גם עם מפתח מומנט ההברגות נשחקות אחרי כמה סגירות ופתיחות בודדות, זה קצת מבעס לקנות 15 פקקים בשנה
אצלי ריתחתי ברגים לפקקים וזה עובד מצויין, בפקקי ריקון (התחתונים) של הדיפרנציאלים אני עדיין נאבק לחלץ כל פעם שאני מרוקן שמן, גם אם הם חדשים.
Printable View
גם עם מפתח מומנט ההברגות נשחקות אחרי כמה סגירות ופתיחות בודדות, זה קצת מבעס לקנות 15 פקקים בשנה
אצלי ריתחתי ברגים לפקקים וזה עובד מצויין, בפקקי ריקון (התחתונים) של הדיפרנציאלים אני עדיין נאבק לחלץ כל פעם שאני מרוקן שמן, גם אם הם חדשים.
אז תה משתמש במפתח לא נכון או במומנט הלא נכון. כבר 4 שנים אני עושה את זה ולא רק על הרכב שלי, הכל עובד מעולה. אין שום בעיה עם שום דבר ממה שציינתף ודאי שלא עם הברגות שנשחקות (תוצאה ברורה של מומנט גבוה מדי).
אני משתמש בבוקסה 8\3 תחדש לי ורק תגיד לי שאני באמת לא משתמש במידה הנכונה.
בוודאי שאני לא מחזק יותר מידיי אלא בדיוק בעוצמה שלא יהיו נזילות, אבל בזמן הפתיחה של הפקק תמיד אני מצליח לקלקל את ההברגה.
אני משתמש במפתח 10 מ"מ ריבועי - יושב בול
ולא צריך להלחם עם הגולה של הרצ'ט :D
3/8 *2.54 = 0.9525
ממש קרוב ל10מ"מ
זה נראה כמו מפתח הלן ענק
זה הכלי הנכון - שווה לכל אחד להחזיק כזה מפתח, ריבוע 10 בצד אחד וריבוע 8 בצד שני, בלי גולות ובלי בטיח. עולה כמה שקלים בכל חנות.ציטוט:
נכתב במקור על ידי yossivarman
http://www.yutani.ne.jp/shop/img/1/264_1.jpg
זו לא המידה הנכונה, ע"ע הודעתו של נמרוד. וודאי שלא עם גולה...ציטוט:
נכתב במקור על ידי Samurai Kfir
בדיוק בעצמה זה לא מומנט, חביבי. מומנט זה מספר מדוייק, יש אותו בספר הרכב (אי שם בסביבות ה25-30 ליברות/פיט, אם אני זוכר נכון).
ואיך בדיוק אני מודד את המומנט הזה?
מפתח אני אקנה מפתח מתאים אבל עד עכשיו השתמשתי במעביר מבוקסה 2\1 ל 8\3 שהוא בלי גולה.
אבל בכל זאת תודה על העזרה, חובה שיהיו את כל הכלים הנכונים.
מפתח מומנט עם מעביר זה כמעט בדיוק מה שצריך, החסרון היחיד הוא שגם המעביר הוא 3/8 (בדיוק מה שאתה משתמש בו). מפתח מומנט קונים בחנויות לאספקה טכנית, אחד נורמלי של סיגנט עולה בסביבות ה200 ש"ח. תעשה חיפוש בפורומים על זה, יש לא מעט דיונים בכורח מציאותו, סוגים מומלצים, טווחי מחירים וכיוב'.
את המפתח אתה מכוון למומנט הרצוי (יש סקאלות על מפתחות כאלו) והוא מצידו מודיע לך באחת מהרבה דרכים כשהוא מגיע למומנט הרצוי. מה ואיך תלוי בסוג המפתח, הנפוץ פשוט עושה "קליק" כשהוא מגיע לאן שכיוונת אותו.
דובר על זה המון, כאמור, וכדאי מאוד שיהיה לך אחד כזה. לכל בורג ברכב יש מומנט סגירה ולא בכדי.