אופס עידן- לא ראיתי את הודעתך בדבר "כולם מגיעים..."
בקיצור- נדבר בטלפון ונחסוך לאתר את הברברת היקרה.
יואב.
Printable View
אופס עידן- לא ראיתי את הודעתך בדבר "כולם מגיעים..."
בקיצור- נדבר בטלפון ונחסוך לאתר את הברברת היקרה.
יואב.
כך גם אותי בחשבון, רק פרסם לו"ז, מטלות ו.... שבצ"ק בלונדיניות
גם אני :lol:
חבר'ה עשיתם ממני סרסור 8) :lol:
שבצ"ק נוכחי (למען הסדר הטוב):
יואב
עידן+בלונדה
ערן המסוקס
דורון
בועזיקו
SHAYA
צחי_סמוראי
מתנדנדים:
נקסוס
זהבית
יוסי ורמן
איתי (מקסימום תבוא בלעדיה היא תבין לא?)
עודדוש
נחום (AIRZAX3)
רשימה די רצינית לא?
מי שיש לו הסתיגויות נא לרשום.
או קיי- עדכון. בלת"מ משפחתי לא צפוי (וצערי לא נעים)- אבל בשישי בערב אני בתפקיד רופא המשפחה הקרובה וחייב להתיצב אי שם ...אז את הטיול נקיים בשמחה- לגבי הארוחה.. אמנם בבושת פנים- אבל NEXT TIME :oops: (קפה ועוגיות ממש ממש טובות לטיול- עלינו! :lol: )
לגבי המסלול:
ראשית- איזה כיף שבאים הרבה- סוף סוף נכיר את הגרוטאות וגם את הרכבים שנוהגים בהם. :twisted: .
שנית- מסלול- פתוח להצעות (דורון!!!!- אתה הכי בקיא פה למסלולים בנגב..)- אני עדיין מציע את הירידה לים המלח מערד- נוף שווה, קצת עבירות, והכי כיף- כשמגיעים למטה אפשר לטפס את מעלה יאיר :lol: :lol: (בתנאי שאחד מאתנו לפחות עם כננת/ רצועות גרירה...)
הלו"ז המוצע במצב זה הוא:
09:00 בתחנת הדלק "פז" בכניסה לערד ----> דרך הגז עד בקעת צבאים--> יואב מכין קפה ומחלק עוגות התנצלות על הארוחה המובטחת---> נחל חימר---> ים המלח ומכאן או עלייה מדרום דרך מישור עמיעז ומעלה עזגד או מצפון דרך מעלה יאיר----> העמסה על גרר של שגריר והביתה! :lol:
זהו.
עכשיו תורכם.
מה דעתכם על תוספת דובדבן למסלול :P :idea: - זכורה לי התמונה של מפל קינה מהטיול של עירא כאן בפורום אם מישהו יודע איך להגיע לשם ..... :oops: אז יש לו קפה עלי במקום !
http://www.jeepolog.com/jp_forum/vie...9&start=20
עליתי את שני המעללים , אבל עם טרקטורון ! וזה לא היה קל, אמה... מה - נדמה לי שיאיר היה עביר יותר.ציטוט:
ומכאן או עלייה מדרום דרך מישור עמיעז ומעלה עזגד או מצפון דרך מעלה יאיר----> העמסה על גרר של שגריר והביתה!
עזגד נכון ללפני 3 שבועות נחמד ועביר. את יאיר לא ניסיתי
עזגד זה שביל במגמת עלייה,לא מגיע לו תואר כלשהו שמביע קושי..
יאיר זה כבר פרוייקט במצבו היום.
דורון- בעזגד צריך להוריד את המשענת של המושב אחורה בשביל לרגיש עלייה.... :lol:
או קיי- שימו לב שימו לב- לבקשת הקהל הטיול במתכונת חבר'ה ונוף ולאור דווקא אתגרי עבירות:
1. מפגש בצומת שוקת - ארוחת בוקר דרומית בחסות משפ' שהם.
2. עולים לשדה התעופה של ערד
3. דרך הגז-----> בקעת צבאים ---> נחל חמר----> מישור עמיעז---> שביל במגמת עלייה עזגד----> הביתה. (בסוף נחל חמר מי שממש רוצה יכול להפרד מהחבורה ולנסוע למעלה יאיר- השם ישמרהו בדרכו זו...)
מעכשיו, בלי מתנדנדים, רק מי שסגור- נא להרשם:
1. יואב
I M IN
2 אנשים
אני+בלונדה כמובן
ערן?
אתה בפנים?
ועוד לא שאלת אותי אם אני בא.... דרעק חרא אחד.
באיזה יום זה בכלל?
יום שישי- הלו"ז מופיע כמה הודעות אחורה. בינתיים אני מכין ארוחת בוקר ל שישה ( 3 זוגות למתקשים בחשבון- זה בהנחה שעידן מרשה ל"בלונדה" גם לאכול :lol: ..). אבל היד נטויה.
יואב,
אני עוד לא יודע אם זה אפשרי מבחינתי,אני לא בדרום בחמישי בלילה והכל תלוי בכמה מוקדמת\מאוחרת(תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה..) שעת החזרה.
מצטער אבל ללא שום אתגר כלשהו בדרך זה לא הולך.. :!:
יואבציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
כן, היא תבין....
ואז אני אצטרך את האחת הבלונדיניות שלך להרבה זמן, ה מ ו ן זמן :twisted:
והמבין יבין...
איתי
נהיה פה יותר גרוע מג'יפטריפ :cry:ציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav
טוף- לכל מי ששאל בפרטי- תחסכו לי הרבה REPLY- הטלפון שלי הוא 0547-366059 .
צומת שוקת ב 08:30 בשביל לצאת מהשטח באור יום זה זמן סביר (צומת שוקת 1:15 מת"א).
שיה- יש לי מפה 2004 של האיזור- ונכון ללפני 3 שבועות אפילו די מזכירה את מה שקורה במציאות :lol:
הנכחי נראה לי שנפתח שולחן בכפריה בשוקת ונסגור ענין :lol:
אני תורן מחר כל היום והלילה- כך שאם אני לא זמין- לא להתייאש.
עידן- צומת שוקת נמצאת בין כביש ב"ש - ת"א לבין ערד: יוצא מת"א דרומה--->צומת אשדוד--> קסטינה---> מסמיה---->קרית גת (פלוגות)------.>בית קמה (לפני זנ תביט ימינה על שמורת פורה- שמה נדשדש יחד בחורף- בוץ ופריחה מדהימה!)-----> צומת דבירה----> בצומת להבים אתה םונה שמאלה לכיוון ערד-----! הגעת לצומת שוקת!
הספירה לאחור החלה... 24 ש'..
למקרה שמשהו קרא את השרשור וחשב לבוא ולא הרים טלפון-
בנגב גשם זלעפות מלווה בסופת ברקים ורעמים מרהיבה! אז יפה יפה- אבל הטיול נדחה.
שבת שלום