תגובה: האתר החדש - מה דעתכם?
אולי פספסתי את זה, אבל איך יודעים שהתקבלה הודעה פרטית חדשה?
לא מהבהב, קופץ, מופיע... כלום...
יישר כח ונקבל שדרוג אמיתי.
איל
למעלה, ליד ה"ברוך הבא", כתוב "הודעות" וכמה הודעות פרטיות יש לך שלא קראת.
אסף.
כשאני שולח הודעות פרטיות, כתובה שם למטה, המילה "נעמן" במקום ""נמען".
תבדקו ותראו בעצמכם.
והלוגו, הלוגו של הדיפנדר יקיריי, הוא הפוך.
(כן יודע, כתבו על זה וכ'ו וכ'ו, אבל זה מציק בעין)
נראה אחלה! מברוק!
לעניין המהירות, העלאת הדפים נראית מגושמת למדי לאור זה שרוב הדפים באתר הם של טקסט בלבד או טקסט עם תמונות מוקטנות.
ולמה אין RSS (סליחה אם יש ולא שמתי לב)?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
זה קיים - "הודעות חדשות" מתחת לדיפנדר ההפוך.
באתר הישן היה "הודעות חדשות" שלא כלל הודעות שכבר ראינו, ו-"הודעות אחרונות" שכלל הכל. אלו 2 דברים שונים ושניהם שימושיים.
"הודעות אחרונות" איפשר לחזור בקלות להודעה שכבר ראינו ואולי גם הגבנו בה ...
פרט לאיטיות שכבר אמרו פה ולבהירות
שמיתחברים עם המישתמש והסיסמה רואים תיבה לסימון, אני יודע שהיא אומרת משהו בסיגנון "חבר אותי אוטומטית ......" אבל לא רואים את זה
בנוסף הרקע שם גם לא נוח בעיין, איפה שיש את שם המישתמש, הודעות וכ"ו
נקווה שניתרגל במהרה לשינויים, לא כולם אוהבים שינויים (או נכון יותר להגיד שהרוב אינו אוהב בינויים)
עריכה:
האיטיות ממש בילתי ניסבלת
בנוסף שכותבים הודעה ומאשרים אותה מיתקבלת הודעה באנגלית שההודעה פורסמה ובלה בלה ותיכף תועבר חזרה (לא קראתי מכיר את זה בעל פה) לא שזה ממש משנה אבל נראה לי שיהיה יפה יותר אם ההודעה תהיה גם בעיברית
ואת האיטיות הבילתי ניסבלת כבר הזכרתי? :)
וגם לא רואים סמיילים (כמו שכבר כתבו פה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
למעלה, ליד ה"ברוך הבא", כתוב "הודעות" וכמה הודעות פרטיות יש לך שלא קראת.
אסף.
זה צריך להיות יותר בולט. אפילו לקבל POPUP כמו ב- JEEPFORUM
אם שולחים הודעה פרטית למישהו שלא רגיל להשתמש בזה, יכול לקחת הרבה זמו עד שיבחין ששלחו לו.
אולי יהיה יותר בולט כשיחליפו את התמונה העליונה לפחות מקושקשת (ויותר JEEPית...) לפחות מתחת לכיתוב שם.
איל
"We finally really did it. You maniacs! You blew it up! Damn you. God damn you all to hell!"
"planet of the apes-1968"
בקיצור-אני מתגעגע לאתר הישן והטוב.
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
"We finally really did it. You maniacs! You blew it up! Damn you. God damn you all to hell!"
טל.
+1.
האמת כשגלשנו באתר הקודם , וידענו שהולכים לשידרוג אתה אומר לעצמך ,מה כבר אפשר לשנות ?
מה כבר יוסיפו ? אבל הנה פלא פלאים השמיים הם הגבול ,והציבו לנו משהו חדש בעיניים .
יותר ברור ,אבל לטעמי קצת חיוור ,אולי צריך כמה ימים בכדי להתרגל .
מעוז
אני קורא הודעה תחת הכותרת הודעות חדשות, וכשאני חוזר לשם, השרשור פשוט נעלם כלא היה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גניסלב רונן
לצוות ג'יפולוג ,
כל הכבוד על היוזמה ,אני מאמין שהתוצאה תכוונן בהתאם לריג'קטים של החברים .
-בעניין האיטיות ,אצלי עובד מעולה עם 5M.
-הצבעוניות בעייני בעייתית כפי שכבר נכתב ...גורמת ל"התפזרות" של העיינים ,גם הפונטים ע"ג הרקע "נבלעים" .
-מצטרף להמלצה לגרסה מותאמת לגלישה באייפון/סלולרים ...
