הדיון הזה מתחיל להיות עם ניחוחות גזעניים, בלי להתייחס לתגובה זו או אחרת. בבקשה להרגע.
אסף.
Printable View
הדיון הזה מתחיל להיות עם ניחוחות גזעניים, בלי להתייחס לתגובה זו או אחרת. בבקשה להרגע.
אסף.
שימו את האמת על השולחן,אנחנו מאבדים את כושר ההרתעה ראה ראד סלח בירושלים, בדואים בדרום,וערבים בגליל-אנחנו חזקים מאוד נגד אירן,מפחדים פחד מוות ממישטרה רצינית ויעילה בגלל הכרותינו אם הטינופת הפנימית,קצב,אולמרט,הירשזון ובניזרי.אין מה לדאוג זה רק ענין של זמן עד שאיזה בדואי יעשה טעות ויתעסק אם אחת מעשר משפחות השקשוקה ששולטות באופן חוקי על כל מה שזז פה ובא לציון גואל.
בקשר לקיפוח קודם כל שוויון חובות אחר כך זכויות,ולא לא בצבא נתחיל בלישכת המס, גם לאלוהים לקח שבעה ימים.
לכל יפי הנפש למה תמיד אתם משכנעים את הצד היהודי ואיפה המקבילים שלכם בצד השני? הם עסוקים בלונדון, צווי מעצר נגד כל מי שיצק פה איזה שהוא יסוד.
זאת המדינה שלנו היהודים ואנחנו לא הולכים מפה לאף מקום לעולם.
טאלב הסנע,טיבי ושות' רוצים להצטרף תוכיחו!!!לקבור כבר את הפוליטקלי קורקט קבורת חמור.
אני קורא את השרשור הזה שהתחיל מפשע פלילי ונדליזם לאתר היסטורי ורואה איך לאט לאט הוא גולש לדיון על לאומנות של המגזרים בישראל.
זאת בדיוק הבעיה !
את התחת שלי מענין מי עשה את הפשע יהודי ערבי או בדואי , שיעמידו אותו מול הקיר וירו בו .
מה איכפת לי אם זה ערבי נוצרי מוסלמי או בדואי , המשטרה והחוק במדינה הזאת פשטו את הרגל , המשטרה לא עושה כלום כדי להשיג את הפושעים, בתי המשפט נותנים עונשים מגוחכים לפושעים,הפרקליטות והתביעה לא רוצים לעבוד קשה וסוגרים הכל בעסקעות כאלה ואחרות , והחוק האומלל שלנו לא קובע סמכויות לשוטרים חיילים וכוחות הבטחון.
ואנחנו כולנו יושבים ומסיטים את הדיון לדיון לאומני , אם יהיה חוק ותהיה ענישה הפושעים מכל המגזרים יפחדו לפעול .
דוגמא טובה היא מקרה שי דרומי , נראה לכם שבחחות דרומי היו עוד גניבות אחרי שהוא ירה בהם ??
קוראים לזה הרתעה , בלי יכולת הרתאה שום גורם בטחוני לא יכול להשיג מטרה , אם זה צבא או אם זה משטרה,
כדי להשיג את ההרתעה את לא יכול להראות לאוייב את גודל הנשק שיש לך אלא להראות לו איך הוא פועל .
ראו מקרה דרומי - הגנבים שביקרו אותו ידעו שיש לו נשק (לכל החוות שם יש נשק) אבל הוא הראה להם שהנשק שלו גם יודע לירות , ולא רק באויר , אלא גם לכיוון הרגליים, הברכיים, האגן ,הבטן ,החזה ,והראש .
אז די כבר להסתובב מסביב ...........
הרתעה הרתעה הרתעה.
בהצלחה לכולנו .
על זה אני מדבר כל הזמן ולא רק כאן.
התכונה המשותפת לכל אלה שאין להם תשובה לעניין והצעה לפתרון, היא שהם מתחילים להאשים בגזענות ובפאשיזם.
אם נמשיך להתנהג כמו בנות-יענה, מהר מאוד נגיע למצב שנצטרך לירות. לא מול קיר אלא תכל'ס בשטח, כדי להתגונן ולהציל את עצמנו/משפחותינו. גם אז נואשם בגזענות ובפאשיזם?
הנה יש לי בשבילכם סיפור טוב.
חזרתי בערב משלושה ימים במדבר ... איזה כיף ! משהו מטורף :)
אני מגיע לכניסה לחיפה, יש אור ירוק ברמזור של בתי הקברות. פתאום מזדה 3 תכלת כסוף עם צקלקה כחולה בגודל חבית פונה שמאלה מכיוון צפון לבית הקברות ונעצרת באמצע הכביש. חוסמת את התנועה למי שמגיע מדרום.
יוצא אדם לבוש אזרחי. ולנו יש ירוק .. כן ?
