תגובה להודעה: איך לעזאזל מתגרשים מסלקום?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה עדיין לא מבין.
אני אסביר עוד פעם כדי ש א נ י אבין עד הסוף.
כל חברה מוציאה גרסת התקנה למחשב האישי שמסנכרנת את האאוטלוק שאתה בטח עובד איתו לנייד.
דרך נוספת אם אתה לא עובד עם אאוטלוק היא גיבויי בקובץ מסוג כלשהו בפורמט סטנדרטי למשל TXT.
לא משנה למה תחליף אפשר לקחת את הקובץ הזה ולהחזירו באמצעות התוכנה לטלפון החדש / ישן.
נכון שאסף השמיץ את התוכנה של נוקיה אבל אפשר לעשות איתה גיבוי מלא לטלפון
גם בתוכנה של סוני שדומה לה.
תשקיע בעצמך כמה דקות לימוד כדי שלא תהיה תלוי באנשים האלו שאתה כל כך מחבב.
אגב,
יש לי שבעה מכשירים משפחתיים.
רק שניים עם התחייבות - למקום העבודה שלי
כל היתר נרכשו בחנות פרטית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
דרור
שלא תעיז להכנע
מה שאני עושה והפכתי את זה לספורט לאומי (בייחוד מול הוט ויס :mrgreen:)הוא למצוא את נקודות התורפה אצלם ואם תתאמץ למצוא אתה תמצא ואז ????????????
השמיים הם הגבול
בין פשוט להתנתק מההתחייבות ללא צורך לשלם כלום לבין המחשבה על תביעה ייצוגית עם אופציית זכייה :-D
כיד הדמיון הטובה עלייך
חוצמזה בהתשה יש כמו בנישואין יש שניים וכדי שהם יתישו אותך אתה צריך להכנע
אם תחליט למשל שאתה מתיש אותם אז אתה תעשה זאת גם אם במשך חודש שלם תעבור כל יום בסניף ותשאיר תלונה אחרת על המכשיר (זאת בתנאי שיש לך ביטוח מלא )גם אם היא פיקטיבית
ותבוא בשיא הרוגע והסבלנות ותבוא תמיד 5 דקות לפני הסגירה כדי לקחת את המכשיר ואז תישאר על מנת לשאול שאלות קיטבג ולבדוק שלא מחקו כלום בשדרוג :twisted:
בקיצור תפעיל את הדמיון עד שהם ייתחננו לשחרר אותך
הרי הם עושים חשבון כלכלי וכל עוד הם מרוויחים על ה200ש"ח שלך אם יחזוקו אותך אבל ברגע שאתה תעסיק אותם יותר מדי זה יהיה לא כלכלי והם ייתחננו לשחרר אותך
יש לי ביטוח מלא, וממש לא צריך לשקר ולהמציא תקלות שלא היו ולא נבראו, כי גם המכשיר החדש יתקלקל (ולמרות שאצלי מכשירים לא נופלים ולא נרטבים ולא מקבלים מכה אלא מונחים על השולחן או בכיס, אין לי ספק שהוא יתקלקל. השאלה היא רק תוך כמה ימים/שבועות. מכיוון שאני טיפוס נדיב ואופטימי אני מהמר שהוא יקרוס תוך שבועיים-שלושה) ואז כל מה שכתבת אבל בדיוק - זה מה שהולך לקרות. אולי לא כל יום, אבל המכשירים האלה מזייפים ומשתגעים לפחות פעם אחת בשבוע ועל כל שטות כזו אני אתייצב לקבל את השירות שמגיע לי. הם עוד יצטערו שהכירו אותי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני מתחיל לספור 20 חודש למנאייק, וככל שיעברו החודשים, כך ישתפרו הסיכויים לקבל הצעה טובה יותר מהחברות המתחרות. אני מהמר שהיחסים של יעם סלקום יימשכו הרבה-הרבה פחות מ-20 החודשים האמורים.
דרור, אמרו לך את זה כמה פעמים כבר, אל תיקח שום מכשיר מחברה מתחרה. תקנה מכשיר פרטי. טעות כזאת של התחייבות לשלוש שנים עושים פעם אחת.
חוץ מזה תיקח כבר את הטלפון האדום שזרקת פה בחורשן, הוא לא מפסיק לטרטר ולצלצל ומפריע לשלווה של המקומיים.
יאללה דרור, בא נעשה סדר....
