תגיד, יכול להיות שיש לך בעיה אחרת במערכת הקירור שגורמת לקורוזיה מואצת???ציטוט:
נכתב במקור על ידי coas
רק אצלי הבית מחזיק כבר 5 שנים???
שראה שיש לך גורם קורזיה חיצוני!
קיד.
Printable View
תגיד, יכול להיות שיש לך בעיה אחרת במערכת הקירור שגורמת לקורוזיה מואצת???ציטוט:
נכתב במקור על ידי coas
רק אצלי הבית מחזיק כבר 5 שנים???
שראה שיש לך גורם קורזיה חיצוני!
קיד.
למה אתם לא נשארים עם החיישן המקורי? מה רע בו?
ברוך- לא הבנתי את השאלה שלך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
אני אפרוש אותה לשתי אפשרויות.
אפשרות 1:
אם התכוונת ליוניט חום המקורי של הג'יפ- זה שיושב בתחילת ראש המנוע צמוד לקיר האש, ומתחבר למדחום המקורי שנמצא על הסקאלה-
אני לא יודע מה עם אחרים- אבל הנה כמה סיבות למה אני לא עובד לפי מה שהוא אומר.
א. הוא נוטה לזייף מאוד.
ב. הוא נדפק תוך כמה חודשים מיום שקנית אותו- ואם יש לך מזל קצת יותר. ככה זה אצלי לפחות מאז שהג'יפ אצלי. (3 שנים +)
ג. כשהוא נדפק- אכלת אותה. אין קריאת חום כי הוא יזייף למעלה ותאלץ לרכוש יוניט חדש. עוד 40 ש"ח.
ד. קו ירוק בלי מספרים ובלי כלום- לא נותן לי מספיק אינדיקציה לגביי החום המדוייק של המנוע שלי - לפחות לא כמו שעון חום מכני בעל 4 צבעים ומעלות מ-0 ל250.
ובלי קשר- אצלי המדחום המקורי עדיין מחובר, הוא לא מפריע לי.
אבל אתה צריך לראות:) כשהמנוע על טמפרטורה נורמלית- בערך 180 פרנהייט- הוא מראה שהאוטו רותח והמחוג עולה כמעט עד הסוף :lol: . טוב נו... נהיה סנילי...
*בכל אופן- גם אם אצלך היוניט לא דפוק ומחזיק לך הרבה זמן- מומלץ להוסיף שעון חום מכני (90 שקל בלבד לשעון כולל כבל ורגש), שהוא בהרבה יותר מדוייק, וגם על הדרך תקבל קריאה בו-זמנית משני מדי-חום. (והשעון הזה נראה טוב על הדש'... :twisted: )
אפשרות 2:
אם התכוונת ל-למה לא להשאיר את הרגש של שעון החום המכני בבלוק המנוע כמו שהוא יושב ברוב הסיקסים-
הסיבה היא שהמיקום שלו שם קרוב מדיי לאגזוז, ורגש החום שנמצא בבלוק המנוע- יושב בין הצילינדרים ומקבל אקסטרא חום מהם- מה שגורם לזיוף בקריאת החום.
לכן העברתי אותו לפלאנג' המים- כמו שרבים וטובים ממני עשו. ואכן- מרגיע ביותר :roll:
חשדתי שהמנוע מתחמם לי, גם אחרי בדיקה שעשיתי לו עם מדחום חיצוני שהראה על 74c (שזאת טמפרטורת עבודה מצויינת), ולכן החלטתי שלהוסיף שעון חום זה בכל אופן דבר שישמש אותי גם אם המנוע מתחמם- וגם אם לא.
ונחש מה?
הוא לא! :twisted:
עכשיו אני רגוע. במיוחד עם השעון הזה.
-ארז 8) -
תשמע אצלי מחובר גם חיישן חום שנותן קריאה למחשב של ההזרקה וגם השעון המקורי , אף פעם לא הגעתי למצב שהתחמם לי האוטו , כשהתחברתי למחשב של ההזרקה עם לפטופ ראיתי בדיוק את החום והוא עמד על 90 מעלות כמעט קבוע(מתורגם לצלזיוס ע"י התוכנה) , אז אני מבין שהג'יפ שלי לא מתחמם אבל בכל אופן השעון הזה נקנה מיאנוביץ?
*אוטוטו הכסאות שלך
חיובי- את השעון שלי קניתי מינוביץ'. 90 ש"ח.
לגביי הכסאות- נו יאללה...יאללה :twisted:
אם אתה צריך עזרה דבר.
-ארז 8) -
לא נראה לי, אם היתה בעיה של קורוזיה מואצת אז היה ביטוי לזה גם בחלקים אחרים במערכת הקירור, ואין כאלה.ציטוט:
תגיד, יכול להיות שיש לך בעיה אחרת במערכת הקירור שגורמת לקורוזיה מואצת???
אתה קנית את שלך לפני 5 שנים, שלי בן שנה, מן הסתם החלקים ממקור שונה ו/או באיכות שונה.