תגובה להודעה: הזמנה לקבוצת רכישה
אני קניתי בולמים בהנחה של 10000 ש"ח , 4 בולמים של מונרו רק ב- 8000 ש"ח , מחיר המחירון שאמרו לי היה 18000 ש"ח , עסקה טובה נכון ? ;-)
אלדד , אם הדברים הם לא כך ואתה באמת חושב שקיבלת מחיר טוב אז בטח תוכל לכתוב לנו כמה עלה הסטאפ שלך ומה הוא כולל ?!
ד"א - אני ממש לא מתכוון ששחטו אותכם במחיר או שלא נתנו לכם מחיר באמת טוב , אבל כל העמימות וחוסר הבהירות מחשיד !
לא כל הנוצץ זהב הוא .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zagi
אלדד , אם הדברים הם לא כך ואתה באמת חושב שקיבלת מחיר טוב אז בטח תוכל לכתוב לנו כמה עלה הסטאפ שלך ומה הוא כולל ?!
ד"א - אני ממש לא מתכוון ששחטו אותכם במחיר או שלא נתנו לכם מחיר באמת טוב , אבל כל העמימות וחוסר הבהירות מחשיד !
לא כל הנוצץ זהב הוא .
כנראה שהעמימות מדבקת ...
קודם שירשום איזה רכב יש לו , איזה סט הרכיבו (מה כולל), איזה חברה ודגם של הפריטים (בולמים, קפיצים).
האם כלל גם כיוון פרונט (אם נדרש).
והכי חשוב, כמה ג'ובות זה יצא בסוף.
עם הנתונים הללו יהיה קל לדעת אם הרוויח/הפסיד וכמה.
רענן
נ.ב - כנראה שזה יהיה בחזקת נס, אם יהיה "צדיק" לא עמום מקבוצת הרכישה שייתן פרטים
השרשור הזה התחיל לפני חודש וחצי.
בינתיים אין ציוץ ואין עונה..
חן
לכל אלו שנרשמו לקבוצות הרכישה - תודה על הסבלנות,
יש קשיים מסויימים, שקשורים גם להתייחסות האתר הזה אל
קבוצת הרכישה.
יש התקדמות בנושא שלנו, יש מחירים שמותנים בכמות מסויימת של
רכבים שאנחנו צריכים למלא. אין עדיין מספיק אבל אנחנו בדרך הנכונה.
אני הייתי טרוד בעסק שלי ולכן היה עיכוב,אבל עכשיו אני חוזר לטפל
בקבוצות הרכישה ביתר שאת.
כל מי שרוצה מחירים טובים מוזמן להצטרף ולדבר איתי.
תודה
שי
052-6545532
נ.ב.
רענן ו ZAGI ,
מה אכפת לכם כמה זה או אחר שילמו על הסטים שלהם?
אתם רוצים להצטרף, בכיף - אם לא אז תפטרו אותנו מהתגובות שלכם
הן לא מועילות, קטנוניות וממש חשודות! אתם במקרה,או לא קשורים או מייצגים
בצורה כזו או אחרת סדנא כזו או אחרת או יבואן כזה או אחר?.....
תגובה להודעה: בוא נגיד את האמת !!!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלדדge
אז בוא ניתן קרדיט למי שמגיע
1. אני ההיתי חלק מקבוצות הרכישה הקודמת
2. שי נתן שירות מעולה בצורה טובה תשובת מהירות ולענין
3. המתלם הרים את הככפה לאחר שכמעט בזמנו נסגר עם סדנא אחרת וזה בגלל שיקולי מחיר
4. המערכת שלי היתה זולה ממחיר יבואן של הבולמים שבחרתי בכ 500 ש"ח לבולם!!!!!!!
5. שי לא קשור למתלם בשום דרך ובזה אני יותר מבטוח ( דבר שבדקתי) כמו כול יהודי טוב חיפשתי את הרווח של שי
6. מסתבר ששי באמת עושה את זה מאינרטס של לעזור לכולם - יוזמה מבורכת !!!!
7. לקטול אדם שלוקח יוזמה מבורכת זה לא דרך נכונה אתה יכול להצטרף ולבדוק ולהחליט אם להנות
או לשתוק!!!!!!!!!!!!
אלדד - מילים כדורבנות!!!
כן ירבו כמוך - תודה.
