אחוז גדול של דיפנדרים באירופה זה בכלל לא חדש... גם בדגמים הישנים, באופן לא ברור.
הרי הם משמשים שם בעיקר כרכבי כביש.
Printable View
אחוז גדול של דיפנדרים באירופה זה בכלל לא חדש... גם בדגמים הישנים, באופן לא ברור.
הרי הם משמשים שם בעיקר כרכבי כביש.
חברים,באירופה יש רק רכב שטח אחד וזה הדיפנדר,בגרמניה יש בכבישים יותר דיפנדרים מטוארג,קאיין,אודי Q8 ,ומרצדסG(לא כולל צבא) ביחד וזו תוצרת מקומית.תענוג,אני רק מחכה ליום שאוכל לשים יד על אחד.
דרור הראל
כנראה שגם עולה שם הרבה פחות ולפחות ממה שרואים בסוכנויות לנד רובר זרות, ישנן רמות גימור הרבה יותר מפוארות.
נ.ב
LANDY, הדיפנדר שמכרתי היה מתוחזק מעולה,לא עשה בכלל הרבה בעיות, והיה משופר קלות, זה לא העניין...
לגבי עבירות,אני מניח שאתה אומר שאם האוטו שלך היה חדש היית מרחם עליו ולכן היה פחות עביר?
זה עדיין דיפנדר,אני לא באירופה,אני קונה אותו בשביל לטייל...גם בעבירות קשה לפעמים... ולדעתי החדש יהיה הרבה יותר עביר מקודמיו (לפחות אצלי) היות ואף פעם לא הייתה לי נעילה באף אחד מהדיפנדרים שלי (היה דרופ קיט) ובחדש ישנה מערכת בקרת משיכה מהטובות שהרגשתי\ראיתי...
זה הגשמה של חלום\מטרה שרק החברים הקרובים שלי יכולים להבין :)
בינתיים אני נוסע על רכב שכור, למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג טרנספר ליונדאי גטס?
טל.
זה נשמע כמו הבדיחה של כמה פילים נכנסים לפולקסוואגן חיפושית?
איך טל רותם נכנס ליונדאי גטס? :p:p:p
אני כבר על הריצפה מצחוק.
יא חתיכת חרטטן תיכנס למושב שליד הנהג של לירונגי או בנצי ובוא לארבעה ימים חוצה ישראל.
נתראה, אי שם פה בסביבה.
whisky
יקיר, יש לי קשר להנהלה בדרך השמן....ברגע שהוא יעבור תקינה הוא כבר יהיה חבר רשמי :)
יריב, אני מנצל את התקופה הזאת לתת לכתף שלי להחלים (אני כבר חצי שנה עם כתף שבורה) אז אני אוותר הפעם,אבל במידה ויהיה שוב שנה הבאה אני אגיע...
טל.