מתחיל לאותת למי שמגיע מצפון לבית הקברות לפנות שמאלה ( להם יש אדום - זוכרים ? )
והם - 1000 מכוניות פרטיות. עוברת דקה עוד דקה ... אנשים מתחילים לצפצף ... ההוא לא מתיחס.
יצאתי מהאוטו ( אני שלישי מהרמזור ) ניגשתי לאזרח ושאלתי אם אני יכול לראות תעודת שוטר.
הנ"ל נפנף מולי תעודת מתנדב. שאלתי מה הוא עושה ?
הוא אמר שיש קבורה של אבא של מתנדב שלהם ( במבטא ערבי כבד - הרכב לא היה ניידת מוסווית או משהו - רכב פרטי עם דברים פרטיים בתוכו ) וחייבים להיות סובלנים אחד כלפי השני ( תמיד זה אני חייב להיות סובלני למישהו אחר .. ) השאר שראו אותי מדבר איתו התחילו גם להתעניין ...
אמרתי שאני חושב שזאת חוצפה וזה לא חוקי. ואני מתכוון להתלונן על זה.
האזרח המתנדב, התחיל לצעוק עלי שחבל שאני לא מבין ולא רגיש לבעיה ... ( איזו בעיה ? לערבים אסור לעמוד באור אדום ? או לשוטרים מתנדבים אסור ? )
אמרתי לו שזה לא מעניין אותי. אני רוצה לנסוע ומה שהוא עושה לא חוקי.
הבאתי את הפלאפון מהאוטו וניסיתי לצלם את המעמד.
האיש .. בחצי שניה ניכנס לרכב ונעלם ....
אמרתי פעם ואני חוזר - לי יש כבוד לחוק, לחוק אין כבוד אלי.
לא שוטרים ולא ערבים נוצריים יקבלו ממני כבוד ... לא עד שילמדו לתת.
ושאחד מהם ינסה אותי.
איפה בועז שטען שאני זה שלא בסדר ? בוא תסביר את זה ?
נראה לכם שאת האיסלם אפשר לעצור,לאיפה שהם מגיעים תמיד יש בעיות וחיכוחים.מי חשב שפעם באירופה יהיו עשרות מיליוני מוסלמים ושלאט לאט יהיו הרוב בכל מדינה שעליה הם מגיעים.זאת בעיה עולמית כל הנגע שנקרא איסלם ומי שחושב שאפשר לפתור אותה או לחיות איתם בדו קיום טועה טעות מרה.השינאה מצדם לכל מי שלא מוסלמי היא תהומית של ניתן לגשר עליה.
ניסו בזמנו לקבץ את בדואים הנוודים לישוב קבע ובנו את רהט. כתוצאה מכך הם הפכו ליותר קיצונים, ריבוי מסגדים יותר מסיתים.
בצרפת יש כרגע יותר מ-8 מיליון מוסלמים ,בהולנד בחורות מקומיות מתאסלמות בכמיות לא חסרות עובדות בשטח. עד שעומות העולם לא יתעוררו וביחד יטפלו בבעיה אנחנו לבד אין לו את הכח להלחם ולעשות סדר בבלגאן שהאיסלם יצר.
פצועים בכביש 2, הושלכה אבן על רכב חולף מגשר ג'יסר אל זרקא .
אינפתאדה ?
השרשור נראה כך (זה לא נראה טוב אני באופן אישי הייתי נועל)-
בבריטניה רוצים לעשות טרנספר למוסלמים
מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום שבת, 10 באוקטובר 2009, 21:21
חברי הארגון הימני "הליגה להגנה אנגלית" הפגינו במנצ'סטר נגד ההגירה המוסלמית לבריטניה. מצדו האחר של הכביש עמדו מפגינים שקראו קריאות נגדם
חברי הארגון הימני "הליגה להגנה אנגלית" התכנסו היום (שבת) במרכז מנצ'סטר שבאנגליה כדי להפגין נגד מה שהם מכנים "הפלישה המוסלמית לבריטניה". עמדתם של המפגינים היא כי המוסלמים המהגרים לאנגליה מנסים לשנות את חוקיה כדי להתאים אותם לאורח חייהם, במקום לקבל עליהם את חוקי המדינה כפי שעליהם לעשות. המפגינים הזכירו את "חוקי השריעה", שהם מערכת חוקי התנהגות בהתאם לרוח לקוראן, שעל פי תפיסות אסלאמיות גוברים על החוק האזרחי במדינה. עוד אמרו המפגינים כי יש לגרש מהמדינה תושבים מוסלמים שתומכים בטרוריסטים.
בצדו האחר של הכביש עמדו מפגינים מוסלמים וקראו קריאות גנאי אל עבר המפגינים הימנים. בין היתר כינו את המפגינים "פשיסטים" ו"פסולת
השרשור באמת לא נראה טוב.
הוא נראה כמו שהמדינה שלנו נראית.
את השרשור - אני או כל מנהל פורום אחר, יכול לנעול ברגע זה.
