עופר ראצ'ר נודע לקשירה ולא כאמצאי חילוץ, אם תנסה למשוך רכב עם ראצ'ר אז תראה איך הוא מתפרק לך ביד לפני שהרצועה נקרעת.
אם כבר אולי שווה לנסות להשתמש עם בומר שהוא הרבה יותר חזק מראצ'ר.
למרות שאני חושב שזה לא יכול להחליף כננת.
Printable View
עופר ראצ'ר נודע לקשירה ולא כאמצאי חילוץ, אם תנסה למשוך רכב עם ראצ'ר אז תראה איך הוא מתפרק לך ביד לפני שהרצועה נקרעת.
אם כבר אולי שווה לנסות להשתמש עם בומר שהוא הרבה יותר חזק מראצ'ר.
למרות שאני חושב שזה לא יכול להחליף כננת.
לראצ"ט אין מספיק מומנט כדי לגרור רכב בשיפוע , ניתן לראות את זה בסרטון שהעולה בדפים הקודמים , בכננת הייעודית המשתמש שם עובד עם מוט מומנט של לפחות מטר ועדיין קשה לו מאוד .
הראצט עמיד בפני מתיחה של 5 טון כשהוא נעול , הוא לא מיועד למשוך/לגרור 5 טון ,
ניתן גם לראות שהכננות הייעודיות מאוד מסיביות והן גם רק עד 1.6 טון ,מה שנותן אינדיקציה דיי טובה לכמה הראצט ממש לא יעיל .
הי שרשור ארוך אך מעניין
כננת ידנית אכן משמשת למתיחת גדרות, אבל יכולה לעזור במקרה שאתה לבד בשטח (לא מומלץ, עדיף להיכנס עם עוד לפחות ג'יפ אחד )
הרי ברוב המקרים אתה צריך להזיז את הרכב חצי מטר עד מטר לאחור, למקום שהיית בו שנייה, לפני שנתקעת. משם כבר תוכל לנסוע רגיל (אחורה כמובן).
היי ליפט כן יכול לתת מענה לאותה המטרה, המגבלות שלו הם: שהוא יותר יקר מכננת ידנית,יותר כבד,יותר מסוכן (רצוי ללמוד איך להפעיל היי ליפט לפני שמשתמשים הוא פשוט יכול לשבור לך את הלסת או הגולגולת או יד....),לעומת זאת הוא הרבה יותר חזק מהכננת הידנית והוא לא יצליף, כמו כבל מתכת בכננת במקרה שהכבל נקרע משתחרר וכדומה.
בכל מקרה חברה כנסו לשטח עם רכב נוסף ואז לא צריך כננת.
ניתן להשתמש בכבל מתכת 9-10 מ"מ כמו של הכננת, עם סט שאקלים וגלגלות ולתת את אותו המענה.
ברור שצריך ללמוד איך לעשות זאת.
לגבי כננת נשלפת חשמלית רעיון טוב. ככה לא צריך להחליף פגוש, הרי הפגושים ממתכת לא מתוכננים כמו הפגוש שיצרן הרכב תיכנן .
יצרני הרכב מתכננים את הפגושים, שיספגו אנרגיה ויגרמו לפחות נזק לאדם או רכב שנפגעים בזמן תאונה. בנוסף, כננת קבועה שנמצאת בקצה הרכב (תחשבו על מנוף ארוך שמשקל רב תלוי בקצהו ),משפיע רע מאוד על מרכז הכובד של הרכב ותפגום ביציבותו על הכביש בסיבובים, במהירות ובכביש רטוב.
בקיצור כננת חשמלית נשלפת רעיון מצויין.
מכיוון שהיא תאוחסן במקום יותר מרכזי ברכב (ישפיע פחות על מרכז הכובד של הרכב).
בכל מקרה אם כננת קבועה, אם כננת נשלפת ואם רק כבל פלדה במשיכה עליד רכב נוסף,בכל המקרים רצוי ללמוד איך להשתמש ולא לא רק איך להפעיל.
רצוי ללמוד איך לבנות מערכת הכפלת כוח בעזרת גלגלות, איך לרתום את כל המערכת לרכב הנחלץ ולרכב המחלץ.
בקיצור לעוד מידע אשמח לייעץ צרו קשר ואשמח לעזור [email protected]
לכל מי שחושב שאני מטיף לרכישת ציוד אתם טועים אני לא מוכר כננות הייליפטים וציוד
אני רק בעל ידע מקצועי (לימדתי בצבא בקורס חילוץ מחילוץ ג'יפים, דרך חילוץ משאיות ועד חילוץ טנקים)מוכן להעביר את הידע שלי הלאה צרו עימי קשר
[QUOTE=מתחת לשמיים;298309]הי שרשור ארוך אך מעניין
בכל מקרה חברה כנסו לשטח עם רכב נוסף ואז לא צריך כננת.
לא מדוייק ,אני יכול לומר לך שנתקעתי פעם בביצה עסיסית בירקון:rolleyes: .
וכן גם סופה עם צמיגי בוץ + פגרו לא הצליחו להוציא אותי בגלל שהם פשט החליקו במקום מהבוץ .
והדבר היחיד שהוציא אותי מהבוץ הוא כננת לרכב שחיבר את עצמו לעץ כדי שלא יחליק .