די, הנושא מוצה. תעברו הלאה. הודעות נוספות בכיוון הזה נמחקו ויימחקו.
Printable View
די, הנושא מוצה. תעברו הלאה. הודעות נוספות בכיוון הזה נמחקו ויימחקו.
שלום לכולם,
מכיוון שיש הרבה עניין במוצרים והשקה תתבצע רק עוד מספר חודשים, אנו עושים מפגש בהר חורשן לחברי הפורום.
במפגש זה תוכלו להתרשם מהמוצרים, לקבל הסברים ולשאול כמובן.
מפגש זה לא מיועד להיות אירוע מוטורי עם זיקוקין והפרחת יונים.
כיבוד קל ומצב רוח טוב בעיקר.
אז, יום שישי הבא 23/4/10 שעה 13:00 בצהריים באיזור הספסלים. יהיה שילוט.
כולם מוזמנים, מתעניינים וסקפטים כאחד.
נשמח לראותכם.
בהצלחה !!!
שלום לכולם למי שלא מכיר אני אחד הבעלים של סדנת אורן מערכות ושיפורים וכמובן גיפאי בעצמי
לאחרונה הסדנה החלה לעבוד עם המותג החדש בולסטיר בנוסף לנעילות אחרות שקיימות בשוק וכששי פנה גם אנחנו העלנו מספר סימני שאלה לגבי איכות וטיב המוצר אבל ויש אבל לאחר הכרות עם שי כאדם אמין ולאחר מתן אחריות כולל שבר על המוצר למשך שנתיים .
הכנסנו את המוצר בזהירות לסל המוצרים בסדנה והיום לאחר כחצי שנה ומעל 10 נעילות בולסתיר על רכבי לקוחות ללא תקלות ביכלל אני יכול להגיד שאפילו על הרכב של שבבניה מסוג צירוקי 99 מורכב על הרכב נעילות בולסטיר קדימה ואחורה !
כמובן הנעילה נבחרה גם כי אני מאמין במוצר וגם כי המוצר זול משמעותית מARB כמובן שבמידה ושיכול לא היה כלכלי אז אני מרכיב נעילה מסוג OX :cool:
הבעיה של OX מחיר ובעיית הספקת חלפים במידה ונישבר :shock:
היתרון של ARB אמינות וזמינות חלפים והחיסרון מחיר ואיין אחריות על שבר אך עדיין בסבן שלי יש 2 נעילות ARB
הבונוס בבולסטיר קודם האחריות שאני מקווה שלא נצתרך לממש אבל יש אחריות לשנתיים כולל שבר וכמובן המחיר וכל אחד רוצה לקבל יותר בפחות כסף ;)
בקיצור אני ממליץ מנסיון .
1. עם השיכול הנעילה הטובה בחבורה עם בעיית ספק ואחריות אז OX
2. עם השיכול נעילה מעולה עם שם ומוניטין של המון שנים וספק ותיק וטוב עם בעיית אחריות על שבר ומחיר יקר אז ARB
3.עם השיכול אחריות יצרן וחישוב כלכלי אז בולסטיר מנצחת
בהצלחה לכולם וניפגש בשטח
ללא כל קשר לתגובות לעיל והיות ודוגמה בפועל עדיפה על מלל ארוך, אני מציע למי שמעוניין או מתלבט בעניין נועל דיפרציאל בולסטר, ליתקשר למוטי (בעליו של מוטי פרונט נתניה),
הבחור התקין בפראדו קצר שבבעלותו נועל דיפרציאל קדמי בולסטר וביום שבת האחרון (בליווית שני
לנדקרוזרים 150 משופרים) בחנו את הנעילה בכל מעלה שאדם שפוי (או לא שפוי)היה מעז לבחון.
הנעילה עשתה את העבודה נקודה.
נכון לפראדו יכולת מוכחת וכבעליו לשעבר של פראדו אני יודע שניתן לטפס את אותן מעלות גם ללא נעילה קדמית, אבל הקלות שהפראדו טפסה אינה נתפסת.
טלפון מוטי-09-8611875.
נייד- 052-2440935.
מויש אברהמי.
סתם כקורא מן הצד, אני חייב להוסיף את תגובתי.
ניתן להבין בעל עסק חדש, שלא מעוניין לחשוף 100% מהמידע לקהל הרחב, שהרי ידוע שבישראל עוד לפני שמכרת מוצר ראשון כבר קמים לך שני מתחרים.....
לכן, אני לא רואה שום בעיה בהתנהלות התגובה.
האיש מזמין את כל מי שרוצה להגיע אליו, ואם יתברר שהלקוח רציני, אני מאמין שהוא יקבל 100% מהמידע לו הוא נזקק.
מה התועלת בלהעלות לאויר את כל המידע שהיזם עבד עליו מי יודע כמה?
לי, כמשקיף מן הצד, ברורה לגמרי הרתיעה למסור את כל המידע חשוף בפני כל.
ובנוסף, לא כל מה ש-ARB יכולים להרשות לעצמם הוא יכול, מה גם שאם הוא שימש בעבר כנציג/מוכרן שלהם בביצה שלנו אזי רצוי לשמור על פרופיל נמוך שבעתיים.
דניאל