תגובה להודעה: דיסקו מעל המחירון... האם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivviz
חברים ,
לאחר בדיקות וצרחות מכל העולם הוירטואלי והלא וירטואלי ( כולל מכות נמרצות פיזית מהבנקאי שלי ) אני עדיין מתלבט על דיסקברי . על הפרק עומד דיסקברי 2001 td5 tl1 עם 175K ידני . על הרכב 4 צמיגי דאנלופ 100% שטח חדשים , מיגונים מלאים ( קידמי , מיכל דלק , ביצה , סף ) , בולמים וקפיצים של אולדמן ( 2 אינטש הגבהה ) , כננת וורן 9000 , פילטר אויר אייר טק , גגון + מינשא רינו-ראק . מחירון 53,000 , הבן אדם מבקש 60,000 ולא מוכן לרדת . מה דעתכם ?
זיו
אם הרכב תקין - תן לו את מה שהוא מבקש.
חבר קנה בזמנו כלי כזה די שחוט, כבר במטר הראשון שנהגתי עליו שמעתי והרגשתי רעשים משונים של גריסת מתכת (טרנספר טחון) פנים הרכב היה במצב רע, המתלים גמורים, הוא היה צריך להשקיע לא מעט כדי לתקן אותו. אם הרכב הזה נוסע טוב ונראה טוב ושמור שווה לשלם עליו יותר. התוספות שציינת עולות פי 3.
הלא יאומן קרה ואותו דיסקו שבדקתי ( 2001 2500 tl ) משופר , נמכר תוך פחות משבוע !! ובמחיר שבעל הרכב רצה ( 60 א"ש , 7 אלף מעל המחירון ) . בשיחה איתו הוא אמר לי שעוד מתעניין רציני כבר היה בדרכו לרכוש את האוטו אבל לצערי ולצערו "הרכב לא רלבנטי" . דוגמא זאת מעודדת אותי ומראה לי כי לא כולם לימונים ורכב טוב ומטופל - נמכר .
ואני עוד הייתי אופטימי שאוציא את הרכב ב -50 א"ש . ;)
הסבלנות תשתלם ובסוף הרכב שצריך למצוא אותי ימצא אותי...או אני אותו .
נו , אם ככה אתה צריך להיות מבסוט . לפי הביקורות על הרכב הזה כל יום שהוא לא אצלך זה רווח נטו .
חחח , במחלה הזו אין שום הגיון .
שגיא .