תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד ?
אני בפנים רק השירשור הזה הוא הערוק הראשי של מחאת טיול הלילה של יום חמישי אי אפשר להתפזר פה על דולפינות מרוטשילד ועד לחסימת הצומת הסוענת של בת שלמה
נשאר ממוקדים
אז בואו נסכם שבחמישי הבא אפשר לקיים טיול מחאת ג'יפאים. המחאה היא על מחירי הבירה (!!), עלויות הבשר (!!)- וגם הדלק (!!). כמו כן נמחה על מחירי הפיצוחים, השתיה הקלה ובסוף גם על מחירי האבטיחים, המלונים ודברי המתיקה.
במסגרת המחאה נמחה על ייקור האלמנטים הללו באמצעות צריכה חסרת רסן של דלק, בשר ואלכוהול כמו גם מתוקים.
חלקה הראשון של המחאה יבהיר לכל מתנגדינו שיש לנו רכבי שטח - יענו בעברית פשוטה- מי שאין לו ג'יפ לא יכול לעבור את הדרך למיקום המחאה. (נגיד חורשן או משלט). במסגרת החלק השני- נהיה שבעים ושיכורים קלות!
רק שהחבר'ה יבחרו מקום וקדימה.
אני מציע מחאת טובורג אדום,אנטריקוט אנגוס ושיכורים כלוט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
לא, לא בגלל זה אתה משלם 7.5 ש"ח,
אבל אם בגללך (או בגלל כל מפגין אחר) אני אאחר לקחת את הילד שלי מהגן והוא עלול להישאר בחוץ, אני מתחייב!!! לעשות הכל גם אם זה אומר שאצטרך לדרוס אותך, ובתנאי שאגיע אליו בזמן.
רוצה למחות, תמחה, אל תפגע באחרים.
תחשוב על זה.
תחשוב על זה...
טל.
תומר, סתיו, כל מי שבעד להיפגש כדי להפוך קצת בנזין/סולר יקרים לרעש ולענני אבק, ללעוס בשר משובח ב-150 שקל לקילו, ללגום ויסקי עילי מבקבוק של 1000 שקל ולקטר כמה רע לנו - אני בפנים.
רק לא יום חמישי. בימי חמישי, אם אני לא בחו"ל, אני עובד עד אחת בלילה.
למה לא שישי הבא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
את הסיפור הזה על "סיבוב נוסף" שממתין לנו בפתח עוד בקיץ הזה, אני שומע כבר לא מעט. רק זה מה שחסר לנו.
זה בדרך, אם לא שמתם לב, הארכידוק פרדינן נרצח לפני כמה ימים, האצבעות כבר מצביעות בכיוון מערב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
רק לא יום חמישי. בימי חמישי, אם אני לא בחו"ל, אני עובד עד אחת בלילה.
למה לא שישי הבא?
אני לא יודע מיהו המעסיק חסר הלב שלך- אבל בימי שישי אני עם האישה בערב.
האמת היא שלא כל המהפכנים הצעירים בשדרה הם מפרופיל פסטיבל ערד. ראיתי שם גם אנשים בגילי, באמת קשי יום. וראיתי שם קבוצה של אנשים שקוראים לשוויון בין המינים ועוד כל מיני דברים.
דרור כתב שהפרולטוריון עסוק במלחמת קיום, ושכתבו את זה קודם. אז כן, כתב את זה אחד, מרכס. מעמד העובדים עובד קשה ולכן הוא לא יכול לפתח את הדבר החיוני למהפכה - תודעה מהפכנית. ברגע שהוא לא עובד קשה מדי, הוא כבר בורגני, ואז אין לו צורך במהפכה. לכן המהפכה של מרכס היא אוטופיה שבהגדרה לא יכולה להתקיים, וגם לזה מרכס היה מודע מההתחלה, ואפילו טרח לומר את זה.
תאמינו לי, כל אחד צריך לקרוא את המניפסט הקומוניסטי, או לפחות את התקציר, או לפחות את הערך בויקיפדיה. זה מעניין ומסביר הרבה מאוד דברים על הרבה מאוד אנשים.
אבל אנחנו, בורגנים שכמונו, לא מתיישבים בתוך המרכסיזם, כי אנחנו ממעמד שהוא לא הכיר - מעמד הביניים. מעמד שנושא ברוב תשלומי המיסים, משרת במילואים (סוג של מס, אבל לא בכסף אלא בחיים, בדם, ובזמן), אבל בסוף היום מרגיש חנוק, עובד קשה ולא רואה את הילדים, חי ברמת חיים טובה אבל באיכות חיים מחורבנת ובמתח מתמיד.
