ובדרך אגב, אני יהיה בסביבת קריית חיים השבוע אז באיזה רחוב זה יוצא בדיוק? ואני צריך לבקש מהבן אדם שיכין לי חמישייה של צמיגים, או שכבר יש לו מוכנים? ויש כאן כבר מישהו עם הנקוק שיכול לתת חוות דעת?
Printable View
ובדרך אגב, אני יהיה בסביבת קריית חיים השבוע אז באיזה רחוב זה יוצא בדיוק? ואני צריך לבקש מהבן אדם שיכין לי חמישייה של צמיגים, או שכבר יש לו מוכנים? ויש כאן כבר מישהו עם הנקוק שיכול לתת חוות דעת?
יואבציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav
איתי קורא ומחכה לך...
רק לפני שאתה סוגר עם ההוא תגיד לי כמה זה יצא לי
אין לי יותר מדי שקלקלים מיותרים...
איתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shermenz
תגיד, אתה בכלל קורא את מה שאנשים כותבים פה ?
ולגבי הבן אדם שלקח 5 צמיגים ושילם על 4, אם הוא יעשה כמוך וצמיג זה לא 50 שקל בסופר, כשאתה תגיע המוכר כבר יזהר מחארות כאלה עם סוזוקי ואתה תשלם על הצמיג ההוא שמישהו קיבל חינם. ולכל בעלי הג'יפים יצא שם של חארות גנבים.
תחשוב טוב שוב !
אתה שגריר של ציבור שלם. גם שלי. והבחור הזה בקרית חיים במקרה הוא בחור זהב, עם המון יחס שאני מכיר כבר כמה שנים טובות.
ובוא נגיד שאם אתה היית חייב לי 500 שקל על עבודה או חומרה ולא היית חוזר לשלם .
.. אני הייתי מוצא אותך ... בחיי....
מאוד לא טוב מה שאמרת, אני מקווה שתחשוב על צורת המחשבה וההתבטאות שלך שוב.
שנה טובה.
גיא.
תראה גיא, לא התכוונתי לזה בכזאת צורה... :(
תראה אני מבין מה שאתה אומר, ואני בטוח שהמוכר הוא מותק של בן אדם, ואני לא רוצה שתראה אותי כאיזה מניאק, אבל אם היית מוצא 500 שקל ברחוב, תגיד לי שהיית נותן אותם למשטרה?...
תגיד אתה דפוק בשכל?ציטוט:
לא יכול להתאפק מול צורת חשיבה כזו, באו כאן כמה חברה, התארגנו ומצאו מקום שמוכר לכם מוצר שלא מוצאים בכל הארץ כבר הרבה זמן במחיר טוב ואתה דופק אותו??
איך בדיוק זה מתיישב לך כמו 500ש"ח שמצאת ברחוב? לי זה יותר נשמע כמו גניבה לאור היום.
"אויי, לא שמתי לב, נדבק לי צמיג שטח חדש לג'אנט, מעניין מאיפה זה הגיע.." איך בדיוק אפשר להשוות את המקרים??
ברגע שאתה הולך לאיש הזה אתה חלק מהקנייה המרוכזת וזה אומר שאתה חלק מקבוצה עם זהות מסויימת. תרצה או לא תרצה.
כל מה שמנסים לבנות כאן,להשיג דברים מוזלים כקבוצה הולך לזבל בגלל צורת חשיבה כמו שלך.
מה שכתוב כאן לא חסוי, אני רוצה לגלות לך משהו שאולי לא הבנת, זה אינטרנט, כולם קוראים מה כתוב ואולי גם האיש מהצמיגים או בעל העסק הבא שמישהו ינסה לארגן קנייה מרוכזת אצלו.
אם אתה משווה את הצמיג החדש שהוא קיבל ללמצוא 500 שקל ברחוב
אז אתה לא רק חתיכת חרא, אתה גם אידיוט.
שלום.
דורון, ענינו יחד ...
ולך ילד, אני קורא את זה שוב ובא לי להקיא. אני לידיעתך וכמו הרוב המכריע של באי האתר הזה היינו מחזירים את ה 50 שקל של הקופאית. וגם 5 שקל הייתי מחזיר.ציטוט:
אנשים כמוך הם כאלו שגורמים לי לחשוב כמו עומר על הלום שיש לי מתחת למושב ..
אתה חרא של בן אדם.
חלאס.