1- בשביל הגילוי הנאות, בתפקידי הקודם הייתי סמנכ"ל ההנדסה של חברת NewAct שעומדת מאחורי שרות הגיבוי והסנכרון של פרטנר (Orange forever).
2- המכשירים הם לא מתוצרת סלקום, הם של היצרנים מהשורה הראשונה בעולם. יתרה מזאת, בניגוד לעולם, בארץ יש מדיניות מאוד קשוחה של איכות. אתה ממש לא מכיר (ולא רוצה להכיר) כל מני מכשירים קוראנים, תאילנדים, ויאטנמים, סינים... מכל מני שמות שאתה מעולם לא שמעת.
תוסיף לזה את בעיית הגיור לעברית, ותקבל שממוצע האיכות בארץ מן הגבוהים בעולם.
בקיצור בנושא המכשירים - אין לך קייס.
דרך אגב, תראה מה כתב פה דורון על הנוקיה הישן שלו, ומה הוא כתב (במקום אחר) על היילקס ישן לעומת החדשים. היום הכל חד פעמי , זול, ומתפרק...
הכל אותו דבר, תפסיק להתרגש, תדאג לגיבוי וביטוח, ותתחיל להחליף בלי חשבון. בדיוק הפוך תהנה ממכשיר חדש כל שנה -:)
3- למרות מה שאתה אומר על נוקיה, אני הייתי ממליץ לך למצוא 6320I ישן - זה סוס עבודה שעדיין קיים. מסוגל להחזיק 2-3 ימים ללא טעינה (אני מדבר על שימוש של 2-3 ימים לא דולק ללא שימוש!), שהוא נופל הוא מתפרק ל 3 (גוף , סוללה, מכסה), תמיד חוזר לעבוד. אם אתה לא מוצא, יש לי אחד כזה חופשי, אתה מוזמן לקבל אותו.
4- גיבויים. לנוקיה יש PC Suit , תתקין על המחשב, ותגבה (כבל או Bluetooth) ועל תסמוך על אף אחד ;)
5- שרות - במשך תקופה ארוכה פרטנר נחשבו להכי טובים, אבל לא עוד....(צריך לחלק דוידנד לבעלים החדשים אז חוסכים). כל מאבק, עולה כסף ועצבים, אז מה תקבל בסוף? נבלה במקום טרפה?
מי יותר טוב? פלאפון? מירס???? :mrgreen:
אתה רוצה להציק להם? לך לאינטרנט, יש כל מני פורומים (תפוז?) תעשה שמח.
אני לפחות במקרה של 012 זה עשה לי עבודה מצויינת :p
בהצלחה
לא טענתי שיש לי קייס בנושא המכשירים. הטענות שלי הן לשירות. יכלו לתת לי פיתרון כמו שמנהלת האיזור הזו עשתה היום בצהריים, כבר לפני חודשיים-שלושה, בלי להוציא לי את המיץ.
למרות הסופרלטיבים שלך ל"יצרנים המובילים בעולם" ולמרות מה שאתה מספר על איכות כביכול, אני כמשתמש קצה שלא מצליח להינות ולו מיום אחד של פעולה תקינה ב-100% של מכשירים "מובילים בעולם" כמו נוקיה וסוני אריקסון, טוען שכולם אותו זבל. מי מסריח יותר ומי פחות - זבל נשאר זבל. תוציא את הסוללה ותראה שאצל כולם כתוב Made in China.... וזה אומר הכל. "מובילים בעולם"?... בתחת שלי. אם מכוניות היו מתנהגות כמו מכשירי טלפון, כולכם הייתם שורפים את אולמות התצוגה והמוסכים המרכזיים של היבואנים שלהן...
הטלפונים לא צריכים ליפול, לטבוע או להימעך כדי להתחיל לקרטע במקרה הטוב, או להפסיק לעבוד לגמרי במקרה הרע, ללא התרעה מוקדמת, בין שלוש שעות לשלושה ימים אחרי שיצאו מהקופסא או מהמעבדה - בחייך, המכשיר הנוכחי יצא מהמעבדה באחת בצהריים אחרי שהחליפו חצי מרכיביו הפנימיים ועשו לו עידכון תוכנה. בחמש בערב הוא כבר לא עבד...