אני לא מתלונן. יש לי כל מה שאני צריך, אבל הייתי שמח לקצת יותר אוויר, קצת יותר אפשרויות, וכמו שניר כתב, המים נהיים קצת יותר עמוקים כל כמה זמן. הפסקתי להחזיק רכב שטח לפני כמה שנים כי ראיתי שאני לא נוסע איתו לשום מקום. זה חסר לי, אבל זה מותרות. בעיני לא מעט אנשים מאלו שישנים בשדרה, כמה מאות מטרים מחלון חדר השינה השכור שלי, יש לי הרבה יותר ממה שהם חולמים שיהיה להם אי פעם.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אז בואו נסכם שבחמישי הבא אפשר לקיים טיול מחאת ג'יפאים. המחאה היא על מחירי הבירה (!!), עלויות הבשר (!!)- וגם הדלק (!!). כמו כן נמחה על מחירי הפיצוחים, השתיה הקלה ובסוף גם על מחירי האבטיחים, המלונים ודברי המתיקה.
במסגרת המחאה נמחה על ייקור האלמנטים הללו באמצעות צריכה חסרת רסן של דלק, בשר ואלכוהול כמו גם מתוקים.
חלקה הראשון של המחאה יבהיר לכל מתנגדינו שיש לנו רכבי שטח - יענו בעברית פשוטה- מי שאין לו ג'יפ לא יכול לעבור את הדרך למיקום המחאה. (נגיד חורשן או משלט). במסגרת החלק השני- נהיה שבעים ושיכורים קלות!
רק שהחבר'ה יבחרו מקום וקדימה.
חשוב מאוד לעשות מעשה - אנחנו מטיילים בלילה מסיבה חשובה אחת -
אנחנו מוחים על החום! דיי עם הטמפרטורות הגבוהות האלה!
לא יכול להיות שלאנשים באירופה יש גשם באוגוסט ולנו לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shay_love_off_road
אני אומנם רווק, אך מחזיק מפלצת שמשמשת אותי גם כפרייבט, וגם מצליח לחסוך וגם מצליח לבלות,
וגם לעשות קניות לשבת לבית כל שבוע ולא להיות במינוס ממשכורת של 5K איך זה?
כי אני לא חי בת"א היקרה, (בכלל מתעב את גוש דן באופן כללי למרות שאני עובד שם)
עברתי היום בשדרות רוטשילד מזכיר לי מעט את סרטי הסטלנים משנות ה60, היו חסרים להם רק קמפרים של פולסוואגן,
ותאמינו לי שלחצי מהם שם יש כסף לקנות את הפולסוואגן טראנספורטר קליפורניה (הקמפר)
זה לא מחאה, זאת קרחנה, כנראה במקום מסיבות החוף שהיו מארגנים קוקה קולה בעבר,
אתם רוצים מחירי דיור זולים? למה שלא תלכו ליישב את הנגב והגליל במקום שבדואים ישתלטו שם על שטחים ויגידו שזה שלהם
עוד מהתקופה שהסתובבו פו דינוזאורים? - אהה שחכתי, זה צעד חלוצי ופטריוטי שמזכיר את תקופת המחתרות, זה רחוק שנות
אור מהאג'נדה השמאלנית המודרנית שלכם. ת"א היא המדינה, הכל גבולות ושטחי ספאר,
רדו ממחאות, ועדיף גם שתרדו מהגראס,
בחייך שי, איך אתה משווה?
"אתה אמנם רווק". יופי חי. כשתתחתן, ויהיו לך ילדים קטנים, אתה תבין.
אתה תבין מה זה לשלם שכ"ד על דירת שלושה חדרים.
אתה תבין כמה עולה גן לילדים - לא רק כדי שתוכל לצאת לעבודה, אלא גם ובעיקר כדי שיתפתחו כמו שצריך, בחברת ילדים אחרים. רמז? גן לשני ילדים עולה יותר מהמשכורת הנוכחית שלך.
אתה תבין כמה עולה לגדל ילדים קטנים - עזוב בגדים ונעליים כל שלושה חודשים (כי הם גדלים מהר ואתה כל הזמן צריך להחליף) אני מדבר על מטרנה וטיטולים. חבילה טיטולים זה 40-55 שקל. קופסה מטרנה 45-50 שקל. זה מתחסל במהירות שיא שאתה לא מאמין. לפעמים בא לך לקחת שטרות של 100 שקל ולנגב להם את הקקי עם זה, רק בשביל לחסוך את הריצות לסופר.