לדעתי ,על אף הדגש באתר וההקפדה על התוכן ועל המידע הטכני הכתוב {שמרו על הצביון הזה !},
מכיוון שאנו חיים בעולם תחרותי ומכיוון שהסטנדרט הוויזואלי משתדרג ברמת העולם ,
אישית לא הייתי מוותר על שדרוג ממשק הגלריות/אלבומים/תמונות ,קצת יותר מזמין ,מתקדם ומצ'וכלל בפן הגרפי,יש דוגמאות טובות באתרים בחו"ל ואפילו אחד בארץ....
ממתין בסבלנות לראות את המוגמר אחרי מקצה שיפורים .
שוב כל הכבוד ,תמשיכו בעבודה הטובה .
רונן
אז זהו ,
עכשיו כבר איטי מאאאאאד אצלי ,כמו אצל כולם .....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
++1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
טל.
הגיע הזמן לקרוא את הספר הזה
(עריכה: הכתב של קישור לא שונה מכתב רגיל. בלתי אפשרי להבחין שהמילים "הספר הזה" הן קישור.
ואחרי זה, להתאזר בקצת סבלנות ולתת צ'אנס. כמו שזה כרגע זאת גרסאת בטא.
בהצלחה, אנחנו פתוחים לשינויים.
האתר בהיר משעמם,קונטראסים בסגנון איקאה-מה זה כל האפור בהיר תכלכל הזה?הפונטים החיוורים הלו מה זה פה אתר של בנק? תכניסו מהר קצת צבע ושימחת חיים הגוונים והפונטים החיוורים נוראיים.
דף הבית-נחמד שאפשר לראות הרבה יותר כתבות ומעולה שניתן להגיב עליהם.אני מניח שלכל השאר צריך פשוט להתרגל-עושה רושם שהאתר מודרני ומתקדם יותר-אבל תעשו משהו עם הצבעים.
דרור הראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matokik
לטעמי האישי בלבד:
האתר הפך "לבן מדי", כלומר מאוד בהיר. צבעי השחור והלבן שולטים. איפה הצבעוניות? הצבעים השמחים? הכל פה נהיה מוזר ולא מוכר.
בעניין האיטיות, אני מניח שזה בגלל השרת החדש? (כך לפחות כתבתם בהודעה של השיפוצים.) ובמהירות של האינטרנט אצלי, האתרים האחרים עפים, רק פה איטי.
בענייו ההתמצאות באתר, מחשבים הם חלק מחיי, לא זר לי השטח הזה, אבל הכל פה מסורבל מדי, מבלבל מדי
מאחל לכם בכל מקרה בהצלחה, כל הכבוד על המאמצים לשינוי וחידוש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הדפנדר הנ"ל (שהופיע ד.א. גם בראש האתר הישן מדי פעם, אותה תמונה בדיוק) הגיע עם מדבקה הפוכה מהמפעל. נשבע לכם, גם אני הייתי בטוח שעובדים עלי עד שראיתי אותו בעיניים שלי (כמובן שיכול להיות שזו בדיחה של הבעלים שטרח והדפיס מדבקה הפוכה?). בכל מקרה, הוא זמני לגמרי, אות הוקרה ליניב LandY שעמל רבות כדי לאפשר את השדרוג למערכת התוכן המתקדמת.
תוך כמה ימים/שעות הדפנדר יעלם:rolleyes:
מילא המדבקה הפוכה, אבל גם על המגן בוץ הכיתוב הפוך.
אצלי המהירות בסדר, גמור.
כמו כל שינוי, זה קצת קשה שמזיזים את הגבינה, אבל נראה לי שעוד שבוע לא אזכור איך נראה האתר הישן.
בכל מקרה ישר כוח, ואני בטוח שעם כל הפידבקים שכתובים כאן, ועוד מקצה שיפורים, יהיה אפילו יותר טוב.
אני אומר....
עוד מספר ימים של ביקורות בונות, הערות והארות למיניהן, ויאללה למקצה שיפורים חיוני של השיפור הדרסטי.
יישר כוח.
( דעתי האישית בלבד : לא לחזור על מה שכבר ידוע , אלא לציין דברים הדורשים שינוי, וזאת ליפני מקצה השיפורים שאני מאמין שיתוקן בקרוב)
עלו והצליחו.
ד"ש לוהטת לארץ הקודש.......
שאפו על האתר החדש!
מנוע החיפוש- לא מוצלח.
ישבתי היום שעה לחפש משהו שידעתי שהוא קיים וזכרתי את מילות המפתח שלו (נסו לחפש בפורום סוזוקי שרשור בנושא רמקולים לג'ימני תראו מה תמצאו) כמובן ללא הצלחה.
בסוף עשיתי גוגל ומצאתי.
אכן הגוון בהיר מאוד.
כבוד על ההשקעה הרבה.
אולי להוסיף נושא: סרטים שאנשי הפורום צילמו ?
נועם
שלום,
שאפו על האתר החדש. בהצלחה!
בשרשור שפתחתי בטיולי ג'יפים התמונות לא נפתחות עכשיו. גם התמונות של נדב.
לטיפולכם.
תודה
נמרוד