תגובה להודעה: דריישפט קדמי בסופה.
צינור חדש. הצינור שלי היה לא רק קצר מדי אלא גם קצת "סחוט". למרות שצינור זה כנראה החלק הכי פשוט וזול בכל העסק.
חלקים של ספייסר? אני מודה שלא שאלתי ושאין לי מושג. בכל מקרה הכל חדש וכמובן עבר איזון. חוץ מזה שהיום גם חלק רשמי של דנה-ספייסר זה לא ערובה לאיכות גבוהה... ראה את הסרנים המתעקמים ב-JK.
המחיר לא הכי זול, אבל ממש לא חריג - 650 שקל לפני מע"מ. אותו מחיר בדיוק כמו דריישפט באיכות מפוקפקת אצל "כל-גל" מול בלומפילד. מסקר קצר שעשיתי, אפשר לבצע עבודה כזו במחיר זול יותר מחוץ לאיזור המרכז, בייחוד אצל בני דודינו החביבים באיזור המשולש, אבל הזמן והדלק והנסיעות מקזזים את ההפרש.
הטענה היחידה שלי כרגע היא שלקח קצת זמן. הבאתי את הדריישפט ביום חמישי, היה מוכן רק ביום שני. כל מיני תירוצים על פועלים שלא הגיעו לעבודה וכו'. אבל זה באמת לא נורא - הסתדרתי חמישה ימים בלי דריישפט קדמי וממילא היה חם מדי מכדי לצאת לטייל או סתם לנסיעות לא הכרחיות.
אם זה יהיה טוב? מי יודע. כרגע מרגיש נפלא. הג'יפ נוסע ביום יום על כביש וכל העסק מסתובב כל הזמן. עונת הטיולים בפתח, ואז נדע טוב יותר.
דרור , פחות מ-100 מטר מגרינגרס נמצא "עסאף גלי הינע " ( טושיי קישר אותי למקום ) החלפתי השבוע צינור לדריישפט אחורי ( נגזר בטיול בשבת עם דרור (נחמני) והח'ברה ) בהיילקס , הצינור הוחלף , אוזן , נצבע ולבסוף הורכב וגורז - כל זאת תמורת 300 ש"ח .
הרכב נוסע מצויין ללא רעידות וכדו' .
הייתי שם שעתיים , מתוך הזמן הזה הדריישאפט ישב בשמש ליבוש במשך שעה .
ממליץ בחום , את הקפה שם תצתרכו לעשות לעצמכם לבד ;)
שגיא, אתה החלפת רק צינור. אצלי היה צריך להחליף הכל.
צינור - היה קצר, מעט עקום וכאמור סחוט. הוחלף לאחד ארוך יותר.
סליפ-יוק (זכר ונקבה) - השיניים נטחנו - אחד חדש.
על הצביעה שלהם אני מוותר, כי אני צובע יותר יפה.
בכל זאת צבעו.
בקיצור - דריישפט חדש קומפלט.
דרור,
הם מתפרנסים מגלי הינע של משאיות, בונים חדשים לגמרי ולא רק מחליפים צינורות.
החיבור לשטח בא מזה שבעל המקום אוהב ג'יפים, מבין את הצרכים המוזרים של גלי הינע באורכים שונים מהסטנדרט ומוכן לעשות עבודות מיוחדות.
הגעתי לעאסף לבדיקת צלבים ואיזון גל-הינע אחורי, כחלק מאיפוס המערכת בהחלפת מיסב אמצע בהילקס (גל הינע מקורי, 465K ק"מ).
אחרי שעבדו שעה על הגל-הינע ואמרו שאין כמעט מה לעשות (הוסיפו משקולת איזון קטנטנה) שאלו כמה אני רוצה לשלם.. ואח"כ שלחו את אחד העובדים לעזור לי להרכיב את הגל-הינע בחזרה על הרכב.
זה מקום שאני בהחלט אחזור אליו אם באמת יהיה מה לעשות.
