שמיל, באיזו טמפרטורה אמור להפתח הטרמוסטט אצלך? האם זה תואם לדרישות היצרן?
לא שמת במקרה טרמוסטט "קר" מדי?
Printable View
שמיל, באיזו טמפרטורה אמור להפתח הטרמוסטט אצלך? האם זה תואם לדרישות היצרן?
לא שמת במקרה טרמוסטט "קר" מדי?
הטרמוסטט, עד כמה שאני זוכר, הוא 170F, וזה תואם את ה"יצרן", או לפחות את המשתמש העיקרי שהיה למנועים הללו בארץ (מנוע טורנדו, אני מזכיר).
אבל גם לטמפרטורה הזו הוא לא מגיע....
בקיץ, אני מזכיר, רק לפנמי כמה שבועות, הוא היה מצויין.
מה הנזק בעבודה קרה מדי?
Ira,
You have a problem that most jeeps wish they had
DONT remove(or change) the thermostat, it has nothing to do with it
for cold weather, add to the coolent/h2o ratio, add a cold front (block the radiator)
or remove the fn entirly (for realy cold weather)
Try to keep the working temp above/about 160f and it will be just fine
הצלחת להצחיק אותי הבוקר...ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
אביגדור
אותה בעיה בדיוק רק ב CJ עם מאורר 7 צלעות, אין לי מושג באיזו טמפרטורה נפתח אצלי התרמוסטט אבל יש תרמוסטט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
נראה לי שאנסה לחסום חלק מהרדיאטור
עם כבר הקפיצו את השרשור, אז תודה
חוזר על השאלה, בעיקר ל"שועלים" הוותיקים:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
לא שועל ולא וותיק ...
אבל :שריפה לא מלאה, זיהום אוויר, הצטברות משקעים בחלל השריפה, יעילות פחותה של המנוע...
במקרה של הוויליס לא הייתי נוקט בשום פעולה - אם הטרמוסטט תקין ומתאים לא הייתי מפחית את יעילות מערכת הקירור - יכול להיות שיש לך טעויות מדידה שנובעות מחוסר דיוק, מיקום החיישן, בככל מקרה עדיף שהמנוע לא יתחמם יתר על המידה מאשר שיעבוד "קר".
גם לי היתה בעיית קירור עודף בחורף. גיליתי לבסוף שהאשמה היא בטרמוסטט! אני מציע לכם לבדוק היטב שהטרמוסטט יושב במקומו ואוטם את ההיקף שלו בצורה טובה! יכול לקרות שהטרמוסטט עשוי מפח דק מידי, שגורם לו לרקוד בתוך הבית (בין ראש המנוע לפלאנג') והוא פשוט לא אוטם.
בדיקה פשוטה לאטימות הטרמוסטט היא בזמן מילוי מים במערכת ריקה. ממלאים מים עד לראש הרדיאטור ומפעילים מנוע. ברגע שהמנוע מתחמם והטרמוסטט נפתח, המים יכנסו למנוע ומפלס המים ברדיאטור יצנח. אם זה לא קורה, אז ברור שאין אטימה בטרמוסטט ויש מעבר תמידי של מים בין הרדיאטור למנוע.
לראייה, עירא רשם שגם כאשר טמפרטורת המנוע היתה נמוכה מאוד, הוא ראה שיש סירקולציה של מים ברדיאטור.
אצלי זה פתר את הבעייה, שהיתה זהה לבעייה שהוצגה בשרשור. היום אני נוסע לפחות על 160F גם בשיא הקור.
190F חורף או קייץ, נמדד עם מד חיצוני ותואם לחלוטין לשעון.
טמפ הפתיחה של טרמוסטט מתוצרת motorad לא מדוייקת ובנוסף, אצלי יש פאן קלאצ'.
לא נכון, מערכת הקירור מזרימה את הנוזל כל הזמן (החל מרגע התחלת סיבוב משאבת המים) דרך פתח בתושבת של הטרמוסטט שמזרים נוזל קירור לקו החימום של סעפת היניקה שממשיך למערכת החימום. ראה איור 3.35 עמוד 113 ב-PDF של דרג א-ב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
עירא
מיקום החיישן מקורי, מיקמתי גם אחד נוסף, חשמלי, ליד הצילינדר האחורי, הקרוב לקיר האש, וגם הוא מראה על קור יחסי.
בימים הקרובים כנראה שלא אגע בויליס, אבל כשאוציא אותו בפעם הבאה אמדוד עם מדחום אלקטרוני בכל הנקודות במערכת, ואדע בדיוק כמה בכל נקודה (צינורות, רדיאטור עליון ותחתון, סעפת יניקה וכו').
משם, נוכל להמשיך..
לצערי אין לי את הקובץ הזה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
הרדיאטור לא משתתף בסירקולציה של המים עד שהטרמוסטט לא נפתח! כשהמנוע מונע, תחילה צינור חימום הסעפת מתחמם וצינור הרדיאטור קר, עד לפתיחת הטרמוסטט, ואז הוא מתחיל להתחמם.
