אתר מטה המאבק להורדת מחירי הדלק החליף כתובת:
http://www.nomore.co.il/
ישנם עידכונים בנוגע למרד צרכנים ביום שלישי, ובנוסף
יפורסם פלייר שכל אחד יכול להדפיס ולהפיץ.
כל רעיון לצורת המשך המחאה אפשר לשלוח ישירות באתר.
Printable View
אתר מטה המאבק להורדת מחירי הדלק החליף כתובת:
http://www.nomore.co.il/
ישנם עידכונים בנוגע למרד צרכנים ביום שלישי, ובנוסף
יפורסם פלייר שכל אחד יכול להדפיס ולהפיץ.
כל רעיון לצורת המשך המחאה אפשר לשלוח ישירות באתר.
להבדיל ממה שקורה במצרים שם העם רוצה דמוקרטיה(?)
אצלנו הדמוקרטיה לא הוכיחה את עצמה כאפשרית
אם נגזר עלינו לחיות תחת שלטון מושחת ומסואב לפחות שיקראו לילד בשמו
עדיף דיקטטור אחד שלכולם ברור האם הוא טוב או רע מאשר המצב המגוחך בו אנו נמצאים,
כביכול ה"דמוקרטיה היחידה במזרח התיכון" אך כזו שיש בה 120 דיקטטורים מושחתים ועוד מאות פקידים מנוולים
יורד גשם ... נשב בבית ונקליד
נקודה למחשבה..
הנה טום עם מזג האויר
http://www.youtube.com/watch_popup?v...E-hc&vq=medium
ולמי שלא מאמין בצדקת הדרך ( 5:11 )
סרטון חזק! בהתחלה חשבתי: "מה עכשיו קטע מסרט?"
אבל אחר כך לא יכולתי להפסיק לצפות. הקטע עם הכבשה והכלב חזק אבל לא מעיד על כך שהיא מנסה לברוח מתוך עדר שלם. בכל זאת יפה "לרעות" כבשה אחת שנלחמת בכלב מיומן ומצליחה בסופו של דבר. אין מה לעשות- צריך להילחם. כבר ראיתי בחדשות אדם אחד לבדו שהחליט שנמאס לו והגיע לממשלה כדי למחות על מה שקורה במדינה הזאת. השאלה היא לאן זה ממשיך...
אפרופו סרטונים ונימה אופטימית, רק לי השרשורים האחרונים פה מזכירים את זה? http://www.youtube.com/watch?v=MgYlC...eature=related
ביום שלישי, 15.02.11 בשעה 19:00 תתקיים הפגנה המונית ברחבת מוזיאון תל אביב לאומנות אתר מטה המאבק:
WWW.NOMORE.CO.IL
תוכנית ההפגנה:
19:00 – התכנסות
19:26 (7.26 כמחיר בנזין 95 בשירות עצמי) נקיים טכס אשכבה למעמד הביניים הקורס
20:00-21:00 – נאומים, הופעות אמנים
21:00 נצא (כפוף לאישור המשטרה) לרחוב קפלן רכובים על בימבות (של ילדים), מכוניות מקרטון, סוסים (אמיתיים ומעץ) וכל רעיון מקורי אחר שלא צורך דלק תחת הססמא "נגמר לי הכסף לדלק…"
1+ציטוט:
באופן אישי אני סבור שמדינת ישראל הביאה את אזרחיה לנקודה הקריטית שבה הם צריכים לקחת החלטה - ולעשות. והכוונה היא שבלי בלגן, בלי אלימות, בלי זעזוע כואב שיתפוס כותרות ענקיות בצבעי שחור ואדום במשך ימים רבים - לא יזוז כלום.
צריך לשבור את הכלים ועדיף על הראש של כל מי שיעמוד בדרך,אחרת זה הלך לא הולך ולא יילך,נקודה!
רק בכוח אפשר לשבור כוח,אין לנו כבר מה להפסיד,גם ככה כל המדינה הזאת הולכת פארש!!
טל.
זה עתה הודיע רוה"מ על שורת צעדים והקלות במיסים למען הציבור. ביניהם ביטול העלאת הבלו האחרונה על הדלק (23 אג'). השאלה הראשונה שנשאלת - מתי ההזולה תיכנס לתוקף. השניה, החשובה יותר - היא האם זה מה שיספק וישתיק את מובילי המאבק.
לטעמי ממש לא מספיק.