שי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shayzman
נ.ב.
רענן ו ZAGI ,
מה אכפת לכם כמה זה או אחר שילמו על הסטים שלהם?
אתם רוצים להצטרף, בכיף - אם לא אז תפטרו אותנו מהתגובות שלכם
הן לא מועילות, קטנוניות וממש חשודות! אתם במקרה,או לא קשורים או מייצגים
בצורה כזו או אחרת סדנא כזו או אחרת או יבואן כזה או אחר?.....
אז דבר ראשון - כן . אני בהחלט מייצג סדנא , בסדנת zagi-touch wood ( כמו בחתימה ) אנו מציעים מגוון רחב של שיפורים לרכב כגון פרגולה דקורטיבית מעץ גושני לכל סוגי הג'יפים הפתוחים , כמו כן אנו עובדים בימים אלו על צימר של 35מ"ר שנשלף מתא מטען של סוזוקי ג'ימיני .
ועוד פיתוח קטן שעשיתי לעצמי ברכב ( אבל אל תגלה לאף אחד שי ... זה סטארטאפ ) החלפתי את קוביות הגומי בצמיגי השטח לקוביות עץ , אבל לא סתם עץ הלכתי על אגוז אפריקאי , זהו עץ רך יחסית וכך הוא אוחז בסלעים בצורה יוצת דופן .
דבר שני - אמרת שהתגובות שלי ושל רענן לא מועילות . מה יותר יעיל מחשיפת מחירי הקבוצה ( ואל תתחיל שוב עם סיפור אחוזי ההנחה , בשביל זה יש את התגובה הקודמת שלי ) ? ורק שתבין אם היה קם דרדק אחד שהיה חושף את המחירים והמחירים היו באמת טובים , מס' המקומות בקבוצת הרכישה היה מכפיל את עצמו תוך יום אחד !!!!!!!
ותמיד תזכור - הפורום הזה נועד למטרת שיתוף מידע בנושא ג'יפים , כולל מחירים אטרקטיביים ממתקין זה או אחר . עמימות זה לא שם המשחק .
המשפט האחרון הוא גם לך אלדד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zagi
אז דבר ראשון - כן . אני בהחלט מייצג סדנא , בסדנת zagi-touch wood ( כמו בחתימה ) אנו מציעים מגוון רחב של שיפורים לרכב כגון פרגולה דקורטיבית מעץ גושני לכל סוגי הג'יפים הפתוחים , כמו כן אנו עובדים בימים אלו על צימר של 35מ"ר שנשלף מתא מטען של סוזוקי ג'ימיני .
ועוד פיתוח קטן שעשיתי לעצמי ברכב ( אבל אל תגלה לאף אחד שי ... זה סטארטאפ ) החלפתי את קוביות הגומי בצמיגי השטח לקוביות עץ , אבל לא סתם עץ הלכתי על אגוז אפריקאי , זהו עץ רך יחסית וכך הוא אוחז בסלעים בצורה יוצת דופן .
דבר שני - אמרת שהתגובות שלי ושל רענן לא מועילות . מה יותר יעיל מחשיפת מחירי הקבוצה ( ואל תתחיל שוב עם סיפור אחוזי ההנחה , בשביל זה יש את התגובה הקודמת שלי ) ? ורק שתבין אם היה קם דרדק אחד שהיה חושף את המחירים והמחירים היו באמת טובים , מס' המקומות בקבוצת הרכישה היה מכפיל את עצמו תוך יום אחד !!!!!!!
ותמיד תזכור - הפורום הזה נועד למטרת שיתוף מידע בנושא ג'יפים , כולל מחירים אטרקטיביים ממתקין זה או אחר . עמימות זה לא שם המשחק .
אני לא שומר על עמימיות
הרכב פורד F350
הותקנו 4 בולמים של פוקס שהמחיר הכי זול שמצאתי כולל היבואן עצמו כולל יבוא עמד דאז על 1850 ש"ח לבולם ואני שילמתי בזמנו 1350 ליח
גם על הקפיצים שבזמנו הותקנו קיבלתי הנחה משעותית שלאחר שבועיים שלנסיעה הוחלט שהם קשים מידי לרכב והחולפו ללא חיוב נוסף על ידי מתלם בקפיצי TJM
חברה די להיות ישראליים טיפוסיים ולחפש מי דופק אותכם סקר השוק בנושא הזה מאוד קל לביצוע אם טוב תתצטרפו ואם לא תשתקו לקדם סדנאות אחרות דרך השירשור הזה היא מצחיקה
המטרה של השירשור היא לקדם סדנא זו או אחרת זה בא לעודד יוזמה מבורכת של רכש כמותי של מוצר ולא משנה מהו וזה לא משנה מי יהיה המתקין !!!!!!!!