וכשילדים גדלים - אולי כבר אין טיטולים ומטרנות וגנים - אבל יש הוצאות אחרות. לאו דווקא קטנות יותר.
גם אני בעד ליישב את הגליל והנגב, אבל זו חוכמה מאוד קטנה לשלוח אנשים לגור שם כשאין שם עבודה בשבילם, וכשהתחבורה הציבורית למרכז וממנו כל כך גרועה.. בגלל זה המחאה כל כך צודקת ומוצדקת. ולא יבינו לא נכון - הנהגת המחאה יושבת גם בשד' רוטשילד. הם רציניים וכוונתם טובה ואני תומך בהם בכל ליבי. אבל מכאן ועד לפסטיבל הסטלנים שהולך שם, ולטרמפ הפוליטי שכל מיני ארגונים רדיקליים ואנרכיסטיים תפסו על זה - עוד ארוכה הדרך. לא מעט מיושבי השדרה הם חבר'ה שלא נאה להם להתגורר מחוץ למרכז ת"א. אפילו לא בחולון, בת ים או פתח תקווה כי לא בא להם לנסוע באוטובוס יותר מרבע שעה. כשאני רואה את הג'וינטים, את חולצות צ'ה גווארה ואת הדיבורים הפוליטיים שקושרים כל דבר שם לימין מול שמאל, לכיבוש ולעוד כל מיני קשקושים פוליטיים, המחאה קצת מתקשה לנגוע בלב של מעגל רחב יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אני לא יודע מיהו המעסיק חסר הלב שלך- אבל בימי שישי אני עם האישה בערב.
זה אותו מנוול שחותם גם על הצ'ק שלך....
וחוץ מזה מה הבעיה? תביא את אשתך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ItayWitzer
לי יותר קשה מהאחר, הוא רק מעשן סמים כל היום ומחפש בנות.
איפה שאני גר יותר קשה מאיפה שאתה גר.
אני מרוויח פחות ממך ועובד יותר קשה ממך.
צרות עין וחוסר קבלה של האחר זו הסיבה שטוחנים אתכם במיסים/עמלות/מחירים מנופחים.
צודק.
והתכוונת "אותנו", לא?
ציטוט:
היו חסרים להם רק קמפרים של פולסוואגן,
גם זה רעיון. כשאני חוזר מהמילואים. רק צריך למצוא פיסת כחול לבן על השדרה, תו של אזור 1 יש.
אסף.
יום חמישי הבא בערב בחורשן? מתאים.
אבל תומר - תפתח שרשור חדש, למה לא נעים. כי השרשור הזה הוא ההוכחה הניצחת שלא תהיה מהפכה בארץ, שאנחנו כולנו רק דיבורים - ומסיבה טובה - כי בסך, בממוצע, מצבנו יותר מסביר. גם המתלהמים הגדולים שפתחו את השרשור, אחרי חצי יום וכמה אלפי מילים מודים שבעצם לא רע להם... פה בג'יפולוג אין הרבה עשירים אבל אין עניים, וזה לא קשור למחיר המחירון של הכלים - אם יש לך 4X4 בתור רכב יומיומי זה כי אתה יכול להרשות לעצמך, ואם יש לך 4X4 ישן בתור תחביב... אז בכלל שב בשקט.
ישבתי.
אסף - אני על השדרה הזאת הייתי מעמיד את הריו שלך, רק כדי לשמוע את תגובות הבוז של המתייפייפים האלו ולהנות מפידבק מהנה,
(לא יודע מה איתך, אבל כשפותחת לי חלון סתומה עם בהיברידית ומרצה לי באמצע רמזור שהרכב שלי הוא רוצח סביבתי אני לא
שומר על איפוק ומתעלף מצחוק על ההגה, אני אוהב שהם מתבלים את זה בקריאות בוז :P )
לגבי הר חורשן, אם זה יום חמישי, אני והבהמה בפנים!
אם יום שישי, אז אני יכול לאחל לכם רק להנות, - אצל מי מקבלים פרטים?
(אגב - רכב ללא נעילות הולך?)
