חברים.
כל הקבוצה עצורים עד תום ההליכים, רק שהשופטים לא ירחמו עליהם.
נמרוד.
Printable View
חברים.
כל הקבוצה עצורים עד תום ההליכים, רק שהשופטים לא ירחמו עליהם.
נמרוד.
נמרוד, נשמע טוב!
איך הם נתפסו?
בידי מי ואיך עשו זאת?
אני לא צוחק....!
איך? מארבים ומכות? משטרה? מסוקים? איך??
אולי, הלוואי, אמן בזכות חולית הגנבים שהפכה לרוצחים וטרוריסטים מישהו במשטרה ובמשרד לבטחון פנים ובעוד כמה זרועות (וכמה רשויות כולל אבל לא רק השופטת והמחוקקת) יתעורר ויתחיל להתיחס גם לכלל הפעילות הפלילת שלא מכבדת, חוק, רכוש ואדם כבעיה\מחלה \ דגל אדום ויתחיל למגר את הפשע בארץ לטובת כבוד האדם, החוק, הרכוש.....
MR BIG
גנב מס 2 נתפס על ידי המשטרה הפלסטינית. הגנב השלישי ברח מהצבא, המשטרה הפלסטינית וממסוק של המשטרה, ובסוף נתפס על ידי הצבא ובלשים ממשטרת ערד.
נמרוד.
שלום לכולם.
השבת שעברנו נגנב פג'רו 2007 מברכת צפירה, בפעולה מהירה של איתורן אותר הרכב מוסלק כשלוש ק"מ ממקום הגנבה.
הגנבים מקצוענים, לפי הנזק המועט ברכב, חברה לא להשאיר רכבים ללא שמירה נקודה.
נמרוד
גנבות הרכבים בדרום מרתיעות אותי. הייתי שמח לאזהרות, עצות והנחיות. מאוד מבאס שיש ג'יפ, טמפרטורה מתאימה, חופש מעבודה ומשפחה קלילה וזורמת, וחשש כל כך גדול לאבד את היקר הזה. 30k. אז.....
מה לגבי לינה בלב המדבר (יהודה) להכנס פנימה פנימה לפתוח אוהלים וללכת לישון, שנשמור כל הלילה על הרכבים?
מה לגבי השארת הרכב ולצאת לטיול רגלי? נניח נחל דוד, גונבים גם מהחניון בשמורה ? נחל אשלים, נכנס עם האוטו, חוזר לשממה, היינו יש סיכוי (יותר מגבוה) שאני מניף אצבע בכדי לחזור הביתה?
חשש כבד נפל עלי.
אשמח להתיחסות.
אז להשאר מרכז צפונה ?
ללא ספק אני בחששות גדולים.
dinu
החששות שלך מוצדקים, לא משאירים רכב בשטח ללא שמירה, השינה בשטח עם עין פתוחה, הרכבים נעולים גם בזמן הכנת האוכל, להיות ערניים לנעשה מסביב למאהל.
לנחל דוד יש חניון מסודר זה יותר בטוח לא ב100%. יש חניונים שהרשות מציבה שמירה זה בטוח לגמרי כמו בעין עקב.
יקיר החבורה העליזה במעצר, הגנבה האחרונה נעשתה על ידי צוות חדש.
אמנם כאן לא אמריקה אבל זוכר ימים טובים יותר ויחס אחר לטרור (גם זה סוג של טרור )
הוראות פשוטות ומובנות ,עין תחת עין, גנב לא יוצא על הרגלים מהשטח !!! עדיף בלי ...
צועקים עצור ,יורים באויר (של הריאות כמובן ) ולא שוכחים לבדוק אם נושם או לא !!!
אם לא תמחקו תבינו שזה המצב היחידי שבסופו תהייה רגיעה (הטרור בעזה הבין את זה מצןיין בתחילת שנות ה-70 ושלא נדבר ליפני כן )
המדינה וכל הקשור בה עסוקים בלשדוד את הכבשים וההבדל בינם לשאר הפושעים הוא רק בהגדרה מישפטית , היריבות בינהם היא כמו בין משפחות פשע,
חלוקת שיטחי מחייה ושלל זה מה שמעניין
ולתמימים שמאמינים בחוק ובניקיון כפיו נישאר רק לרחם על תמימותכם /טיפשותכם ?
החוקים נוצרו למען השלטון ולא למען הנייטיבס .... קפיש ??
ואם בא לכם למחוק גם כן לא מעיניני אני יודע מה צריך בכדי לשרוד ואתם ?
