טוב החזיקו חודש.............
התחילו בקעים בגומי, יוחלפו מחר באחרים..!
ואני נוסע במוסו ולצערי רוב הזמן על הכביש
Printable View
טוב החזיקו חודש.............
התחילו בקעים בגומי, יוחלפו מחר באחרים..!
ואני נוסע במוסו ולצערי רוב הזמן על הכביש
רגע... החלו בקעים בקופר ? ומחליפים לך? כי גם לי יש בקעים וסדקים שונים בקופרים. לאיזה צמיגים מחליפים לך והיכן?
בתודה.
רמי.
דבר איתי
058582099
בג'יפטריפ צורף לינק של אתר ובו טבלת בדיקת צמיגים
הקומהו 834 mt הגיע למקום הרביעי המכובד אחרי פיירסטון (1) ברידגסטון(2) וגודייר רנגלר mtr
ההבדל בינו לבין האחרים קטן מאד וההבדל בינו לבין הגודייר היה אפסי ובא לידי ביטוי בהתנהגות כביש מעט יותר מעודנת לטובת הגודייר ואילו בתחום השטח מבחינת בלאי ועמידות הקומהו היה טוב יותר - שוב בהפרש זעום
רק לסבר את האזן הbf goodrich הגיעו רק למקום שביעי
זה הלינק:ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/ormt.jsp
אלוהים ישמור את ילדי הגן, ואת מי שמתיחס לסקרים כאלו ברצינות... זה סקר אינטרנט, כל אידיוט (כולל אותי ואת סוזי המשתוללת) יכול למלא טופס, או שניים, או עשרה, על איזה צמיג שבא לו, ולהעיף את הטבלה לכל כיוון שרק ירצה. שימו לב לסך המיילים המדווחים - מי שמקום ראשון כרגע למשל , איזשהו MT של פיירסטון, מדווח עם 32K מיילים בלבד. סביר להניח שזה מדיווח של אדם אחד בלבד, ולכן לא פלא שהוא במקום ראשון...( אם נניח שהאדם הזה הוא סוכן של פיירסטון, או לחילופין ישראלי שלא יתכן שלא קנה את הכי טוב).
נמרוד
במחיר שעלו לי הקומהו ניתן לקנות שני סטים מול mtr אחד
אני הייתי המום מרמת הרעש הנמוכה שלהם הנוחות הטובה והתנהגות הכביש בייחוד לאחר נסיון קודם עם דגם אחר של קומהו וגם עם קופר שעפו מהרכב לטובת הקומהו החדש שללא ספק טוב בהרבה מהם
יה ליצן, לא אמרתי מילה על הצמיגים שלך - אפילו לא ידעתי איזה יש לך. כתבתי רק שהטבלא הזאת כל כך אידיוטית שזה מצחיק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת