תגובה להודעה: לקנות ויטרה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
בנוגע למגנום ..........
חוץ מזה שאני באופן אישי חושב שהוא אוטו זבל ..
במושב של אורן עדיף כבר לתרום אותו ישירות לרש"פ ולחסוך את הפריצה לבית.
ושום חגי לא יעזור .
סלח לי אבל כתבת פה פשוט ערימה של שטויות, אין לי מושג מאיפה אורן אבל אני מהנגב איפה שיש הכי הרבה גניבות ויש לי מגנום שלוש שנים וטפו טפו טפו(5-5-5 :p ) אף פעם לא נגעו בו וגם חברים עם מגנומים והיילקסים לאף אחד לא נגעו באף רכב בשנים האחרונות עכשיו הם חמים על הויגו הנאוורה ובמיוחד במיוחד על הדימקס.
ד"א, הדבר האחרון שצריך להגיד על הרכב הזה זה שהוא זבל(ועוד מבעל לנד רובר)... הוא פשוט רכב מצוין שלי עומד על 320,000 אף תקלה ב3-4 שנים האחרונות והרכב נוסע בשטח ועובד כמו כל רכב בלי הנחות כמובן טיפולים בזמן ואני לא יודע אם היה לך כזה אבל איך שהוא כל בעלי המגנומים(הידניים) שאני מכיר מרוצים וכל מי שמדבר על האוטו ולא מכיר אותו אומר שהוא לא טוב.
לא מתכוון לפגוע או משהו אל תקח אותי אישית, פשוט זה לא במקום לדבר באויר.
ובקשר לנושא, מצטער אורן שחפרתי לך בשרשור, בתור מישהו שגדל בויטרה מילדות(הייתה של אמא שלי ויטרה קצרה שנת 89) אני עדיין ממש מאוהב באוטו(כל המשפחה) ועוד תהיה לי כזאת יום אחד :)
טוב, הבנתי אותכם,
אני אקנה ויטרה ארוכה ואשפר אותה כדין...למשפחה
ואני אקנה הילקס חברת חשמל וישכן בו רוטוילר לרש"פ
אבל בסוף אני אגהץ את השטח עם DRZ 400 או KTM
מישהו רוצה לימכור לי פקינג אוטו שטח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה
נדב?
טוק
טוק
ויטרה ארוכה זה המהלך הנכון?
נכון?
תראה... תשמע ... כל אחד עם מה שנכון עבורו.
אני נוסע על ויטארה ארוכה ואין לי שום כוונה להחליף.
לדעתי זה רכב שימושי ביותר - נוח בכביש (במונחי רכב בן +10 שנים ...) תחזוקה שפוייה, מספיק מקום גם לטיולים ארוכים ברביעייה (כמובן לכל מה שאפשר לקנות באיסוף עצמי באיקאה ...), יכולת שטח לא רעה בבסיס ופוטנציאל שיפורים מהטובים בעולם ה- SUV.
אז נכון, בכל תחום ספציפי שתבחר, תוכל למצוא רכב שיהיה טוב ממנו, אבל כחבילה רב שימושית למי שחשובה לו נוחות, עבירות וגם עלות תחזוקה, זהו אחד הרכבים המוצלחים ביותר בעיני.
יש לויטארות נקודת תורפה ידועה - הדיפרנציאל הקדמי הרגיש אשר נוטה להתפוצץ בקלות בנחיתה מהצלבה. חשוב לדעת את זה ולהיות מוכן לתגובת הגנה (בלימה לפני הנחיתה) כדי למנוע נזק של אלפי שקלים.
חוצמזה הבעייה העיקרית היא שמעטים ממנו משתחררים לשוק - אנשים לא ממהרים למכור את הארוכות, כך שלמצוא ויטארה ארוכה לוקח זמן לפעמים הרבה זמן. צריך בשביל זה הרבה סבלנות.
אתה מוזמן כמובן לבוא ולהתרשם מהרכב, אם כי אולי יותר עדיף אצל מישהו עם רכב יותר סטנדרטי משלי - בכל מקרה ההזמנה פתוחה, קפה/תה עלי :razz:
זהו, אני הופך לדלעת ...
נדב.
אני אשקול בחיוב את ההזמנה
תודה על הכול:D
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
תראה... תשמע ... כל אחד עם מה שנכון עבורו.
אני נוסע על ויטארה ארוכה ואין לי שום כוונה להחליף.