חבר'ה אפשר להרגע ראש הממשלה ושר האוצר מצאו תוכנית חליפית מהפכנית ובקרוב ירדו מחירי הדלק חזרה ל7.12 המקוריים לפני ההעלאות והכל ישוב אל מקומו בשלום... הכי עצוב שהעם הזה עם זכרון הדג (3 שניות) שלו באמת ירגיש הקלה מדומה ושכח מזמן את הימים בהם היית משלם על ליטר בנזין 4.5 ש"ח... אבל זה היה לפני המון זמן.. מי זוכר מה היה לפני 4 שנים... במדינה הזאת מי בכלל זוכר מה היה היום בצהרים.
ברור שהמחאה להורדת מחירי הדלק,בניצחונה,איבדה חיוניותה.
אבל אני מרגיש החמצה גדולה,ייקור הדלק היה רק הקש,המחאה בכללותה היתה צריכה לחרוט
על דגלה את הנושא החברתי הרחב יותר.
נראה כי מובילי המאבק-שאני מוריד את הכובע ומצדיע להם על היוזמה- טעו אסטרטגית.
טיפ השבוע:
"לך למצרי עצל,למד דרכיו וחכם"
טל.
ואז נתת לאירגונים הצבועים והירוקים בדיוק את מה שהם רוצים, שלא תיסע ברכב פרטי, הם אלו הכלבים בני כלבים
שנתנו לגיטימציה וטרמפ ל120 מושחתים ועוזריהם להעלות את המס על הדלק, שהם מסתתרים מאחרי טיעון ירוק וצבוע,
תאמין לי שאם את הזעם שלי עליהם היה אפשר לתרגם בחשמל הייתי יכול להאיר את נוי-יורק ולאס-ווגס יחד במשך חודש,
ואם לא היה לי מה להפסיד הייתי הולך ורוצח אחד אחד מאנשי האירגונים הירוקים, אם לא היה לי מה להפסיד הייתי
מתחיל לפגוע אישית בפעולות חבלה בכל טייקוני הדלק בארץ, כסף לא חסר להם, המחיר יהיה בנפש, אך כאמור יש לי
מה להפסיד, ורק הצער של אמא שלי שהבן שלה נוהג כמו טרוריסט (ובצדק) לא יהיה שווה את זה,...
זאת ממש בדיחה נתניהותית טיפוסית, הורדה של 23 אגורות??? על מי הוא בא לצחוק בפנים????
עליו ועל שטייניץ צריכים לעשות לינץ' בכיכר המרכזית של העיירה, לא מספיק שלוקחים לנו פי 2.5 מע"מ
ממה שהולך במדינות אחרות, לא מספיק המס הכנסה הכבד שלוקחים, לא מספיק המשכורות המעאפנות,
לא מספיק שיש פה כמה שרים ללא תיק, ללא סיבה וללא יעוד, ולא מספיקה העלאת המשכורות למגזר
הציבורי כדי לעורר זעם ים-תיכוני שאופייני לאיזורינו בציבור? תראו את תוניסיה, הייתה שם ממש אינתיפאדה
אזרחית נגד הממשל, רק שאצליהם זה רודן אחד, אצלינו - יש 120 כאלו כמו שכבר נאמר פה,
המדנה הזאת מושחתת עוד מלפני שקמה, מדוד בן גוריון ב1948 עד לנתניהו ב2011. איפה הימים
שבהם באמת היה "כל ישראל ערבים זה לזה"? היום? אדם לאדם זאב,! נהיה מגעיל לחיות פה! הצביעות,
השקרים, הפלצנים, המבטים על הGMC שלי כשאני עובר ברחוב, הנצלנים, הקבלן הבן זונה שניצל את
כוח העבודה שלי בגיל 14 עם 16 שעות בבניין ושילם גרושים, המדינה שאחרי 3 שנות שירות בקרבי
הפקירה אותי לחסדי עצמי, הפקידים המטונפים של המדינה, הבנקים הזבלים שרימו את ההורים שלי בפנים
כשהדולר עלה - אז המשכנתא צמודה לדולר, - כשהדולר ירד - פתאום המשכנתא לא קשורה לדולר,
ואני מתעב את ת"א שכל המיץ של הזבל של החברה הישראלית מתרכז שם (יש שם גם אנשים טובים - אך לצערי מעטים)
את המעשה של ההפגנות היו צריכים לעשות ממזמן, רק עד שזה לא פגע לאנשים אישית בכיס הם לא זזו
והמשיכו מצד אחד לבכות ומצד שני להסכים שיסחטו אותם, - סליחה מראש מכל מי שנפגע/הולך להיפגע,
אנחנו עם מטומטם - המדינה הזאת, שנשלטת ע"י טייקונים, מיליונרים, וכרישי נדל"ן לא ראויה שאזרחים כמונו מן השורה יחיו בה,
אני נלחמתי עבור הארץ הזאת, אך לא עבור המדינה המושחתת הזאת, את האדמה הזאת אני אוהב! אין תחליף לא ואין שניה לה!