כלבים כלבים כלבים אז שהפקח לא יעיר אותי באמצע הלילה כי הכלב משוחרר נכון אם הוא קשור הוא לא ינשך את הגנב!!!!
לא מוחק ולא מפחד , הייתי בסרט הזה במילואים תוך הזהרה מראש שאיני מחכה לבקבוק או אבן שיזרקו ... בפעם הראשונה שהעמידו את זה למבחן נאלצו הם לחפש תרוצים ,בגיזרה שלי הייה שקט לחודש ימים ומאז ניפטרו ממני ואני מהם (שיחררו אותי ממילואים גם מפאת גיל וגם בהבנה שיצטרכו סוללת עו''ד )
תסתכלו טוב מסביב כל העולם נוהג במילחמה כמו במילחמה
אבל ה''עם הניבחר'' ממשיך להתנהג כמו בת יענה ונוהג במצוות המושיע (ישו ) להגיש את הלחי השניה .... (ואם לא הבנת הכוונה ללחי השנייה של היהודי ),
בגונגל שאנו חייים אני לא מתיפייף ותמיד אהייה בצד הצייד ולא בצד הניצוד ולא מציע לבדוק אם אני רציני , השרידות היא ערך עליון ואני שומר עליו בקנאות
אנחנו מוגנים במאה אחוז.
יש לנו כיפת ברזל, שמאלנים ערבים ודתיים...
מי צריך יותר?
פעם היינו דבילים והיה לנו כח הרתעה.
חזרנו בריאים ושלמים על כל תכולת הרכב. היה כייף ישנו בשטח (לא בחניון). ישנתי רק חצי לילה. פחד. אולי ויתכן והגזמתי אך גם יתכן שלא.
חשבתי על חצי פתרון, לפחות לבעיית השינה אשמח לדעתכם.
אזעקות ישנות כאלה שנוגעים ברכב, אלה שכל חתול מקפיץ את כל השכונה וצריך לרדת למטה בקור של פברואר, אותם אלה ללא ביפר וכו'.
חשבתי להתקין כזו ולהפעיל רק בשטח.
אשמח לחוות דעת.
בבריכת צפירה פגשתי ערבים מיאטא שבהר חברון שלדבריהם נתקעו עם טנדר טויוטה (לדעתי גנוב), שברו את אגן השמן וביקשו עזרה
ועזרת?? (סמיילי מחייך)
זה אזור מועד לפורענות, ציר עוקף גדר הפרדה.
מכאן שזה נתיב ההברחות מישראל לרשות.
הבדואים באזור יודעים להבחין מי "מקומי" ומי מהשטחים שעושה דרכו בנתיב ההברחות.
משעשע הזילזול של הבדואים בתושבי השטחים.
ולגבי לינה בשטח- עין פקוחה זה תמיד טוב. גם שנועלים רכב לרכב בשרשרת וישנים עם הנשק תחת הראש.
הפחד מגניבת הרכב קיים ושריר, אבל מתווסף אליו פחד מדברים גרועים יותר. אל לנו לזלזל.
עם זאת, כשמתכננים את הטיול מעבר למסלול שיש לתכנן בקפידה, צריך לחשוב איפה ישנים גם מבחינת קירבה לאזורי מגורים ופעילות של הללו .
לדאוג להמצאות מספר רכבים ואנשים בחניון. ובאזורים פחות ידידותיים להתחלק בשמירה. שניים ערים ליד המדורה בתורנות.
עצוב, מקומם, מדכא - אבל זו המציאות.
היי
חזרנו מכמה ימים בנגב, היה רגוע לא נגנב כלום, ארבעה כלבים שמרו בלילה זה נותן הרגשה טובה אפשר לישון בשקט ( חוץ מהנחירות כמובן ).
נמרוד
אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין המקרים,
בין אלו שהשאירו רכב והלכו לטייל רגלית ללא קשר עין- ואז זה ממש להזמין צרות.
ובין החשש שלדעתי עדיין לא מבוסס, לגבי גניבות רכבים מתוך חניון בו אתם ישנים ליד הרכב באוהלים.
מישהו מכיר מקרה שבו גנבו\שדדו רכב שהיה צמוד לאנשים בחניון לילה בשטח? לא בחאן זה או אחר או צימר ושות', שטח נטו.
גניבות של ציוד תמיד היו ותמיד יהיו כנראה, אז מה שלא בתוך הרכבים במהלך הלילה, צריך להיות משהו שמראש לא תבכו עליו בבוקר ומשהו שגם בבית לא הייתם משאירים בחצר בלילה ללא השגחה.