אז נסתום לעצמנו ולכם את הפה ונתעלם, והבעייה "תיעלם"... תיעלם מפורום האוף-טופיק - ולא יותר. עד הפעם הבאה, עד הוונדליזם הבא, עד לגניבה הבאה...
את המדינה ינון, אנחנו לא יכולים לנעול.
בקושי אני נועל את הג'יפ שלי ל-3 (אתה קורא נכון. שלושה) עמודי בטון + 2 (שניים) סנדלי דנבר של 25 ק"ג כל אחד, וגם זה בספק אם ירתיע את הגנבים. בשביל לקחת אותו צריך עכשיו להפיל בית דירות של 3 קומות. למצב הזה הגענו בגלל הפחדנות, בגלל האובר-ליברליות, בגלל הפוליטיקלי-קורקט, בגלל שאסור לעשות ואסור לדבר ואסור לחשוב כי זה "גזענות" ו"הסתה".
גם את הגן הלאומי עבדת בקושי נעלו. ואז מי הרס וחירב אותו? השומר שלו... ביחד עם עוד כמה עשרות חברים שלו. "מקופחים" עאלק.
מאות רבות של כלי רכב גנובים שמסתובבים בישובי הפזורה הבדואית הם עוד הוכחה שזה לא קומץ ולא עשב שוטה, אלא אורח חיים. מתיחת הגבולות, התרסה כנגד המדינה וחוקיה, פריעת חוק כצורת חיים כמעט לגיטימית. איפה הנכבדים שלהם? איפה חברי הכנסת שלהם? איפה המוכתרים שלהם? למה הם עצמם לא מוקיעים את הפושעים שגורמים נזק בלתי הפיך למגזר הבדואי כולו?
בחיי שזו לא גזענות. אין לנו טענה כנגד בדואים כבדואים, כנגד הדת המוסלמית או כנגד צבעו או דתו של אף אחד.
אבל מהמציאות אי אפשר להתעלם. חלקם של החבר'ה האלה בפשיעה גדול בהרבה מחלקם היחסי באוכלוסיה. הטענות צריכות להיות מופנות למדינה שלא מטפלת בפשיעה הפלילית ביד ברזל וללא רחמים. שלא מכסחת את הצורה למשפחות הפשע, שלא זורקת את המלוכלכים האלה לעבודות פרך של 30 ו-40 שנה ללא אפשרות לשחרור מוקדם, שלא שולחת לחבל או לכיתת יורים א תהמחבלים, הרוצחים, האנסים, שודדי זקנות והפדופילים. שלא מנקה את הרחובות שלנו מהחלאות.
ועזוב אותך מדוגמאות על כל מיני ארגונים קיצוניים באירופה.
זה לא מחזיק מים, זה לא קשור למה שקורה אצלנו אפילו בקשר קלוש. להשוות את השרשור הזה להפגנות באירופה זו סתם עוד שיטה להתעלם מהבעיה שלנו ולהסיט את הוכיוח למקומות אחרים.
מענין אותי מה היה קורה אם קבוצת יהודים מנוולים היו משחיתים איזה קבר שיח מוסלמ,י או איזה כנסיה נוצרית,
מה היה קורה אז .......
האם גם אז היתה יושבת חבורת דפוקים כמונו רק שאינם יהודים, וכותבת דיון פלצני ומתבכיין על פשע על רקע לאומני ?
הבעיה היא שאנחנו משקפים את עם ישראל יושבים מתבכיינם ולא עושים כלום.
אני מבטיח לכם שמה שהיה קורה אם היו משחיתים מסגד, קבר שיח, כנסיה,או כל אתר אחר שהוא איסלמי או נוצרי הרחובות היו בוערים !!!!
לא דיונים בפורום ג'בלוג ולא בטיח , רחובות בוערים!!!
ראו את מקרה הכנסיה בנצרת לפני שנתיים נדמה לי .
קחו לדוגמה את ארועי הר הבית.
ויש עוד דוגמאות אחרות.....
מישהו זוכר מה קרה אז ???
הם לא נותנים לכוחות הבטחון לדאוג להם , הם דואגים לעצמם .
זה כל ההבדל אנחנו יושבים ובוכים (ושאף אחד לא יקח את זה אישית כי זה מכוון לכולנו (כל עם ישראל)).
מקרה דרומי שאני כל כך אוהב צריך להיות תחילתה של ידידות נפלאה עם עברינים .
נכון זה עלול להפוך אותנו לטקסס (של פעם) אבל אז אני בטוח שהחוק והמשטרה תתעורר ותתחיל לפעול ביד קשה,
נגד הפושעים ורק אח"כ נגד אלה שלקחו את החוק לידיים.
אגב להבדיל אלף אלפי הבדלות ישנם שכונות ששם יש משטרה פרטית , ומה שהם עושים זה בדיוק לקיחת החוק ליידים במסווה חוקי .