הטלפונים האלה הם זבל נחות, וממחר בבוקר אני באמת מתכוון לנצל את הביטוח ואת תוית ה"בעייתי" שיש לי בסלקום, ולהחליף אותם בלי חשבון - עד שתיגמר ההתחייבות 20 חודש למנאייק. אני מתחייב לעצמי ולכם, שסלקום הולכים להפסיד עלי ב-20 החודשים האלה את כל מה שהרוויחו מאז שהתחלתי את ההתחייבות המקוללת הזו.
מה יהיה אחר כך? אלוהים גדול. קודם כל להיות חופשי ולתת לכל הטינופות האלה להתרפס ולחתוך זה את הצעתו של זה - כדי שאבוא דווקא אליהם. וסלקום כמובן שלא יבואו בשום חשבון.
בסוף כמובן שאקח מכשיר חופשי ללא התחייבות.
אני ממליץ גם על 6320 - יש לי כזה בן 6 או 7 ועובד כמו סוס צעיר.
חופשי פתוח לכל הרשתות....
:)
לדעתי אתה צריך את הפלאפון של לנדרובר :-D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
landY
לדעתי אתה צריך את הפלאפון של לנדרובר :-D
עזוב. אחרי יומיים יטפטף ממנו שמן וילכלך לי את הידיים והבגדים. חוץ מזה לך תחליף לו ציריות כל שני וחמישי, ובלי זמזם דיגיטלי שיזהיר אותי לכבות אותו בזמן, הוא גם עלול לרתוח.
האמת שיש לי כמה סיפורים של פיקנטי על פלפונים מקורים בכלי רכב .
ובאמת לא חשוב איזה SIM יש להם .
דרור אתה צודק צודק מאד .
תעלולי הפלפון מקורי מתגמדים ליד תעלולי סלקום .
רק תחשוב על מכשיר כמו שלך שמציק לך . והמכשיר עושה יד אחת עם הרכב שלך .
ולפעמים גם המוסך בעסק .:roll: רק תחשוב איזה חגיגת אתה צריך לקחת .
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לא טענתי שיש לי קייס בנושא המכשירים. הטענות שלי הן לשירות. יכלו לתת לי פיתרון כמו שמנהלת האיזור הזו עשתה היום בצהריים, כבר לפני חודשיים-שלושה, בלי להוציא לי את המיץ.
למרות הסופרלטיבים שלך ל"יצרנים המובילים בעולם" ולמרות מה שאתה מספר על איכות כביכול, אני כמשתמש קצה שלא מצליח להינות ולו מיום אחד של פעולה תקינה ב-100% של מכשירים "מובילים בעולם" כמו נוקיה וסוני אריקסון, טוען שכולם אותו זבל. מי מסריח יותר ומי פחות - זבל נשאר זבל. תוציא את הסוללה ותראה שאצל כולם כתוב Made in China.... וזה אומר הכל. "מובילים בעולם"?... בתחת שלי. אם מכוניות היו מתנהגות כמו מכשירי טלפון, כולכם הייתם שורפים את אולמות התצוגה והמוסכים המרכזיים של היבואנים שלהן...
הטלפונים לא צריכים ליפול, לטבוע או להימעך כדי להתחיל לקרטע במקרה הטוב, או להפסיק לעבוד לגמרי במקרה הרע, ללא התרעה מוקדמת, בין שלוש שעות לשלושה ימים אחרי שיצאו מהקופסא או מהמעבדה - בחייך, המכשיר הנוכחי יצא מהמעבדה באחת בצהריים אחרי שהחליפו חצי מרכיביו הפנימיים ועשו לו עידכון תוכנה. בחמש בערב הוא כבר לא עבד...
הטלפונים האלה הם זבל נחות, וממחר בבוקר אני באמת מתכוון לנצל את הביטוח ואת תוית ה"בעייתי" שיש לי בסלקום, ולהחליף אותם בלי חשבון - עד שתיגמר ההתחייבות 20 חודש למנאייק. אני מתחייב לעצמי ולכם, שסלקום הולכים להפסיד עלי ב-20 החודשים האלה את כל מה שהרוויחו מאז שהתחלתי את ההתחייבות המקוללת הזו.
מה יהיה אחר כך? אלוהים גדול. קודם כל להיות חופשי ולתת לכל הטינופות האלה להתרפס ולחתוך זה את הצעתו של זה - כדי שאבוא דווקא אליהם. וסלקום כמובן שלא יבואו בשום חשבון.
בסוף כמובן שאקח מכשיר חופשי ללא התחייבות.
אתם מדברים מהבטן ולא מהראש....