חברים יש לי מסלול לחמישי הקרוב או הבא מה שמתאים רק צריך להודיע
מתחילים חורשן \ בת שלמה ישנה בסביבות 10 לקפה ראשון עד שאחרון המפגינים מגיע 11 ככה מתחילים לזוז לכיוון ההרים אזור הביקטה אוהבי העבירות יהנו מכמה מדרגות יפות והרגועים יהנו מחזרי בר או מבירות
אחרי שעה + \ - של חורשן מתחילים לזוז לכיוון בנימינה דרך גבעת עדה בשדות יש מעברים יפים יש קצת מיים עוברים מבנימינה שוני \ סולל בונה
לכיוון מעגן מיכאל מגיעים בסביבות 1 לחוף מעגן מיכאל אני יכול לארח עד 30 40 משתתפים < וזה גם תלוי כמה עוזרים יש > יש שם זולה שמורה לבני המקום שאפשר בתאום מראש לקבל מפתח " מחויבים להשאיר נקי " אפשר למנגל שם לשבת על מדשאות 50 מטר מחוף הים כמובן שעם מתחילים ב 1 ב6 בבוקר זריחה של חוף ים
ושוט וויסקי < אני גר ממש קרוב > ומסכמים כמה סבלנו את סיבלם של הסטודנטים
:)
זה כבר נשמע ממש טוב.לכבוד מאמץ כזה אני יכול לנסות לעשות מאמץ להחליף משמרות....אבל רק בחמישי הבא ואילך, כי חמשי הקרוב כבר מת. אני ותומר ניאלץ לשעשע זה את זה בברלין.
... ושמישהו יעשה מאמץ לשכנע כמה מהבחורות החברתיות מהשדרה, אלה עם השרוואלים ובלי החזיות, שיבואו גם. זה בכלל יהיה נחמד...:)
1 קבצים מצורפים
צועדים אל עתיד זול יותר!! צעדת מחאה על יוקר המחייה והפערים החברתיים.
**ביום שישי ה29.7 בשעה 10:30 נתכנס במתחם בית אריאלה(רחבת המוזיאון) בתל אביב, וב11:00 בבוקר נצא בצעדה לכיוון בית דיזינגוף(שדרות רוטשילד 16)
קובץ מצורף 45937
פילון עזוב אותך אחי עברנו כבר 3 דפים של זה לא מתאים תבוא יום חמישי בערב
בירות \ סולר \ אביטיח קר \ סטייקים וקבבים באווירת טוורנה על חוף היים עם ריח בנזין כמובן
ואני חשבתי שיהיה לי חבר מוביל מחאה ציבורית..!!!מפורסם, טלויזיה,עיתונות..
ומה בסוף יש לי, מארגן טיולי לילה עם מנגל ושוט בזריחה..
המדינה במשבר ואתה מחפש סטלות בזריחה על הים..
אולי באמת עדיפ שתערוק לארה״ב..לפחות לא תקלקל פה ....חה חה חה
תישמור לי מקום אצלך באוטו לטיולילה..אין לי כספ לסולר וכבר אין מחאה..
עדכון קצר מהחמ"ל -
מרוב דיבורים כאן על בחורות צעירות ללא חזייה, יצאתי לשטח לבדוק "הכצעקתה"
(מלווה ע"י אשתי והתינוקת כדי לא לבלוט בשטח.)
כדי לא לצעוד על בטן ריקה , חטפנו כמה טאפסים באחד העם ושתינו קצת בירות וסנגרייה ע"מ להיכנס למצב הרוח המתאים.
אחרי הקינוח, חצינו לרוטשילד והתחלנו לצעוד לכוון "הבימה"
הבחורות כולן לבשו חזיות וריח הגראס לא נישא באוויר, האהלים הנטועים בשדירה מזכירים את המייצגים המוצבים שם מפעם לפעם, הופעות רוק פה ושם, תכלס רוב המשתתפים נראים ח'ברה טובים. הרוב מן הסתם באים לתפוס ראש טוב ולקחת חלק במסיבה הטובה בעיר. שוטר אחד אפילו לא ראיתי בסביבה - כנראה שאין חשש מהתפרצות מהומות וחסימת צירים...
בקיצור- אין מה להתלהם ולקטלג - ברור שלא מדובר באוכלוסיה הומוגנית וזה ממש לא משנה כמה אידאליסטים אמיתיים יש שם. התחיל גל מבורך של מחאה חברתית , אם תרצו - המקור שלו בכלל בתוניס ובמצריים , צריך להצטרף לגל הזה ולהעצים אותו - זה לא משנה מי עשיר יותר או פחות. כל מי שמשלם מיסים ומשרת את המדינה הזו , הוא עני באופן יחסי ומגיע לו יותר ממה שקוצב לו משרד האוצר.
תמשיכו לעדכן על החורשן, עזבו מהבחורות ברוטשילד, את אלו בלי החזיות אתם לא רוצים שאני אביא, תאמינו לי...
ד"א אני עובר דרך השדרה פעמיים ביום עם הג'יפ המעשן שלי ועדיין לא נרגמתי באבנים וכו', גם עם זה לא צריך להגזים...