אך המדינה, ההתנהלות שלה קלוקלת מהראש עד לזנב,
*** גולש יקר - חזור מיידית לסגנון ההתנסחות המקובל בפורום הזה. בפעם הבאה תגובתך תמחק. בברכה, המערכת ***
אז מה קורה פילון?
מחר זה קורה בוודאות?,
אפשר להעמיס את האקספרס בבימבות ולהגיע לרחבה או שההוזלה המינורית האחרונה שינתה קצת את התכניות.?
היום יום שלישי 15.2.2011 בשעה 19:00ההפגנה מתקיימת כפי שתוכנן ואין שום שינוי.
הייטיב לתאר את זה אתמול שייקה לוי במשל:
http://mymoney.nana10.co.il/Article/...780675&sid=130
שייקה מגיע להפגנה, כמו גם גיא מרוז ואורלי וילנאי שינחו את הערב ועוד כהנה וכהנה, אומנים חברי כנסת וכו.
חשוב לבוא, להביא חברים ובכלל להפגין כמה שיותר נוכחות. האוצר חושב שהוא קנה אותנו ב 23 האגורות העלובות האלה,
ולא מפסיק לתרץ ולשקר, כאילו שזה יגרור קיצוץ במשרדי ממשלה אחרים, בעוד אנחנו יודעים שבשנת 2010 יש עודף תקציבי של 12.3 מילארד שקל, ועוד
יותר ממילארד שקל מינואר האחרון לבדו.
חברים יקרים, חשוב מאוד להגיע הערב!
אל תגידו קשה לי, עבודה, ילדים, החותנת, המאהבת... ההוזלה האחרונה של 23 אגורות היא נצחון פירוס - עוד ניצחון כזה ואבדנו. הממשלה הרעה הזו מתכננת להעלות שוב את הבלו על דלקים בינואר 2012, ועד אז מחיר הדלק יעלה עוד 7-10 פעמים בשל עליות מחיר נפט, שינויי שער חליפין, מהפכות במדינות שכנות, תעלולים ספקולנטיים בבורסות העולם ושאר אירועים ותהליכים שאינם בשליטתנו. המלחמה שלנו היא נגד גזל המס שעובר כל פרופורציה. בכלל עניין הדלק הוא רק חלק מכל מה שקורה כאן - מחירי הדיור, הלחם, המים, התחבורע ציבורית.
שלא יספרו לנו שקרים וסיפורי מעשיות - יש למדינה כסף, יש המון כסף - והוא מיועד לשחיתויות ולתענוגות של בכירי השלטון, לתחזוקת ממשלה מנופחת ולאתננים פוליטיים... וזו רק ההתחלה.
הממשלה הרעה הזו מוחקת את מעמד הביניים ודוחפת אותו לכיוון קו העוני. עוד 5-10 שנים נאכל את הפירות הבאושים של המדיניות הפושעת הזו - עם עשרות ומאות אלפי צעירים שיסיימו שירות צבאי ופשוט יעזבו את ישראל ולא יחזרו אליה עוד - ובצדק: כי אי אפשר למצוא כאן קורת גג, ולמרות שעובדים כאן כמו חמורים, אי אפשר לגמור כאן חודש כי משלמים כאן את נטל המסים הגבוה בעולם המערבי.
אם אנחנו לא נעשה משהו דרסטי, עוד 10 שנים כבר לא יישארו כאן מספיק משלמי מיסים ומשרתי מילואים. הם פשוט יתייאשו ויילכו מפה למקומות אחרים.
אם חשובה לכם המדינה הזו, אם אתם רואים את העתיד שלכם כאן ולא בפולין, באוסטרליה או בקנדה, אם חשוב לכם לשנות דברים ולא רק להקליד - תגיעו בהמוניכם. זה הכל.
אין לי כסף לדלק... סתאםםם, אני על סוזוקי :rolleyes:
פשוט הרכב מקורקע עקב עבודה מתוכננת ויש לי פאנצ'ר באופנוע...
אם מישהו מגיע מכפר-סבא, אשמח להצטרף. אני ב- 054-2271003
תודה,
נדב.
עכשיו רק הגעתי הביתה - את טכס האשכבה הפסדתי לצערי,
הפגנה הבאה אני שם! הדבר היחידי שאנחנו צריכים ללמוד משמאלנים וערבים זה להפגין - לכו תראו מה הולך כל שישי בבליעין
או קיי, כמה ממכם הגיעו הערב?