1- טלפון "חופשי ללא התחיבות" לא יהיה תוצרת סין? כן יהיה יותר טוב? לא ילכו נתונים לאיבוד בתיקון? בס"הכ תשלם יותר בדיוק על אותו מכשיר :rolleyes:
2- מנוי ללא התחיבות - ואז, שתהיה ללא התחיבות, פתאום השרות יהיה טוב? פתאום יגבו לך את הנתונים? פתאום יהיו נחמדים? או שפשוט כל פעם תכעס ותעבור למפעיל הבא, תשלם יותר(כי אתה ללא התחיבות), ותקבל את אותו שרות מחורבן :confused:
כמו כל דבר בחיים, יש דברים שאנחנו יכולים לשנות, אז כדאי להתאמץ, מה שאנחנו לא יכולים, כדאי ללמוד את השיטה (גרועה שתהיה) ולהוציא ממנה את המקסימום.
דרך אגב (וע"מ לחבר את כל הדיון הזה לפורום הזה), זה בדיוק מה שניסתי להגיד גם בדיונים אחרים שהיו פה בפורום על הירידה באיכות של הרכבים החדשים.
בדיוק אותו דבר, אין מה לכעוס (אולי להצטער), אין מה לאיים, צריך להפנים שכוחות גדולים מאתנו משנים את כללי המשחק ולהתאים את עצמו.
מה שהייה נכון בסופה 95 לא נכון לגבי רכב יפני 2010 ....זה רכב שונה, שתוכנן למחזור חיים שונה, שסובל (ונהנה) מתכונות אחרות.
טלפון 2010 זה לא מוצר עלית - שיהיה ברור, לפני 5 שנים אורך חיים ממצוע של טלפון עמד על למעלה מ 3 שנים (האיטלקים שהיו אלופי ההחלפות 18 חודש), היום העולם עומד על פחות משנתיים (והאיטלקים על פחות משנה).
במילניום הקודם, חוואי בארה"ב קנה רכב שהוא התחתן, ונסע בו להלוויה שלו...
היום, גם באה"ב, חוואי מבין שהרכב לא ישרוד יותר מ 3-5 שנים.
וגם VW הייקית לא מתרגשת מבולמים שהולכים אחרי 50,000 ק"מ (למרות שלרכב יש אחריות ל 100), ומחשיבה את זה "כבלאי טבעי".
תתעוררו..... :roll:
בחתונה קאתולית
פונים לוותיקן
לא?
:twisted:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
טלפון 2010 זה לא מוצר עלית - שיהיה ברור, לפני 5 שנים אורך חיים ממצוע של טלפון עמד על למעלה מ 3 שנים (האיטלקים שהיו אלופי ההחלפות 18 חודש), היום העולם עומד על פחות משנתיים (והאיטלקים על פחות משנה).
במילניום הקודם, חוואי בארה"ב קנה רכב שהוא התחתן, ונסע בו להלוויה שלו...
היום, גם באה"ב, חוואי מבין שהרכב לא ישרוד יותר מ 3-5 שנים.
וגם VW הייקית לא מתרגשת מבולמים שהולכים אחרי 50,000 ק"מ (למרות שלרכב יש אחריות ל 100), ומחשיבה את זה "כבלאי טבעי".
תתעוררו..... :roll:
טוב ש-VW לא מתרגשת.
השאלה אם הלקוח מתרגש....
אם כבר אתה מדבר עלמכוניות, את איכות מכשירי הטלפון ש להיום אני מקביל לבולם זעזועים שיתבלה ויישפך כבר בדרך מאולם מסירת הרכב החדש לתחנת הדלק (מילוי טנק דלק ראשון) ומשם לבית הלקוח.
טלפון של היום הוא לא מוצר עלית - זה באנדרסטייטמנט. הטלפון-צעצוע מפלסטיק עם הסוכריות בתוכו שהבן שלי קיבל בתוך שקית יומולדת, אמין ושורד יותר ממכשיר סלולרי אמיתי חדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אכן זמנים אחרים ...
ב- 2001 אמרתי לעצמי שאת הנוקיה 6310i אחליף רק כשהוא יתקלקל...
לאחרונה התחילו אצלי מחשבות שדרוג למכשיר חכם (אייפון או N900), אבל לפי מה שאני קורא כאן ובמקומות אחרים, כנראה שבאמת אמשיך עם הענתיקה עד שהיא תמות (אנחנו ב- 2010 ואין סימנים כאלו בינתיים) ... סוס עבודה, סוללה שמחזיקה נצח (במושגים מודרניים) ואפילו מידות סבירות - אז אין לו 3 מצלמות, 2 מסכי צבע, וג'אווה - הוא פשוט טלפון, שעובד.