דבר ראשון לא אני הוא זה שקיבלתי צמיג חינם ועם כול הכבוד לא מעניין אותי מה אתם חושבים עלי, זה שאתם מתפרצים ככה מראה רק שאתם חארות, "אוי הדרך מחשבה שלך נוראית אתה פוגע בכול עם הג'יפאים", אז סליחה באמת, מצטער שיש לי דעה, תלמד לקבל דעות אחרות, יפה נפש שכמוך, מגעיל אותי צבועים כמוך בלי דעה עצמית, שלום ולהתראות.
לרגע לא טענו שאתה הוא זה שהלך הביתה עם צמיג.ציטוט:
זה לא דעה אחרת מה שאתה מציג, זאת דרך חיים עקומה ודפוקה מיסודה, לשמוח שעוזרים לך למצוא משהו שאתה רוצה ובמחיר טוב ואחרי זה לצדד בלדפוק את מי שבא לקראתך ולהצהיר על זה בראש חוצות?ציטוט:
אני לא צבוע כי אני יודע טוב מאד שלא הייתי הולך בלי לשלם על הצמיג, צבוע זה אתה, זה שמציג פרצוף אחד ובורח בלי לשלם כשהוא יכול.
לא שלום ולא להתראות.
איתי היקר- למקרה שלא הייתי מספיק ברוראז הנה ההבהרה:
לא נראה לי שהבחור בצמיג ישיר מזכה בש"חים על הצמיגים הישנים, כמו שגבי מב"ש מוכן היה לעשות-ואם כך הם פני הדברים הרי שהצמיגים הישנים שלי יהיו שלך חינם אין כסף :lol: אם אני לא מקבל עבורם כסף מהפנצ'ריה- אין סיכוי שאני אגבה ממך ולו ש"ח בודד אחד !(אל תדאג אתה תחזיר לי בשעות עבודה בהתקנת נעילה אחורית :lol: ). בכל מקרה- אני רק אברר את זה סופית בשבוע הבא
אז מעט סבלנות- אחרי החג אני אדע...
תקשיבו כולכם!
לא כתבתי את ההודעה הזאת (לגבי הבלבול שנוצר ששולמו 4 במקום 5 צמיגים) כדי שיהיה על מה לריב...
לא חבל??
מכיוון שגיא הוא חבר טוב של אחי אז הוא התקשר לבקש ממני את הטובה הזאת.
כי הוא יודע שאני מחוברת לאתרים האלו והאדם שהגיע להחליף הוא גם מפה...
גיא הוא נשמה של בן אדם- ואין קשר למה שאני אומרת עליו כי אני מכירה אותו...
רבים שמכירים אותו יכולים להעיד על זה.
לעניננו- כל בן אדם עובד למחייתו- גם גיא... הוא מוכר את אותו צמיג ספיציפית בזול לעומת אחרים.
לכן...הוא ביקש שאותו אדם שנקלע לבלבול הזה שחוייב על פחות יחזור אליו...וזהו.
אז לפני שיהיו עוד התלהמויות בנושא אז בבקשה בואו נסגור את הנושא הזה יפה בלי לריב..
ואותו אדם שנוצר הבלבול אצלו יחזור לגיא.
יואב...
אם הבנתי אותך נכון אז אני לא חושבת שגיא קונה צמיגים משומשים... וגם לפי מה שהבנתי ממנו גם אין לו בכלל צמיגים במידות האלו שהם משומשים.
בכל אופן...רצוי להתקשר ולברר.
שנה טובה
זהבית
המחיר- כולל ונטילים, או לא? :wink: :wink:
אסף.
קסטרו היקרה-
ראשית שנה טובה!
שנית- כל הכבוד על רוח הפיוס- מי ייתן וירבו כמוך.
שלישית- דיברתי על גבי ולא על גיא (מוכר צמיגים מב"ש אליו הגעתי דרך המלצה פה באתר שמוכן לזכות ג'יפאים על צמיגיהם הישנים בעת רכישת חדשים)
והכי חשוב- אני מקווה שמי שקיבל צמיג חינם בטעות סתם נסע לחופש ולא ראה את כל הדיון פה- ומחר יצוץ חזרה וישיב את הסדר על כנו (ואת הכסף לגיא...) (בקבלה אצל גיא לא מופיע השם של הבחור?!)
כאמור- כל הכבוד על היוזמה , שנה טובה, ו ביי.
אני סבלניציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav
אבל....לגבי הנעילה
בפעם האחרונה (והיחידה) שהתקנתי נעילה אחורית, הצלחתי לפצוע לעצמי את כף היד בצורה כזאת שלא הייתי מסוגל להחזיק פלייר.
זאת הנקודה שבה אלון וחגי חזרו לעבוד קשה...
