יש הבדל בין בנזין לדיזל , בין דיזל פשוט למסילה משותפת וכו... הזרם בהנעה של דיזל הוא בסדרי גודל מבנזין... אצלי ב wj crd. עם מצבר 110 אם הוא לא נוסע פעם בשבוע הוא מתבלבל... (צורך 450 בהנעה , אחרת הגיר נכנס לחירום)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
יש הבדל בין בנזין לדיזל , בין דיזל פשוט למסילה משותפת וכו... הזרם בהנעה של דיזל הוא בסדרי גודל מבנזין... אצלי ב wj crd. עם מצבר 110 אם הוא לא נוסע פעם בשבוע הוא מתבלבל... (צורך 450 בהנעה , אחרת הגיר נכנס לחירום)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
לגבי מטען אוטומטי - אשמח לעצה: האם יש צורך לפתוח את פקקי מילוי המים בחלק העליון של המצבר בזמן שהוא מחובר למטען?
הרקע לשאלה הוא שבעבר השתמשתי במטען כזה למצבר בטרקטור שעומד הרבה זמן, לאחר השימוש נסעתי בטרקטור ובסיום הנסיעה שמתי לב שהמצבר הרוס לחלוטין בחלקו העליון - כל הפלסטיק התפוצץ לחלוטין. עד עכשיו אינני בטוח אם השימוש במטען גרם לזה - אמרו לי שהייתי צריך לפתוח את הפקקים.
תודה,
יוחאי
במקרה שלי זה טרופר בנזין.
אני לגמרי מתכנן לעשות טיול של כמה שעות פעם בשבוע.
כיוון שאני מכיר את עצמי ואת החיים, זה יהיה יותר לכיוון של פעם בשלושה-ארבעה שבועות
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
עדכון קצר.
הזמנתי מטען של NOCO (דגם 3500) מAMAZON.
הגיע.
באתי לחבר - לא עובד. בדקתי כל כיוון אפשרי - שקע, כבל מתאם. יוק. הכל בסדר.
בסוף הסתכלתי בתחתית - מתאים ל 110. בודק באתר של AMAZON - אין שום תזכורת על מתחים.
כמה דקות בצ'אט שלהם, ושלחו לי תווית לדואר PRE-PAID. רק לארוז ולשלוח להם.
אישית אני מעדיף את cteck
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אמזון == אמריקה.
אמריקה == ניו יורק עד סן פרנסיסקו.
אם לא כתוב אחרת, זה יהיה 110V, משלוח רק בתוך ארה"ב, והמשקל בפאונד :-(
דרך אגב, אם כבר אמאזון וההעדפות, קניתי את זה -
https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1
ב 70$ מבצע באמזון, ואני מאוד מרוצה! זה המכשיר עם הזרם התנעה החזק ביותר מבין כל המוצרים שישחקתי איתם.