טוב , אז ככה לפי הסדר :
טל - אין לי צורך באלכסונים אבל גרמת לי לחשוב על זה ...
גלדיאטור - אני לא מצליח לראות את התמונה ששלחת , לתשומת לב מנהלים :mad:.
צביקי שלי - אתה קרוב מאוד למה שחשבתי , אבל עדיין זה לא עונה על תנאי ב' אבל אפשר פשוט לחרוץ את כל הקורה ( במקום לחורר ) כמו בשרטוט של עידו .
לגבי השולחן העגול , כנראה שאקנה את הרעיון .
מיכה - בחרתי את הפרופיל הזה משיקולי זמינות/עלות , אבל כבר כתבתי שהפרופיל יהיה 3 מ"מ
בערך , אני מאמין שאשתמש ב4 מ"מ אולי אפילו 5 מ"מ מעבר לזה אני לא צריך , זה אמור להחזיק מכות אלימות של פטיש 5 ק"ג אבל אני רבע עוף ( 60 ק"ג ) כמה כבר מומנט אני יכול לייצר ? ;)
עירא - בקישור שנתת יש פרופיל מאוד מעניין אבל יותר מידי הייטקי בשבילי ואני לא בטוח עד כמה הוא חזק .
עידו - השולחן אמור לשמש אותי לעבודות ריתוך קלות וכל מיני עבודות הזויות שלי בכל מיני חומרים בעיקר עץ , השולחן אמור לספוג ממני אלימות מבוקרת מידי פעם .
עם כל זאת פרופיל דבל T הוא אובר קיל מוגזם בשבילי והמשקל של כל קורה יגרום לי לחשוב פעמיים אם להשתמש במודולריות של השולחן או לא ..
השרטוטים שלך מתיחסים לדבל T , בפרופיל כמו שאני רוצה יש שתי אופציות חיבור בדרך שלך :
א. בורג קבוע עם אום בחלק התחתון כמו שצביקה הציע - יאלץ אותי להתכופף לפתיחה וסגירה ( תנאי ג' )
ב. חור בחלק העליון של הפרופיל ע"מ לאפשר הכנסה של אום , וחור בחלק התחתון ברוחב הבורג + .
חזרה לשולחן השרטוטים לפיתוח אופציה ב' , כנראה יהיו עוד שאלות אח"כ .
אהה ... בועז , אני סתם ניסיתי להתחכם , קבל את זה :
http://www.youtube.com/watch?v=VSFYxHcw-n8