ברור זה אחד השנוויצים!!!!
Printable View
מתוקיק, אני בבוקר בטיול של "גיבורים קטנים" ולכן כנראה אגיע באיחור קל (כנראה שבסביבות 12:30), דיר באלאק לא יישאר :rolleyes:
אגב, למי שיכול להגיע ב- 07:30 לראשל"צ ולהצטרף לטיול, יש מחסור בג'יפים מתנדבים ליום שישי וכל מצטרף יבורך (אני אפילו מוכן לתרום את השנביץ שלי למתנדבים :rolleyes:). מדובר בילדי חינוך מיוחד שעבורם זו חוויה מדהימה של יציאה מהשגרה לטבע, ג'יפים וכדומה. גם לג'יפאים המתנדבים זו חוויה וסיפוק אדיר. היציאה כאמור מראשל"צ והטיול באזור פלמחים, סיום בשעה 12:00 (עומדים בזמנים כי יש לילדים הסעות ...) כך שאפשר להגיע לזוקיאדה באיחור אופנתי ...
פרטים נוספים אפשר לקבל אצלי (054-2271003) או אצל אבי זוהר (חבר הנהלת גיבורים קטנים, 057-8125360)
סליחה שאני מתעלק על השרשור, המטרה מצדיקה לדעתי.
להתראות בקרוב :rolleyes:
נדב.
זה אומר שארשום גם אותך כרוצה אחד? אין לי בעייה, אני רקצריך שתגיד כן, כי יש כמות מוגבלת.
קיבלת. תחפש את מורי במפגש, כשתמצא אותו, תמצא אותי.
חח נדב ועוד קצת חחח. אמרתי לך שקיבלת לא? אתה ושגיא ואביעד ורותם ומורי ועוד כמה שלא קשורים לג'יפולוג, כולכם מקבלים.
רק שתהיו בעניינים ושלא תגידו "לא אמרת":
הם קטנים יחסית, מלאים בטונה, לימון כבוש, חריף, ביצה, מלפפון חמוץ ושאר הפתעות נוספות.
[ ניגמרו לי אפשרויות ה"תפיסה" של הציטוטים. הרי תגובתי:
איתך, אני לא מדבר.
אתה במנילה ולא בארץ, אתה לא במפגש ואני עצבני אש עלייך.
שגיא S גם חושב אולי לא לבוא למפגש וזה מטריף לי את החושים בגוף.
(אני שוקל אולי להביא שנוויץ ייצוגי, שאף אחד לא ילעס, ולספר לכולם שזה של אמיר)
(המון סמיילים אמורים להיות פה, הם אינם כי משהו עובר על ג'יפולוג)
אוהב אותכם
בואנה מה זה פה??? גם אני רוצה שנביץ ;)
צחי רוב הסיכויים שיהיה לי חריף אז אני אביא לך את שלי...אשכנזים מה לעשות..
היי,
צר לי על הבורות, אבל בתור אחד שזו הזוקיאדה הראשונה שלו...
באיזו שעה מתחילים?
למי שמגיע מאזור ת"א - איפה בדיוק ביער בן שמן? יהיה שילוט במקום?
מתחילים ב- 12:00, השרשור המקורי נמצא כאן (שים לב שהתאריך השתנה מהתכנון המקורי והוא מחרתיים ...), נכנסים מכביש הכניסה לגימזו, משם אני מניח שכבר תראה את השילוט והפעילות.
אם לא תראה, אז כשאתה נכנס לכביש של גמזו משמאלך יש שטח פתוח. תמשיך לנסוע כמה מאות מטרים עד שמשמאלך תראה חורשה. פנה שמאלה לפני החורשה והמשך על השביל שמקיף אותה (פונה ימינה מתישהו), משם כבר בטוח תראה ...
להתראות ...
ערב טוב לך
המפגש יתחיל כמו שנדב אמר ב-12 בצהריים
לגבי המיקום שאתה בא מכיון תל אביב אתה יורד ימינה במחלף בן שמן ופונה שמאלה ברמזור
אחרי זה ממשיך ישר עד שאתה מגיע לרמזור (שזה צומת גימזו) בו אתה פונה ימינה לכיוון גימזו ואז מיד שמאלה לתוך היער
מצומת גימזו יהיה שילוט מדויק לבאים מכל הכיוונים ככה שלא יהיה אפשר לפספס את זה
נתראה במפגש
רותם .
הי רותם צרף אותי בבקשה מגיע+2
רק עוד יום אחד לזוקיאדה 2011!!!!
קריאה לרישונים ולכל מי שמכיר את כבישי ישראל במדוייק:
בגלל עצירה שאני עושה ביום שישי בראשון לציון, עוד לפני שאני מגיע לזוקיאדה, אני זקוק להנחיות הגעה.
אני יוצא מנחלת יהודה, לוקח ימינה (בכביש המדובר אין אפשרות לשמאלה) מימין יהיה שלט גדול של בני רוקח,תחנת דלק, הסופארם וכ'ו, עד שמגיע לצומת הענקית של בית דגון. משם אני כבר לא יודע, אשמח לעזרה וכיוון.
(מפורט, למטומטמים כמוני בכיוונים)
לילה טוב........
מתוקי-ק, אם הבנתי אותך נכון, אתה יוצא מהאיזור של מורי - אז למה שלא תחבור אליו ?
גם אני מגיע..
אחרי שיפוץ של סמוראי 84 .
גל
פ"ת
בוקר טוב לכולם .
סוף סוף זה הגיע המפגש הארור הזה :) סתםםםםם לא באמת
בכל מקרה אני מבקש לעשות מאמץ אחרון ולכל מי שיש לו חבר/חברה/ידיד/ידידה/סבא/סבתא עם סוזוקי
שיעשה לו טלפון ויודיע לו על המפגש .
ואני מזכיר לבוא רעבים למפגש
בתפריט יהיה : ג'חנון תימני תוצרת בית
נקניקיה בלחמנייה טרייה
לימונדה ביתית
ומגוון בירות .
שיהיה לכולם אחלה של יום .
כי אני לא רוצה שהאדון יהיה תלוי בי ולהיפך.
ברור שאצלצל אליו לפני שאצא (אחרי העצירה הקטנה) מראשון לכיוון הזוקיאדה. ובכל זאת אני צריך הנחיות כי אנייודע רק כיוון, אבל לא במדוייק פניות וכ'ו. לכן שאלתי.
רותם נעלבתי, זהו.
שבועות שאני מפרסם את השנוויצים שלי (בלי כסף, ללא שום עלות מלבד זה, שיאמרו לי את שמותיהם ומי הם באתר) ומילה לא אמרת לאנשים על זה? (פה אמורים להיות שפע סמיילים)
אז מי משונרר לי הנחיות הגעה?