תעשו את הבדיקות שלכם מכול כיון אפשרי ותחליטו אבל מה שבטוח על תשמיצו ללא הוכחות !!!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלדדge
אני לא שומר על עמימיות
הרכב פורד F350
הותקנו 4 בולמים של פוקס שהמחיר הכי זול שמצאתי כולל היבואן עצמו כולל יבוא עמד דאז על 1850 ש"ח לבולם ואני שילמתי בזמנו 1350 ליח
גם על הקפיצים שבזמנו הותקנו קיבלתי הנחה משעותית שלאחר שבועיים שלנסיעה הוחלט שהם קשים מידי לרכב והחולפו ללא חיוב נוסף על ידי מתלם בקפיצי TJM
חברה די להיות ישראליים טיפוסיים ולחפש מי דופק אותכם סקר השוק בנושא הזה מאוד קל לביצוע אם טוב תתצטרפו ואם לא תשתקו לקדם סדנאות אחרות דרך השירשור הזה היא מצחיקה
המטרה של השירשור היא לקדם סדנא זו או אחרת זה בא לעודד יוזמה מבורכת של רכש כמותי של מוצר ולא משנה מהו וזה לא משנה מי יהיה המתקין !!!!!!!!
תעשו את הבדיקות שלכם מכול כיון אפשרי ותחליטו אבל מה שבטוח על תשמיצו ללא הוכחות !!!!!
יופי ! התחלה טובה .
אבל עדיין חסר הרבה מידע כגון ,
איזה דגם הבולמים (מיכל חיצוני ?) ,כמה עלו הקפיצים ,
האם כול ההגבהה היא בהחלפת בולמים קפיצים או בהחלפת עוד כמה "ברזלים" (אם כן, מה הוחלף) ?
ושורה סופית כמה סה"כ עלה .
אם תענה על הכול, אז העמימות הוסרה וניתן יהיה להשוות.
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
יופי ! התחלה טובה .
אבל עדיין חסר הרבה מידע כגון ,
איזה דגם הבולמים (מיכל חיצוני ?) ,כמה עלו הקפיצים ,
האם כול ההגבהה היא בהחלפת בולמים קפיצים או בהחלפת עוד כמה "ברזלים" (אם כן, מה הוחלף) ?
ושורה סופית כמה סה"כ עלה .
אם תענה על הכול, אז העמימות הוסרה וניתן יהיה להשוות.
רענן
מהזיכרון שלי מכיון שזה היה כמעט שנה אחורה דרט לוגיק 2.5 ללא מיכל חיצוני
את מחיר הקפיץ אני גם לא זוכר בעל פה אבל גם בהשוואה של אז היה הפרש במחיר
לא הוחלפו עוד דברים רק הותאם הקפיץ האחורי לגובה של הקדימה שעלה ב3" וזה הכול אבל כל זה כבר נוהל מול מתלם ולא מול שי
החיסכוןהיה בערך 2500-3000 ש"ח אני מניח שבקיטים סטנדטים ההנחה יותר נמוכה כי גם הקיטים יותר זולים אבל תמיד ניתן לבדוק ולהחליט כול מקרה לגופו
נו, ועכשיו, אחרי שניפחנו את השרשור בחילופי מהלומות והאשמות--
האם יש חדש כלשהו?
קבוצת הרכישה הזו קיימת? או שהיא התמוססה לה?
הסופה שלי עדיין נמוכה...
גם אני מתעניין אם עדיין רלוונטי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zagi
אחי קרעת אותי מצחוק
אפש לפתוח קבוצת רכישה לצמיגים עם קוביות העץ??
אגב, רק לי זה מוזר ששי (פותח השרשור) לא מגיב כאן ???
(הוא כן פעיל בפורום בשרשורים אחרים)
נדב.
בשל התנהלות קלוקלת האשכול ננעל.
לכל המעוניינים, פנו ישירות לשי או למתלם.
סביון