כשאני ממלא מים ברדיאטור,כשמערכת המים ריקה, עד שהטרמוסטט לא נפתח אני לא יכול למלא לחלוטין. ברגע שהוא נפתח, מפלס נוזל הקרור צונח ונעלם במעמקי המנוע והרדיאטור מתרוקן מיידית.
זאת עובדה, וזה עובד כך גם ברכבים אחרים.
אני מסתכל בסכמה של מערכת המים בספר של היינס.
כשהטרמוסטט סגור, סירקולצית המים נעשית רק במעגל הקטן, כלומר, בצינורות הקטנים שעוברים בסעפת וביחידת חימום הקבינה. לא עוברים מים ברדיאטור עד שהטרמוסטט נפתח!
ערן,
א. צודק, כשאטרמוסטט סגור הסירקולציה אכן רק במעגל הקטן.
ב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
זה שאתה לא רואה זרימה של נוזל ברדיאטור, לא אומר שאין סירקולציה.
אם סוג מסויים של טרמוסטט אינו מתאים לבית הטרמוסטט, החלפה שלו לאחד אחר מאותו הסוג לא ממש תעזור.
אני ממליץ לבדוק קודם כל שהטרמוסטט אכן סוגר הרמטית.
שיטה אחת היא מילוי מים במערכת ריקה וקרה והתנעה. שיטה אחרת היא נסיון ניפוח אויר בצינור התחתון כלפי המנוע במערכת קרה. אם נכנס אויר, הטרמוסטט לא אוטם.
מקפיץ שוב. ייקה, בדברים מסויימים, מה לעשות.
לאור כוונתי, בעתיד הקרוב מאד, להוציא את הילדים מהפגייה בויליס (מטורף, אבל רוצה שה"ילד" הגדול הוא זה שיביא את הקטנים, כבר בנסיעתם הראשונה בחיים) -
הוחלף אתמול תרמוסטט ל-167F של motorad, חדש (75C). תרמוסטט מבוסס כוהל, ולא דו-מתכת, שנפתח כלפי מטה.
הטרמוסטט הקודם - מקורי, 180F, עובד בפתיחה של קלאפה על ציר.
מים ירוקים עלומי שם.
התרמוסטט מתפקד, נפתח ונסגר בטמפרטורה הנכונה, נבדק כמה פעמים, סירקולציה קיימת בתרמוסטט פתוח.
בנסיעה בכביש החוף המנוע יושב יציב על חום של 150-160F, ומהבחינה הזו מספק אותי.
אבל-
בהתנעה ראשונה בבוקר, או לאחר חנייה של מספר שעות שהמים מספיקים להתקרר לגמרי, התרמוסטט לא נפתח כמו שצריך, והשעון מגיע ל-230F, לתחום האדום, לפרק זמן של כחצי דקה.
חשבתי שהבעייה היא במים עלומי השם, ולכן שטפתי את כל המערכת שוב, היטב, הכנתי מים טובים לעתיד, אבל נסעתי היום עם מי ברז, לבדיקה.
ושוב, אותו הדבר - הנעה ראשונה ותחילת נסיעה - חום המנוע מגיע ומטפס עד כ-220-230F, למשך כחצי דקה, ואז נפתח התרמוסטט, הטמפרטורה יורדת, והמנוע מתייצב יפה על כ-150, כאמור. (תחושתית, ייתכן שפרק הזמן בו החום בלתי נסבל מעט קצר יותר מאשר עם המים הירוקים, ואולי גם 10-20F פחות, אך כאמור, תחושה בלבד).
השעון המכני יושב על סעפת היניקה, כ-5 ס"מ לפני התרמוסטט, יש גם שעון חשמלי עם חיישן קרוב לצילינדר מס' 6, וגם הוא מדווח על חום גבוה יחסית באותו זמן תחילת הנסיעה.
תרמוסטט דפוק? מישהו נתקל בתופעה כזו? הסבר הגיוני?
הייתכן שהרכבת את הטרמוסטט הפוך?
ע ר ן ...
נו באמת, השעה אמנם מאוחרת, אבל זו לא השעה בה הרכבתי את התרמוסטט.:smile:
קצת קרדיט, ידידי....:confused:
שים לב לבעייה -
התרמוסטט נפתח לאט מדי, רק בפעם הראשונה אחרי שהוא קר לגמרי, ואחר כך הכל בסדר, כלומר - נפתח ונסגר בזמן, החום בסדר גמור.
בגלל היותו תרמוסטט כוהל, ולא דו מתכת?
יש זמני תגובה לסוג הזה של התרמוסטטים?
ואולי באמת בעיה בתרמוסטט הספציפי הזה?
שבת שלום שמיל.
האם לא נגרם נזק כלשהו למנוע עקב הטמפ' הגבוהה? אפילו לחצי דקה,שזה המון זמן.
וכמה זמן לוקח לו עד התיצבות על טמפ ' עבודה נכונה מבחינתך?
נראה לי אולי שעדיף הטרמוסטט הקודם לא?
תחליף טרמוסטט, אולי הוא דפוק. קורה.