חיה, כבר התעללו במפגינים גם מתנחלים וגם ערבים, הרביצו למפגינים חרדים, שוטרים עמדו לדין כבר יותר מפעם אחת על ההתנהגות הבלתי נסבלת שלהם בהפגנות. להגיד שאני כל כך בטוח שלא יהיה בארץ מקרה סין, אני כבר לא משוכנע שאני יכול.
יוצא לי מדי פעם לראות את האימונים של המשטרה (הכחולה והאפורה) בבסיס בית זית, הם לא באים לשחק ולא באים לתת למחאות להיות מחאות ואפילו נפצעו שם שוטרים באחד האימונים האחרונים.
ולסיום, התנהגות המשטרה כל כך דבילית, ואני חוזר ואומר דבילית, שאם הם היו נותנים להפגנה לנסוע כמו שתתכננו מתכנניה היו הרבה פחות שיבושים בכביש, בפועל כביש 1 מלטרון לירושלים היה עם פחות מ10% מהנסועה היומית שלו, מה שבטח הורגש לפני הפקק. חלם כבר אמרנו?
היום זה האופנועים מחר זה אנחנו (יותר נכון אתמול אבל מי זוכר) אני קורא לכם להצטרף למחאה!
whisky