על מה מתווכחים כאן?
לא מכיר את עאסף. מכיר את כל-גל שליד בלומפילד ולא ממליץ עליו בכלל. גם המוסכים בסביבה שעובדים איתו לא מתלהבים ממנו.
ואתם במה משוויצים? על זה שעאסף לקח ממכם מעט כסף על מעט עבודה?... הדבר היחדי שאפשר להבין מזה, זה רק שהוא הגון. גם זה טוב.
אצלי היה צריך לבנות דריישפט חדש כי כולו היה הרוס. יש לי עוד אחד במצב זהה למי שרוצה לראות ולהבין את מימדי ההרס (בעצם יש תמונות בתחילת השרשור). צינור זה שטויות ("רק" 300 שקל זה עלה לשגיא) אבל אני מנחש שהסליפ-יוק החדש גם לא בא בחינם.
במקומות רחוקים יותר מחוץ לאיזור המרכז רצו ממני על עבודה כזו 450-500 שקל לפני מע"מ. זה נסיעה לא קצרה כפול שתיים (להביא את הדריישפט ולקחת אותו). זה פקקים וזה דלק. זמני יקר, האוטו שלי קצת שתיין וחוץ מזה עכשיו אוגוסט - חם לי מדי לשוטט בכבישים סלולים...
בתי מלאכה אחרים לדריישפטים במרכז רצו פחות או יותר אותו דבר כמו נחמן אז החלטתי לנסות אצלו. יש כאלה שהמליכו אותו ל"גורו של דריישפטים" ויש כאלה שלא מוכנים להגיד לו אפילו שלום. יקרן? אולי. מנסיוני לא יותר מאחרים. למעשה הייתי בטוח שאצלו יעלה יותר. אם הוא יותר טוב מהאחרים, באמת שאין לי עדיין דעה. נדע רק בהמשך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ואתם במה משוויצים? על זה שעאסף לקח ממכם מעט כסף על מעט עבודה?... הדבר היחדי שאפשר להבין מזה, זה רק שהוא הגון. גם זה טוב.
אין ויכוח כלל,
מהניסוח השתמע כי מבצעים שם החלפת צינורות ולא כך,
זה נועד בשביל האחרים שיעשו חיפוש פעם ויראו חוות דעת על בעלי המקצוע שמוזכרים בשרשור הזה.
דרור , בסה"כ רציתי לתת עוד מקום שנחשב ( בעיניי לפחות ..) להגון אמין ולא יקר .
לא הבנתי מדברייך בהתחלה מה בדיוק בוצע , ועל פניו נראה שגם לך לא יצא יקר .
אין וויכוח ולא "משוויצים" בכלום !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
צינור חדש. הצינור שלי היה לא רק קצר מדי אלא גם קצת "סחוט". למרות שצינור זה כנראה החלק הכי פשוט וזול בכל העסק.
חלקים של ספייסר? אני מודה שלא שאלתי ושאין לי מושג. בכל מקרה הכל חדש וכמובן עבר איזון. חוץ מזה שהיום גם חלק רשמי של דנה-ספייסר זה לא ערובה לאיכות גבוהה... ראה את הסרנים המתעקמים ב-JK.
המחיר לא הכי זול, אבל ממש לא חריג - 650 שקל לפני מע"מ. אותו מחיר בדיוק כמו דריישפט באיכות מפוקפקת אצל "כל-גל" מול בלומפילד. מסקר קצר שעשיתי, אפשר לבצע עבודה כזו במחיר זול יותר מחוץ לאיזור המרכז, בייחוד אצל בני דודינו החביבים באיזור המשולש, אבל הזמן והדלק והנסיעות מקזזים את ההפרש.
....
מחיר סביר בהחלט . היה נחמד לדעת שהחלקים של ספייסר או לפחות Neapco . הצלבים של מי ?
גרינגראס ידועים כיצרני גלי הינע טובים כך שאני משוכנע שיהיה בסדר. יש אחריות ?