תגובה: שאלות וחוות דעת בנוגע לסיירה 87 שבדקתי,
אכן נהנה! תודה! ב6/03 הוא היה אצל חבר שעובד במזגנים, הלך לו האוטו (זבל אירופאי) אז השכרתי לו את שלי,
עוד לא ממש התחלתי לעבוד עליו ואני מקנא בשחר על הזמן, היוזמה וההתמדה שיש לו על הבלייזר שלו,
אני אכן מאוד נהנה ממנו, ועוד יותר נהנה היום אחררי שהלכתי לעשות לו ניקוי למע, הדלק והמזרקים, אני מרגיש תוספת של איזה 100 HP !!!
זה לא יאומרן! המנוע הכפיל את ההספק של עצמו רק ע"י ניקוי וכיוון מזרקים ומע' הדלק!!! ליטוף על הדוושה ואתה משייט ביאכטה עם ארגז מאחור!
ואם יורשה לי לצוטט את דרור:
אנחנו אוהבים מכוניות, אנחנו אוהבים יותר רכבי שטח, אבל אנחנו הכי אוהבים אותם גדולים ורעים,
עם ארגז גדול מאחור, גלגלים רחבים למטה והמון מנוע לפנים. ואם אנחנו אוהבים טנדרים, האמריקאים משוגעים עליהם.
טנדרים באמריקה זו תרבות שלמה. הדבר הכי קרוב לסוס בימי המערב הפרוע....
חכה שאתחיל את תהליך השיפוץ, פשוט העיריה המסריחה הבחדרה קטלה אותי עם דו"ח חניה שקיבלתי ב2006 שעבר
לטיפול של איזה חברת מאפיה בעמק חפר. חכה שאצה מהמהמורה הזאת ואתחיל לתת פולגז על אמת בתהליך.
נ.ב. מה עם הירקן? איזה אוטו הוא קנה?
הירקן לא החלטי כמו במכירה אז עדיין לא קנה ועושה מישלוחים, שמח שאתה מרוצה מההמלצה שלי ...
מרוצה???
או הוא!!! עד השמים - כי סוף סוף בהמה שכזאת לאחר שנים של הזנחה/תחזוקה כושלת/או אי תחזוקה בכלל
מצאה יד שמטפלת בה היטב, היו לה מחלות שהיא הייתה נכבת סתם ככה באמצע נסיעה, הכל נפתר,
וגם הכוייל בדרך להחלפה,