לדעתי זה רכב שימושי ביותר - נוח בכביש (במונחי רכב בן +10 שנים ...) תחזוקה שפוייה, מספיק מקום גם לטיולים ארוכים ברביעייה (כמובן לכל מה שאפשר לקנות באיסוף עצמי באיקאה ...), יכולת שטח לא רעה בבסיס ופוטנציאל שיפורים מהטובים בעולם ה- SUV.
אז נכון, בכל תחום ספציפי שתבחר, תוכל למצוא רכב שיהיה טוב ממנו, אבל כחבילה רב שימושית למי שחשובה לו נוחות, עבירות וגם עלות תחזוקה, זהו אחד הרכבים המוצלחים ביותר בעיני.
יש לויטארות נקודת תורפה ידועה - הדיפרנציאל הקדמי הרגיש אשר נוטה להתפוצץ בקלות בנחיתה מהצלבה. חשוב לדעת את זה ולהיות מוכן לתגובת הגנה (בלימה לפני הנחיתה) כדי למנוע נזק של אלפי שקלים.
חוצמזה הבעייה העיקרית היא שמעטים ממנו משתחררים לשוק - אנשים לא ממהרים למכור את הארוכות, כך שלמצוא ויטארה ארוכה לוקח זמן לפעמים הרבה זמן. צריך בשביל זה הרבה סבלנות.
אתה מוזמן כמובן לבוא ולהתרשם מהרכב, אם כי אולי יותר עדיף אצל מישהו עם רכב יותר סטנדרטי משלי - בכל מקרה ההזמנה פתוחה, קפה/תה עלי :razz:
זהו, אני הופך לדלעת ...
נדב.
תגיד נדב, לא חבל על הילד?
אתה מספר לו סיפורי אגדות ויטארה לפני השינה? בשביל "הרבה סבלנות" אני עושה מדיטציה כל יום אחרי העבודה (עם אחלה מנטרות),
לשלם 40K על קשישה בת 15+ ולצלוע איתה אל האופק... ידידי, בוא תראה מה אפשר לעשות עם 25000 ש"ח, יד ראשונה מודל 2002 עם נעילה אחורית מובנת ו 116 כ"ס ,
את הצעצועים תשאיר בבית לילדים...
מישהו יודע למה המגנום עולה, כמו מחשב נייד/מקרר??????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itt8
אתה מספר לו סיפורי אגדות ויטארה לפני השינה? בשביל "הרבה סבלנות" אני עושה מדיטציה כל יום אחרי העבודה (עם אחלה מנטרות),
לשלם 40K על קשישה בת 15+ ולצלוע איתה אל האופק... ידידי, בוא תראה מה אפשר לעשות עם 25000 ש"ח, יד ראשונה מודל 2002 עם נעילה אחורית מובנת ו 116 כ"ס ,
זה לא המחיר של המגנום .פשוט קבלת מחיר מציאה.
שרשור מצחיק. כל אחד מנסה להעלות טיעונים, למה הרכב שהוא נוסע עליו, הוא הרכב הכי טוב בעולם... מי שסותר אותו הוא אידיוט, או שקרן, ומי שממליץ, רחמנא ליצלן, על רכב אחר-מה הוא מבין בכלל?
מה בכלל שאל הבחור-יש דרישות א,ב,ג, האם ויטרה מתאים כן או לא? מה בכלל ההתפלספות?
בקיצור, לשואל, כן, אין ספק, ויטארה מתאימה לדרישות שהעלית, כמו גם לא מעט רכבים נוספים. לך תראה כמה ויטארות, תעשה סיבוב, תתרשם ותחליט אם הרכב מתאים לך-נוחות, מרחב פנימי, התנהגות בכביש, תאוצה וכו'.
בהצלחה-קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אפי מאגנום
זה לא המחיר של המגנום .פשוט קבלת מחיר מציאה.
נכון אפי, המחיר הראלי היה בסביבות 35K, אבל אם אני מצאתי "מציאה" זה אומר שגם אחרים יכולים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itt8
ילד ?! תודה על המחמאה אני אשמח להישאר כזה תמיד.
לא קשישה מבוגרת מנוסה.
ולא השתכנעתי מצעיר עם נעילות מאחור פריזורה בינונית ו116 סוסים בין הרגליים,אבל אני ילד מה אני מבין....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אורן4500
ילד ?! תודה על המחמאה אני אשמח להישאר כזה תמיד.
ילד מזדקן
ילד מתקלקל
לומד את הפרנציפ
רק אחרי שהוא נופל.
עזוב תשאר עם הקבינה .......
אבל מה אני מבין אני אידיוט ...