:confused: מה פורים בסדנה הסרן האחורי התחפש לסרן קידמי או שאני לא רואה טוב
Printable View
:confused: מה פורים בסדנה הסרן האחורי התחפש לסרן קידמי או שאני לא רואה טוב
בגדול אצלנו אפשר להפוך סרן אחורי לקידמי ולא רק בפורים :cool:
עוד תמונה מעבודה על יצור הצירייה
בהצלחה . באיזה סרן אחורי השתמשתם ?
דנה 60 של די 200
כמו שאצלנו סרן אחורי יכול להפוך לקידמי גם צירייה אחורית דנה 60 יכולה להפוך לצירייה קידמית עם צלב 30
נראה טוב
נקווה שיחזיק מעמד
אתה יצרת צירייה פעם?
כי הסדנה שלנו כן ולא מעט אומנם בצורה שונה מהציריה של הדנה 60 אבל בדגמים שיצרנו עד היום היחיד ששבר ציריה שבנינו זה אני לאחר שנה וחצי של התעללויות רצופות עם צמיג 33 ורגל כבדה וגם זה רק לאחר שעליתי מעלה ברוורס שאז הלחץ על הסרן הקדימי כפול .:shock:
בנוסף הצירייה החדשה ניסיונית ותיבדק על הרכב של אורן עם צמיג 35 ומנוע V8 עם צארגר ובמידה ותגלה אמינות כמו הדגמים הישנים אז נשנה את שיטת הבנייה לדגם החדש ולצורך העניין גם הפטנט הזה בחלקו חסוי :wink:
בנוסף תודה על הפרגון גם אני מקווה שיחזיק מעמד
היום יצרנו את הצירייה הקצרה ובנוסף שטלנו מחזירי שמן לציריות הרכבנו קורונה פיניון ביחס 4.88 ומיסבים חדשים והתזנו בשחור את ההאוזינג ולקינוח הרכבנו נקלים חדשים מסרני ימ"ח חדשים של בלייזר בקיצור מתקדמים עם הסרן
טוב הרכב התחיל לזוז
הכלי גמור ומוכן ?
במידה וכן ניפגש בשטח ;-)
הרכב לא גמור אבל הרכב נותן בגז;)
http://www.youtube.com/user/hrhcekrc.../0/6DLbNqmMtQA
טיל בליסטי ורועש מה איין אגזוז?
אכן הרכב ללא אגזוז ובולמים כי הרכב לא גמור
טוב הרכב עם אגזוז ובולמים נישאר רק דריישפט קידמי והרכב מוכן
לא ראיתי את הגיפ אחרי השיפורים האחרונים אבל אני חייב לציין שהפיכת הסרן האחורי לסרן קידמי כולל ציריות, כל התושבות של הסרן, השאקל רוורס ובכלל העבודה נראת מאוד מיקצועית
מחכה לראות את הגיפ נותן בראש (אולי חוץ מלגיפ של יריב:) )
תודה על הפירגון אורן כמו כולם רק יקבל וחזק בראש כמו כולם שיעמדו בתור ;-) בדיונות כמובן .
אורן החל כבר מרוץ חימוש עקב ההבנה על העתיד הקרוב:lol:
למה דיבורים תיגמור את הרכב וניפגש ואת מרוץ החימוש נמשיך לאחר שתקבל חזק בראש ולא רק בדיונה :lol:
מכיוון שאני צפרדע, אני מבין את שפת החיות, ולכן אני יכול לומר לכם שכמה ציפורים וגם שלושה חתולים שעברו לידי בסדנא, מסרו לי שיש הכנות קדחתניות למלחמת עולם בין שני הרכבים המדוברים.
לפי הלחישות של הציפורים, בעיקר, אני מהמר על זה שברייסים מר קלר ברוך יקרע לאורן את העכוז בלי שום מאמץ מיוחד. רייסים = כולל דיונות. לגבי השאר, אני לא יודע.
מה דעתכם על הימור ציבורי מסודר בנושא? נקבע כמה כללים בסיסיים, ונדאג לקיומם בעת ההתמודדות.
אני מוכן להיות ראשון המהמרים(אני גם מציע שהקופה תתנהל אצלי....:cool:), ואני שם על יריב 200 ש"ח ברייסים.
יאללה לעבודה =PLACE YOUR BETS, PLEASE