אתה צוחק נכון ?
Printable View
בדיוק ראיתי בטלויזיה איתוראן בארה"ב שמותקן בתוך קופסת פלדה במקום לא נגיש ברכב כך שהגנב לא יכול לגשת אליה בלי לפרק חצי אוטו ולמוקד יש אפשרות לגרום לרכב להאט ע"י גישה למחשב הרכב שהמשטרה רודפת אחריו.
נ.ב. לדעתי הפיתרון לבעייה בברזל ועופרת ולא בסיליקון.
הבעיה בנוגע להתקנות שנעשות בארץ היא שרוב ההתקנות נעשות באותם מקומות ברכב .
כך שתוך שניות המערכת מפורקת.
מספיק לשנות במעט את ההתקנה ולהוסיף מערכת רדומה כדי למנוע את הניטרול.
ובלי להכנס לשיוך המשפחתי של הגנבים והמתקינים.
חובה לצפות עד הסוף!!
חשוב שכל אחד יראה את זה ויבין מה קורה פה .
חשוב להעביר לכמה שיותר אנשים , מי שיכול לפרסם בפייסבוק, זה יהיה מעולה...
חבר שלי תרם כסף, אני בשאיפה לתרום לילה אחד בחודש , וכל אחד צריך לתת קצת איפה ואיך שהוא יכול.
מחר אני מדבר איתו.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/200835
כל מילה מיותרת...
סיליקון הוא אחלה פיתרון, רק שהיום חלק גדול מהגניבות מבוצעות ע"י העמסת הרכב לגרר ולא ע"י הנעה, ככה שאני מסכים איתך.
אגב, יש לי חבר שניסה לפתח מערכת נגד גניבות שמושתלת בתוך מחשב המנוע, ולמעשה הדרך היחידה לעקוף אותה היא להביא מחשב מנוע חדש. הוא לא הצליח לקבל תמיכה מאף גוף - לא המשטרה, לא חברות הביטוח... אז הוא נטש את התכנית.
מה לעשות? אם אף אחד לא יוכל לגנוב, לא יעשו ביטוח מקיף ולא יגדילו תקציבים למשטרה, ואז איך הם יוכלו להציק לנו?
הי עמי כמי שניגנב לו רכב שטח לפני 9 שנים מחניה בבית פרטי ועדין לא מתאושש למרות רכישה חדשה והיום הרכב משמש רק לשטח אני ממליץ לך לחזור למקום הטראומה וכן לרכוש רכב שטח
תעלה מסקנות ותיישם אותם אל תיתן למערכת לישבור אותך הנבלות דואגים רק לעצמם ואל תצפה שיעשו בישבילך כלום עשה בעצמך למענך .אין מצב שהנבלות יבינו אהבה בין אדם למכונה.
בהצלחה
אתה כנראה לא יודע שהם (הגנבים) יודעים איפה אתה מסליק את המערכת (במיוחד אם הלכת למתקין מורשה, ואתה חייב ללכת, אחרת אין אישור להתקנה) ולרוב גם לומדים את הרכב כמה ימים לפני ביצוע המכה.
אם כבר, ורשמתי את זה בעבר, אפשר להביא מערכת מארה"ב, שמתחברת לסלולרי ומאפשרת שליטה ברכב בSMS, את המערכת הזו אפשר לחבר עצמאית ובלי קשר לאיתוראן ואז נכונה להם הפתעה.
כאמור, אין דבר שעוצר אותם לחלוטין, אבל תמיד אפשר להקשות.