מישהו (סושי?) אמר לי פעם שתיבת הגה של מיצובישי L200 מתאימה 1:1 לשלנו. אז במקרה אתמול ראיתי אחת ויש לי שאלה: היא נכנסת אצלנו? כי לי נראה שצורת הT שלה עשויה להוות בעיה לא קטנה מבחינת מקום.
אם מישהו יודע, מה טוב. אם לא, אני אאלץ לברר את זה בעצמי...
Printable View
מישהו (סושי?) אמר לי פעם שתיבת הגה של מיצובישי L200 מתאימה 1:1 לשלנו. אז במקרה אתמול ראיתי אחת ויש לי שאלה: היא נכנסת אצלנו? כי לי נראה שצורת הT שלה עשויה להוות בעיה לא קטנה מבחינת מקום.
אם מישהו יודע, מה טוב. אם לא, אני אאלץ לברר את זה בעצמי...
עלילת שווא
אני מבקש ממך לדייק בעובדות או שכדאי שתיקח עו"ד (הם אגב יותר גרועים מזונות)ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
לגבי המשאבה (ולכבוד זה שאלון העלה את הדיון הזה מאי-שם), אני ממליץ לברר לגבי משאבה מופעלת חשמלית מפירוק (הייתה לי כזאת בסקסו, ויש בהרבה מכוניות אירופאיות). לא צריך שום התאמות ושום כלום. שים אותה איפה שבא לך, וחבר 12V. הרבה יותר קל למצוא סופר-מיני אירופאית בפירוקיות מאשר ויטרע או ג'ימני.
אסף.
מצטרף להמלצה של אסף - ניתן למצוא ברוב המכוניות הצרפתיות הקטנות משנת 96 ומעלה ובגרמניות מ-99'
אסף, מה החסרון של משאבה כזאת? ספיקה מספיקה? אז למה לא להשתמש גם לג'יפים, לא שנשארו עוד הרבה סיקסים להרכיב להם הגה כוח, אבל אם כן, זה חוסך את ייצור המתאם למשאבה המכאנית, בהחלט מפשט את ההסבה והופך אותה לבולט-און לגמרי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לא יודע לגבי חיסרון אבל יש יתרון, שיש הגה כוח גם עם מנוע מדומם. העיקר שיש מצבר.
אני לא מכיר חסרונות. אף פעם לא בדקתי ספיקות וכו'- אבל אני יכול לומר בוודאות שמשאבה כזו יכולה לספק מספיק שמן לכננת הידראולית של 9000 פאונד. לא יודע מה זה אומר לגבי תיבת הגה של סיקס.
אסף.
לא דיברו פה הרבה זמן, אבל עדיף להמשיך את הדיון פה
משיחה שלי עם אלון עלה שהוא לא הרכביב בסוף הגה כוח..ולא בגלל שזה מסובך
יש לי כרגע כמה שאלות..אשמח אם מי שיודיע יוכל לענות:
הסתכלתי בכמה אתרים של שיפורים לסמו ומציעים שם ערכה עם A/C ובלי A/C, עד כמה שאני יודע A/C הכוונה היא למזגן (air condination), אבל איך זה קשור להגה כוח?
הבנתי שהכי עדיף לקנות הגה מפירוק, השלה מאיזה רכב יהיה הכי מתאים לסמוראי במינימום התאמות?
ברור לי שיהיו כאלה, אני פשוט מעדיף להמנע מהם עד כמה שאפשר
ועוד משהו..מישהו יכול לתת לי רשימה ספציפית של חלקים שאותם אני מבקש מפירוק בשביל ההגה כוח?
עם ובלי מיזוג הכוונה לתושבות של המשאבה. יש כאלו שמגיעות עם הכנה גם למדחס מזגן, יש כאלו בלי.
כנראה שמינימום התאמות יהיה מג'ימיני. גם מויטארה הפרוצדורה מוכרת מאוד ויש קיטים מוכנים לקניה להתאמה.
חלקים שצריך:
תיבת הגה.
משאבת הגה.
תושבות למשאבה.
צינורות שמן.
כוסית שמן.
פולי כפול (יש לי אם מישהו רוצה לקנות).
רצועה נוספת.
*פיטמן, אם זה לא תיבת הגה של סמוראי.
אלון אני זה שאמרתי לך שתיבה של L200 מתאימה ואכן זה כך אך יש בה חסרונות
צריך לעשות התאמה לפיטמן ושם יילך רוב העבודה והשקעת הזמן ואולי ניתן לחסוך כמה שקלים אך המון עבודה
גם תיבה של ג'ימיני מתאימה אך של ויטרה עדיף משום שהיא יותר חזקה
את המשאבה ניתן להביא קומפלט עם התיבה וזה עדיף פחות עבודה וחיבורים
ידועה לי שמשאבה ניתן להביא כמעט מכל מכונית ובטויוטות קיימות המשאבות הכי חזקות למי שרוצה הגה רך במיוחד
אין לי בעיה להציג ולתעד התקנה כזאת אך אין לי עדיין את הציוד הדרוש ואשמח אם תעזרו לי
ראיתי אנשים שדורשים 200 ש"ח על החלקים אך אני לא מוכן להשקיע על הכל יותר מאלף מאתיים
מה לעשות ואם יש במחיר הזה אז תתקשרו 0578134330
מעלה שרשור -
מה קורה אם יש לי גם מזגן , איך אני מתקין הגה כוח ? האם יש אפשרות לשלב עוד תושבת או משהו כזה ?
מה לגבי הגה כוח חשמלי שכתב אסף ? איך הדבר עובד ומותקן ?
אין בעייה בכלל יש על בלוק המנוע חורים שממתינים שרק תשים את המשאבה שם.
במקרה של מזגן צריך פשוט רצועה יותר גדולה שתזיז את פולי המזגן ואת פולי המשאבה.
משאבה חשמלית גם היא פתרון מצוין אבל אני חושש שבעומסים היא תרצה לנוח- לי יש נסיון שכזה עם פונטו ספייס שהמשאבה מידי פעם היתה צריכה מנוחה.