אל תענו. לא הרבה. נכון?
פגשתי שם את פילון ואת שגיא. מה עם כל היתר?...
אבל בהשוואה למחאות הקודמות שלא היו מי יודע מה, הפעם היה ממש מפתיע לטובה. בהתחלה חשבתי שיגיעו כמה עשרות. אבל בשיא היו לדעתי הרבה מעל 1000 אנשים. התקשורת כהרגלה ממעיטה ומדווחת על 500 בלבד... וזה טוב, שימשיכו ככה.... למרות שכמה חברי כנסת וכמה קבוצות עם רקע פוליטי מובהק (השמאל הלאומי, הנוער העובד, קדימה, מרצ ואיזה תנועת שמאל בשם "מאבק סוציאליסטי") ניסו לתפוס טרמפ על האירוע, לדעתי היה מוצלח.
לצערי חתכתי הביתה מוקדם מדי, לפני שדווח לי שהמפגינים התעמתו עם המשטרה...
בפעם הבאה מוכרחים להגיע יותר.
חברים, תודה לכל מי שהגיע להפגנה החשובה הזו.
דרור, שמחתי להכיר אותך מעבר לדפי הפורום !
כפי ששמתם לב, הדלק הוא רק הטריגר שהרים ומשך את המחאה לכל עניין יוקר המחייה הבלתי נסבל בארץ.
התקשורת מנסה להמעיט בגודל המחאה ולמוסס אותה. אני אומר לכם בודאות שהיינו שם לפחות 1500-2000 איש ברגעי השיא. (וכך גם העריכה המשטרה.)
זה לא מספיק !
אני קורא לכולם להגיע להמשך המחאה.
אם אתם חושבים שזה לא נוגע לכם כרגע ואינו פוגע לכם בכיס, כדאי שתתעוררו.
אם אתם חושבים שמחירי הדלק לא יגיעו לסכומים אסטרונומיים שכרגע נראים דמיוניים,
אתם משלים את עצמכם. אם אתם חושבים שהבוסים שלכם ימשיכו לעד לשלם עבוד
הדלק שלכם, אתם טועים טעות מרה.
דרור תאר זאת יותר טוב ממני, כמה הודעות למעלה. תחזרו ותקראו שוב.
ואם בכל זאת מחירי הדלק והדיור והלחם והמים אינם נוגעים לכם, אולי פשוט תצטרפו
מתוך חמלה לחלש ועזרה הדדית לאלה שקשה להם לחיות כאן. אולי פשוט תצטרפו, כי יום אחד
אלה שקשה להם למצוא קורת גג ולהתפרנס בכבוד יהיו הבנים והבנות שלכם.
אני חושב שאתמול היה אחלה אבל לא מספיק.
בכל זאת,הייתה כמות אנשים מעל המצופה.
אני לא חושב שצריך כמו בבילעין להגיע כל יום שישי לשעתיים אותה כמות אנשים ואז לחזור הביתה, לדעתי צריך הפגנה אחת בממדי ענק שתתבשל טוב טוב קודם לכן.
הפגנה מאורגנת כמו שצריך עם מנהיגי דעה א- פוליטים שיובילו וישפיעו על ההמונים לצאת לרחובות בכל הכח. לא עוד סתם הפגנה גדולה ושגרתית שבה קוראים קריאות עדינות ומתנהגים כמו כוסיות רכרוכיות אלא ממש לבוא מתוך כאב. כמובן שאי אפשר בלי לעשות צעדים גם בכנסת. חייבים להתארגן באופן מסודר ולמצוא מישהו מבפנים שיסכים להוביל את המאבק כמו סוס טרוייאני למען כל האזרחים וללא נופך פוליטי כלשהו. אחד כזה שיכול להפעיל לחצים ולהזיז עניינים. התקשורת לא תשתף פעולה- זה די ברור. אינטרנט זה אחלה.
אולי צריך להקים גם מטה מאבק עם רשימה של מצטרפים ולהקים קרן למען המאבק. צריך לגייס אנשים ובעלי מקצוע מתחומים שונים שיוכלו לתרום מכשרונם (בתי דפוס - פלאיירים וכרזות, נהגי אוטובוס- הסעות מרחבי הארץ למקום ההפגנה, עורכי דין, יועצים, אנשי שיווק, אנשי מחשבים ואינטרנט וכו'...). רק ככה ביחד ורק בצורה מאורגנת ובישול טוב אפשר יהיה להזיז משהו שיצור עניין רב ויזעזע את מי שצריך.
בברכה, מעיין.