נדב.
אם מכשיר קיים עובד ללא תקלות - אל תיגע. מה שלא נשבר לא מתקנים ולא מחליפים.
"מכשיר חכם" וחדש לעומת זאת, ישתה לך את הדם. זהירות!
לי יש היום שני מכשירים.
אחד שלי - מוטורולה C390, נראה כמו דינוזאור, חצי מוקשח, עומד יפה בכל התעללות, בינתיים כבר משהו כמו שנה וחצי. אני לא חושב שאני מתעלל בטלפונים שלי, אגב, אבל ארבעת הנוקיה (מהסדרה שנחשבת מצויינת, האפורים הקטנים והכחולים מאותה סדרה שאני לא יודע איך קוראים להם) הושבתו בזה אחר זה, עם סדקים בגוף או רמקול שלא עובד וכן הלאה, אז כנראה שבאמת הם לא חיים טוב איתי. יותר מהכל היה לי חשוב להחליף למכשיר קצת יותר מודרני מהנוקיות ההם, בגלל ה BT - ודרור, כמוני, נוסע כל יומיים על רכב אחר, ברובם דיבורית BT מובנית.
השני, של העבודה, נוקיה, 2600 אני חושב שקוראים לו, מכשיר פשוט ובסיסי, בלי התחכמויות מיותרות. בינתיים (שלושה חודשים), עובד בלי שום בעיה וגם עוד לא מתחיל להיסדק או להיפרם בקצוות. קטן, קל, טלפון. אבל ברור לי שיקשה עליו לשרוד יותר משנה.
בקיצור - אלו שני מכשירים שאני ממליץ עליהם. ואת שניהם אני מגבה לפחות פעם בחודש.
אסף.
אתם מבינים, אחרי 3 חודשים המכשיר כבר נחשב אמין ... :rolleyes:
ואללה, אני כבר עשר שנים עם אותו מכשיר (רק החלפתי לו סוללה מתישהו), בלי צבע וקישקושים (אבל עם BT !!!), ופשוט עובד ... :p
איפה הימים ההם שהכל עבד כל כך פשוט, חטבנו עצים להתחמם עם גרזן עשוי אבן צור ודיברנו בסלולרי בלי שטויות ... :p:p:p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
ואללה, אני כבר עשר שנים עם אותו מכשיר (רק החלפתי לו סוללה מתישהו), בלי צבע וקישקושים (אבל עם BT !!!), ופשוט עובד ... :p
BT וטלפון בן 10???
מהשו פה לא מתחבר לי....
דרור, כמוני כמוך כמו כולם.
סוני אריקסון שנזרק חזרה לסלקום אחרי 8 חודשים...
מאז, כבר שנתיים וקצת עם נוקיה 6120C, דור3.5 וכל המסביב וביקור קבוע בסלקום (+צעקות) אחת למס' חודשים.
אגב, אבא שלי שמתעלל קשות במכשירים, כבר מעל 6 שנים עם נוקיה 3100 (הכחול, "טלפון צביקה פיק"), ללא רבב...
בלי BT, בלי מצלמות ואינטרנט אבל סוס עבודה רציני.
איתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayhi
BT וטלפון בן 10???
מהשו פה לא מתחבר לי....
סליחה, טעיתי, בן 8: Nokia6310i
כל החברות אותו הדבר.
משום מה בארץ חברות הסלולאר הן גם החברות שמוכרות הכי הרבה מכשירים, בחו"ל לאומת זאת רוב הצרכנים קונים את המכשיר באופן עצמאי ובכך חוסכים את החתונה הארוכההה איתם, גם להם יש התחיבויות אבל לא באותה רמה כמו בארץ, כל פעם שמשדרגים מכשיר, מחתימם אותך על תוכנית חדשה.
מומלץ לקנות מכשיר לבד, לא דרך חברות הסלולאר.
מי שמחפש מכשיר עמיד ואמין, ומתאים במיוחד לאנשים שעובדים בחוץ ישנה חברה שנקראת Sonim, יש להם מכשירים חזקים
http://www.sonimtech.com
המכשיר לא זול אבל שווה. ישנה שמוע שאורנג' פעם הביאוי כמה מכשירים וצרבו עליהם עברית...