אתה עדיין רוצה שאני אחזיר לך בהתקנת נעילה?!?!
וברצינות, בכיף!!!
אני מחכה
איתי
אגב כל הפורענות שהלכה פה ...
1. כולנו צריכים להחזיר מוצר/כסף שניתן בטעות- בין אם זה שקל או צמיג- ואם מישהו מבעלי העסקים קורא- אז שידע שרובנו נוהגים כך, ואני בטוח שגם שרמנז שקטלתם לא מעט פה, היה משלם על צמיג שניתן לו בטעות. וזה אגב נכון לא רק לבעלי עסקים, אלא גם ל"עסקאות " שנרקמות בינינו (יעיד יוסי וורמן ששלחתי לו ספר חדש בחבילה בדואר הרבה לפני ששלח לי המחאה- ולא חששתי לרגע להיות מרומה או נגזל). סה"כ כולכם פה תורמים מזמנכם בהתנדבות וחוסכים, לי לפחות, ש"חים רבים במוסכים וסוכנויות חלפים, וזה היופי שברוח האתר- ולכולכם תודה!
2. ספציפית לגבי הצמיגים המדוברים- אני לא חושב שמדובר במחיר קבוצתי. סה"כ גם פה בב"ש מציעים לי אותו המחיר, פחות או יותר,(לא רוצה להכאיב לקוראים- אבל פחות... :lol: ) בין אם זה צמיג בודד או עשרים. כדי לקבל מחיר קבוצתי אמיתי צריכה להיות התחייבות הדדית: מצד הקבוצה- על מספר רוכשים מינימלי, ומצד המוכר על גודל ההנחה, שלדעתי צריכה להיות פונקציה של מספר הרוכשים ולא הנחה קבועה (ככל שנארגן יותר קונים תגדל ההנחה ולהיפך). למיטב הבנתי בתחילת ההתארגנות דובר על הנחה שתינתן אולי לקבוצת רוכשי BF, דבר שלא יצא אל הפועל, ואילו המחיר שניתן פה להנקוק הוא מחיר לרוכש בודד ולא לקבוצה (תתקשרו בעצמכם כרוכש בודד לצמיג ישיר- 350 ש"ח + מע"מ לצמיג המדובר...) כך שבסופו של דבר פשוט הגיעה המכולה המיוחלת עם הצמיגים, והנחה קבוצתית לצערי לא קיבלנו.. :cry:
שכרם של אנשי המקצוע הטובים, כדוגמת גיא המדובר, או גבי ממקור הצמיג בב"ש צריך לבוא גם מהנחות על רכישות קבוצתיות, וגם מפרסומם פה באתר כנותני שירות הגון וטוב.
אנחנו צריכים לבצע מאמץ לרכוש מוצרים אצל אותם בעלי מקצוע, גם כשהדבר כרוך באי נוחות מסויימת לעיתים, ולו רק כדי לשמר את הקשר החשוב הזה.
ש נ ה ט ו ב ה :!:
חלאס!
כדאי שתתחילו לשלוט במקלדות שלכם (כן, אני מתכוון אליך!)
בבקשה מהחברים ובעיקר החדשים - לא על כל מחשבה שמישהו כתב בטעות צריך להדליק שריפה. אמר. אז מה. לדיון יש נושא, נא להצמד אליו. דיון נפרד על בא-בא-לובא ועודף בסופר וכמה שאנחנו עם של חארות - בבקשה, תפתחו. לא בפורומים של ג'יפולוג :!: :!: :!:
:evil:
טוב- בחירוף נפש (נמרוד אל תהרוג אותי :? ) אני הופך הודעה פרטית לציבורית, אבל זה כדי לסייע לחבר בפורום:
איתי
מחר הצמיגים מוחלפים, ואם אתה רוצה שהם "יישארו במשפחה"- תתקשר
ואם מישו ממוקיריו של איתי רואה- אנא- מסרו לו, אחרת הצמיגים ילכו לפנצ'ריה ומשם לאבדון :?
(ובין השורות- מחר יש לי צמיגי MT חדשים! לה לה לה לה לה :lol: :lol: )
שיהיה במזל טוב יואב.. :Dציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav
אני כרגע נשאר עם ה AT שלי...
זהו :!:
הורכבו היום בשעה טובה רביעיית MT של הנקוק, קומו A/T אחד עבר לספייר והשלושה האחרים לפנצ'ריה, 1640 ש"ח בשישה תשלומים, 20 ש"ח טיפ למתקין החביב,
ו...... ה ל ל ו י ה !!! היום נפעיל ת'ממטרות וניסע בבוץ! :lol: