תגובה: שרשור דיווחי באגים ותקלות באתר החדש
אצלי עבד יפה גם באקספלורר וגם בכרום.
יש בעיה כשהופכים את שפת הממשק של הפורום לאנגלית (מה לעשות זה יותר טבעי לי), אי אפשר לקרוא שום דבר בעברית (בכרום זה מופיע מקושקש), בעית פונט כנראה.
מי שרוצה לראות ברשימת החברים הנמצאים און ליין מה הם רואים ובאיזה שרשור הם נמצאים(כמו שהיה אפשר קודם לכן), מקבל שכולם נמצאים ב"עמוד הבית".
כדאי לסדר את זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
נדב, למה אתה מתעלם מכרום?
נראה לך שגוגל ייעלבו בגלל שלא הזכרתי את הדפדפן שלהם ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
נראה לך שגוגל ייעלבו בגלל שלא הזכרתי את הדפדפן שלהם ?
לא ממש, אבל נראה לי שג'יפולוג נעלב כשאתה משתמש באקספלורר ובגלל זה הוא מתרסק לך... :-)
בכל מקרה, בכרום האתר עובד יפה. איטי אבל יפה...
איל
אה, ובגלל זה גם לקח לי מעל 5 (!!!) שעות להעלות אלבום עם 17 תמונות - בפיירפוקס כמובן, אחרי שהתקנתי אותו במיוחד עבור הוד מעלתו ג'יפולוג. כל פעם שטות אחרת.
האמת שמאחר ואני מכיר חלק מהאנשים הטכניים מאחורי האתר, מפליאה אותי מאוד רמת ה- QA העלובה שבוצעה לאתר החדש טרם עלייתו לאוויר (אם בכלל).
האמת - פשוט בזיון. כמות התקלות הבסיסיות (לא מדבר על פינות) היתה עצומה וגם עכשיו האתר עוד מעצבן כל יום עם שטויות חדשות...
בוקר טוב.
לת'ל המנהלים-כאשר פותח תמונה ממשיכה הפרסומת לרצד עליה ללא אפשרות סגירה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
מי שרוצה לראות ברשימת החברים הנמצאים און ליין מה הם רואים ובאיזה שרשור הם נמצאים(כמו שהיה אפשר קודם לכן), מקבל שכולם נמצאים ב"עמוד הבית".
כדאי לסדר את זה.
מנהלים/אחראים, אתם קוראים את ההערות שעולות בשרשור הזה?
כשמתחברים צריך למחוק את ה"שם משתמש" ואת ה"ססימא"
זה רק אני שמתגעגע לישן...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
מנהלים/אחראים, אתם קוראים את ההערות שעולות בשרשור הזה?
קוראים כל מילה. פתחנו גם שרשור נפרד ובו הסברים ועדכונים:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...הרשמי-lt-lt-lt
1. אם מנסים לעבור על הודעות עבר שנכתבו ע"י שם משתמש XXX דרך הסמלון שלו/עמוד הפרופיל , מקבלים מספר הודעות מצומצם מאד ללא אפשרות לדפדף לדפים נוספים.
2. כבר כתבו בכמה מקומות- פונקציית החיפוש צולעת ולרוב לא נותנת בכלל תוצאות.
3. בפורומים עצמם (סוזוקי/טכני וכד') אין סמל להודעות נעוצות מלבד המילה "נעוץ". לדעתי כדאי להוסיף.
4. עוד משהו שכבר נכתב- אין אפשרות לראות "הודעות אחרונות" באתר. הכוונה- ללא הבחנה אם כבר צפיתי בהם או לא. זה מאד מאד חסר!!
תודה ויישר כוח על העבודה!
יונתן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
כדאי לסדר את זה.
1. הנ"ל עדיין לא תוקן. האם יסודר או שהאופציה הזאת נשללת מאיתנו?
2. האתר עדיין איטי.
1. אם מנסים לעבור על הודעות עבר שנכתבו ע"י שם משתמש XXX דרך הסמלון שלו/עמוד הפרופיל , מקבלים מספר הודעות מצומצם מאד ללא אפשרות לדפדף לדפים נוספים. נראה שבסדר עכשיו.
2. כבר כתבו בכמה מקומות- פונקציית החיפוש צולעת ולרוב לא נותנת בכלל תוצאות. אמור להיות בסדר - נסו ודווחו אם השתפר.
3. בפורומים עצמם (סוזוקי/טכני וכד') אין סמל להודעות נעוצות מלבד המילה "נעוץ". לדעתי כדאי להוסיף.
4. עוד משהו שכבר נכתב- אין אפשרות לראות "הודעות אחרונות" באתר. הכוונה- ללא הבחנה אם כבר צפיתי בהם או לא. זה מאד מאד חסר!! תוקן. הקישור "הודעות היום" בשורת הניווט השחורה העליונה, כאשר אתם בפורום, מראה את ההודעות מ24 השעות האחרונות, ללא סינון, כמו באתר הישן. "מה חדש?" בשורה האפורה לא השתנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מערכת ג'יפולוג
4. עוד משהו שכבר נכתב- אין אפשרות לראות "הודעות אחרונות" באתר. הכוונה- ללא הבחנה אם כבר צפיתי בהם או לא. זה מאד מאד חסר!! תוקן. הקישור "הודעות היום" בשורת הניווט השחורה העליונה, כאשר אתם בפורום, מראה את ההודעות מ24 השעות האחרונות, ללא סינון, כמו באתר הישן. "מה חדש?" בשורה האפורה לא השתנה.
נראה כי זה אכן עובד. לדעתי עדיין דרוש מעט שיפור: אם נמצאים בדף הפורומים הכללי או בהודעה ספציפית אז קיים כפתור "הודעות היום". אם אני לוחץ על "מה חדש" (ואולי בעוד מצבים שטרם בדקתי) אז מקבלים אכן את ההודעות האחרונות שטרם נקראו אבל אז את מקומה של משבצת "הודעות היום" תופס הכפתור "הודעות חדשות".
לטעמי אם זה אפשרי, כדאי לשמור על אחידות במבנה: כרי- כפתור קבוע ל"הודעות אחרונות" וכפתור קבוע ל"הודעות חדשות" (שטרם נקראו), אחרת זה מבלבל..
האם קיימת אפשרות לראות הודעות אחרונות שהם לא רק מ- 24 השעות האחרונות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
1. הנ"ל עדיין לא תוקן. האם יסודר או שהאופציה הזאת נשללת מאיתנו?
2. האתר עדיין איטי.
למה אין התיחסות לנ"ל?
והאתר עדיין איטי, מאד איטי, עד כדי תסכול ומעבר לאתרים אחרים.
חבל.
אני נכנס תמיד ישירות דרך "הודעות חדשות".
לפני יומייםשלושה פתאום המכאניזם השתנה, וחבל.
עד שלשום, הודעות שקראתי לא היו מופיעות שוב כשעשיתי "הודעות חדשות".
החל משלשום, גם הודעות שכבר קראתי, מופיעות שוב כשאני עושה "הודעות חדשות", והסממן היחיד שכבר קראתי הוא איזה הבדל מינורי בבולדיות של נושא השרשור שנקרא.
חבל, והרבה פחות ברור.
אנא חזרו לנוהל הישן. הרבה יותר טוב, הרבה יותר נוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
החל משלשום, גם הודעות שכבר קראתי, מופיעות שוב כשאני עושה "הודעות חדשות", והסממן היחיד שכבר קראתי הוא איזה הבדל מינורי בבולדיות של נושא השרשור שנקרא.
חבל, והרבה פחות ברור.
+1 .
למה כשאני נכנס לפורום מסויים אני לא יכול לעבור לפורום אחר ע''י בחירה בתחתית העמוד בצד שמאל כמו שהיה
כרגע אין לי את האפשרות הזאת בתחתית העמוד (לבחור פורום) אז כל פעם שאני רוצה לעבור לפורום אחר
אני נכנס ל'פורום' שיש בעמוד למעלה ומשם אני בוחר לאיזה פורום להיכנס
וגם אני לא רואה אם יש לי הודעות פרטיות עד שאני מתקרב עם העכבר למשולש הקטן הזה למעלה בצד שמאל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
חבל, והרבה פחות ברור.
המכאניזם השתנה - חזר לתצורתו הישנה - בעקבות פנייה גולשים ובהם יונתן כמה תגובות מעליך. מכיוון ששתי הצורות נדרשות, נמצא את הדרך לאפשר את שתיהן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
למה כשאני נכנס לפורום מסויים אני לא יכול לעבור לפורום אחר ע''י בחירה בתחתית העמוד בצד שמאל כמו שהיה
כרגע אין לי את האפשרות הזאת בתחתית העמוד (לבחור פורום) אז כל פעם שאני רוצה לעבור לפורום אחר
אני נכנס ל'פורום' שיש בעמוד למעלה ומשם אני בוחר לאיזה פורום להיכנס
וגם אני לא רואה אם יש לי הודעות פרטיות עד שאני מתקרב עם העכבר למשולש הקטן הזה למעלה בצד שמאל?
תפריט הפורומים הוסר זמנית, על מנת לבדוק את השפעתו על ביצועי האתר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מערכת ג'יפולוג
תפריט הפורומים הוסר זמנית, על מנת לבדוק את השפעתו על ביצועי האתר.
או קיי תודה
ומה עם ההודעות הפרטיות למה כל הסרגל העליון מתחבא איפה שהוא?