הצעת מחיר אמורה להגיע איליי מחר-מחרתיים, כולל העברה לחיסום.
קובי
Printable View
הצעת מחיר אמורה להגיע איליי מחר-מחרתיים, כולל העברה לחיסום.
קובי
כל הכבוד לשניכם על המאמץ , אין עליכם!
מקווה שיהיה ביקוש מצד הגיפאים
טוב, לצערי נכון לעכשיו העניין תקוע. המהנדס\ממדל בבית המלאכה לא מוכן לבצע את העבודה בלי נתונים טכנים מלאים-סוג החיסום, משך התהליך וכו', לא מוכן לקחת אחריות על ביצוע של חלק שעלול להכשל לטעמו. אם כך, מי שמכיר בית מלאכה שיהיה מוכן לבצע את העבודה, או לחליפין מי שיודע להשיג נתוני ייצור מלאים למוצר-מוזמן להרים את הכפפה.
קובי
אם כך , אולי נעבור לתוכנית ב' : נרכוש ציר מוכן ואז נוכל לבדוק רמת חיסום ושאר נתונים
האם זה אפשרי ? , אני יודע שיש ציוד לבדיקת רמת הקושי של המתכת , האם אפשר לגזור נתונים מציר מוכן?
שלום לכם, גם אני בעניין.
יש לי 231, עם ציר ראשי גזור.
לידו borg warner שירד מפולסייז כלשהוא עם יחס מוערך: 1:2.7
-------------------------------------------------
ללא קשר הנה התכתבות עם: Klune-V
ביקשנו יחידה שמתאימה בין AX-15 לבין NP-241
שזה מה שמותקן אצלי כרגע.
זו התשובה:
With the NP241 (2.72 ratio) the best would be the Klune-V "David" 4 to one. If you mean the NV241OR "rubicon" 4 to one case, then the 2.7 ratio Klune-V Goliath would give the best gearing splits.
Klune-V Extreme Underdrive, "Goliath" 2.7 to one ratio, direct shifter and "footmount"$1,695.00-OR-
Klune-V Extreme Underdrive, "David" 4.0 to one ratio, incl direct shifter and "footmount"$1,895.00
to quote shipping, I would need a complete shipping address, and we can get quotes. I'm going to guess a couple hundred dollars, but that is just a guess.
Greg Miller
High Impact Wheels / Transmission & Gear
Toll Free 888-898-4331
www.high-impact.net
לא התקדמתי בנושא בחצי השנה האחרונה.
אשמח לקבל רעיונות.
ערן דרומר.