מתי יחודש המלאי?
Printable View
סביון,
החולצות ג'יפולוג של הילדים כבר קטנות עליהם,
ושלי כבר ישנות ובלויות.
מה הסיכויים לחדש את המלאי ולהדפיס חולצות חדשות של ג'יפולוג?
במה זה תלוי?
אני בעצמי ארכוש כמה ואני בטוח שכולם בפורום יקנו.
אייל
עצה שלי: אל תבנו על אף אחד מהמנהלים בנושא הזה.
למזלנו, יש התקדמות בתחום, והיום כבר לא מדברים על שבלונות יקרות שמחייבות התארגנות קבוצתית. אתה נכנס לאתר של המדפיסים (אני מכיר לחיוב את "אדיב" ) , בוחר בביגוד שאתה מעוניין. מצרף קובץ תמונה, ומקבל במשלוח לביתך את הביגוד.
ביקשתי. הזכרתי. התחננתי. כלום ):
אולי גולש עם יוזמה יעלה לכאן כמה קבצים, בSCREENSHOT מהאתר, או סריקה של חולצות, או מה שלא יהיה.
זה נשמע דפוק, אבל אם זה יעצבן מספיק את נמרוד, אולי הוא יעשה עם זה משהו.
אם כל העניין זה לעצבן את נמרוד למה אתה לא פונה ישר למקור?
אני מכיר כמה דרכים יצירתיות [emoji41]
זה בידיו/ סביון/ דרור?
אפשר גם בפרטי
פניתי. עם עצבים, בלי עצבים. לשווא.
הובטח לי ב1 בדצמבר 2017 22:25 ש"יהיה ציור השבוע" .
לא משנה. אני חוזר שוב להצעת המקור שלי:
יש כאן מספיק אנשים מוכשרים. אל תחכו לאף אחד.
השאלה אם האתר מאשר הדפסת לוגו פרטית?
שזה לא יקרה ״גנבה״ או זכויות יוצרים
Grand vitara 07
Arctic dvx 08
דרור... אתה מכין לנו גרפיקה ל חולצה עם קאיין על צמיגי בוץ ועם כננת?
אסף.
רעיון טוב לחדש את המלאי...
דרור יכול להכין ציורים לגיפולוג 2019 -
1. דאסטר
2. טוארג
3. קאיין
...
ורגע ברצינות - אם דרור שהוא הצייר עם זכויות היוצרים מוכן לתרום את הגלריה, סביון והמנהלים מוכנים לאפשר שימוש בלוגו גיפולוג - באמת אפשר להרים יוזמה עצמאית להדפסת חולצות / פליסים...
תמשיכו לחכות לנו, ותגיעו בדיוק לאותה נקודה שהגעתם עד עכשיו, או שאולי זה באמת יגיע בשבוע של האחד בדצמבר 2017.
אני לא משפטן, אבל לא ברור לי איך הדפסת הלוגו שלנו לצרכים אישיים, על ביגוד שלנו אין כוונה לייצר ולמכור, פוגעת בנו.
רצוי שתהיה מכם הסכמה מפורשת לשימוש פרטי ללא כוונות רווח.
אני מנסה באוף ליין להשיג את הקבצים.
אין קבצים, ככה דרור טוען. נמחק לו המחשב או תירוץ אחר.
אסף.
יש גרפיקאי בקהל...???
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
תגידו ברור שבאים בלילה עם הקאיין וכמה כבלי גרירה אנרגו קינטיים עם שאקלים רכים. לחניה הסודית של המערה החשמלית איפה שהסופה מוחבאת ...
זה יעזור לו להזכר איפה הקבצים ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ואז מישהו יחטוף גרזן למוח?....
זה כמעט קרה אגב. לפני כמה שנים בדירה הקודמת. שכן צלצל לי בדלת בהיסטריה שיש כמה ערבים שמרחרחים סביב הסופה הנוכחית. רצתי למטה עם גרזן והספקתי לראות אותם נכנסים לסופר-לנסר לבנה עם חלונות שחורים ובורחים. אז אל תנסו אותי....:rolleyes:
לא תירוץ. אמיתי.
לפני קצת יותר מחצי שנה המחשב הישן שלי מת פתאום והרבה חומרים הלכו לאיבוד.
מה שנשאר לי זה ככה:
הציור של מדבקת ג'יפולוג העגולה מ-2015
ציורים לחולצות: דיפנדר, וגוניר, וה-CJ הקצר מהמדבקה
ואני צריך לבדוק גם בהארדיסק החיצוני עם החומרים הישנים שלי מהעיתון.
יכול מאוד להיות שיש שם עוד משהו. אולי ה-JK והסופה והסמוראי, אבל אל תתפסו אותי במילה כי באותה מידה יכול להיות שזה לא שם.
כל דבר אחר - צריך לצייר מחדש. או להעתיק/לצלם מחולצה שההדפסה שלה עדיין במצב טוב ולקחת בחשבון שאולי לא ייצא טוב כי בציורים יש ניואנסים ומי שרק מעתיק תמיד מפספס משהו. אם רוצים ציור חד ואיכותי, אז אין כמו לבנות מחדש.
ציור חדש לחלוטין? אני יכול לצייר כל דבר, אבל זה מצריך זמן ובעיקר דודא. בשפה פשוטה - חשק. בשביל שייצא ציור מגניב אני צריך להיות בדודא בלתי נשלטת לשבת ולצייר. ולפעמים יש תקופות שלא בא לי. אבל זה יבוא. וזה לא יהיה קאיין, פשוט כי.... זה לא.