רענן שום דבר עוד לא היסתדר אחרי שמלאתי את הטופס עם הכתובת שלי בישראל הם נעלמו לפני 24 שעות
עד שאין לי RMA אז שום דבר לא סגור....
אחרי זה אני צריך להתחיל עם היצוא של זה עם המכס....
Printable View
אבי לגבי האריזה אין בעיה היכן שהיתקנו את התושבת יש הכל לצורך אריזה ומישלוח חו''ל ללא מישקל ,הכול מקלקר פרט לקרטון חיצוני
כשתחליט לשלוח תתאם איתי
נשמע כאילו הם כתבו איזו תוכנית ביוס משל עצמם, אישית אני לא נתקלתי בכזאת אף פעם.
דרך אגב מטעני גור כבר לא בתקן לשימוש, הם נחשבים למסוכנים לשימוש למפעיל עצמו בגלל בעיה בידית ניצרות. פטישי 5 כנראה גם בדרך לעזוב אותנו בשל ריבוי מקרי פגיעה עקב בעייה בחילים משוקולד:twisted: זה נורא כבד
אז זהוא יש לי מספרי החזרה לDRS מתחיל סרט חדש
רעשויות המכס, המדינה הזאת רק רוצה לקחת כסף ועוד כסף לא מספיק שלוקחים 60% מהמשכורת
החוק אומר ככה
בעת המשלוחה רושמים במכס את המספרים הסידוריים
כאשר המכשיר חוזר מיחול
תיקון
במסגרת אחריות מעמ על המשלוחה עם עלה יותר מ-50 $
תיקון שלא באחריות מעמ על משלוחה ותיקון
מכשיר מוחלף מוחלף על ידי היצרן לא משנה עם באחריות או בתשלום תיקון מספר הסידורי הישתנה
מאחר ואין חשבונית קנייה כמו ששילמנו מכס לפי החשבונית מאיביי כי זה תיקון מחושב המע"מ על ידי רעשויות המכס לתשלום לפי ערך מלא בקטלוג (הוא בדק אצלו במחשב 4500$ לארמור) ומקבלים זיכוי לפי מה ששילמת בעת יבוא המכשירים לארץ פלוס מע"מ על עלות התיקון והמשלוחה
אם אדם רכש מכשיר אלקטרוני במחיר המלא ויש לו במקרה את הקבלות על היבוא ושילם מע"מ מלא אז הוא פטור ממע"מ כי זה מתקזז וישלם רק מעמ על התיקון והמשלוחה
אם היה לי הקבלות שלא שמרתי על המיסים אז זה היה נותן לי פטור ממעמ על 1000 דולר ואני אצטרך לשלם 4600 שח מעמ על המכשיר פלוס מעמ על התיקון שיכול להיות לא זול ועל המשלוחה אבל אני אין לי את החשבונית של המכס כי לא שמרתי אותה...
לך תבקש באמריקאים הפלצנים שיכתבו שזה באחריות ללא חיוב והמשלוחה על חשבונם
אני ממש בוכה באסה
אדם שרכש
או שתשלח לחבר בארה"ב והוא ישלח לך חזרה...
רק אני קראתי כמה תגובות למעלה תגובה של בנאדם שמציע עזרה מקצועית כאן בארץ..??
עכשיו אתה בשלב של הלהתייאש, לא? זה הזמן לדבר איתו, אני חושב.ציטוט:
אחרי שתגמור להשמיץ, ותתייאש [ כמו רבים וטובים ] מלקבל טיפול מעבר לים, דבר איתי.
לגמרי במקרה אני עוסק ביבוא של המכשירים הללו מאז שנת 2001 ...
ד"א, אישית, אני משתמש במכשיר כזה מאז 2002, כולל תחנת עגינה ייעודית לרכב, ללא דופי. למעט סוללות שיש להחליף אחת למס' שנים.
וכמו שכתבתי, אנסה לעזור לך.
אסף.
המכשירים וכל מה שהיה מחובר אליהם בזמן התקלה יצאו לארה"ב לפני שבוע
הארמורים תוקנו הביוס בהם נמחק כמו כן החליפו באחד המכשירים את שקע ה-USB שהיה רופף
במסגרת התיקון שודרג הביוס שהכיל את הבאג לגירסה החדשה ביותר גירסה 8
במקרה של מחיקת ביוס התיקון אין מנוס ממשלוחה לחברה
התקלה נבעה מהחיבור לדיסק קשיח חדש שקניתי כפי שחשדתי
לפי הנחיות DRS כדי להימנע ממצב זה חל איסור על חיבור התקני איכסון חיצוניים כקוננים קשיחים בעת הבוט
סוף טוב הכל טוב!!
תגיד להם שהחבר'ה מג'יפולוג מבקשים שישלחו את הגירסא העדכנית של הביוס על דיסקט... :)
בשעה טובה !
כלומר, גיבוי ופריסת אימג' עם אקרוניס דרך ה-USB מסוכן ביותר !
האמת, אף פעם לא התלהבתי משיטת העבודה של אקרוניס מה-USB לכן שעברתי ל-SSD ביצעתי הפעולות כדלקמן :
רענן
נ.ב- מקווה ש DRS לא יחייבו אותך על התיקון (בזכותך מצאו באג בביוס) וכול "ההרפתקאה" תסתכם בעלויות המשלוח בלבד
הם שלחו לי פרצדורה פשוטה המאפשרת לעבוד עם אקרוניקס דרך USB ללא סיכון אפרסם אותה כאן
התיקון כולל החלפת שקע USB שהיה קצת רופף חינם
המכשירים עברו טסטבאנץ ועומדים בכל הספציפיקציות
מה שמוזר הוא שבשיחת טלפון נימסר לי על ידי הפקידה ששני המכשירים עדיין באחריות? זה וודאי טעות
נב קניתי ברשת כבל SATA ל-USB עם פרימוור שתומך בדיסקים סאטה 1 ן-2 וכן גם ב-SSD אני מתכוון לשלוף את הדיסק המכני לחבר למחשב אחר לבצע אימאג מלא לחבר את ה-SSD ואז לפרוס עליו ולהתקין אותו בארמור