הגיע הזמן להחליף את התמונה של הג'ימני בדיפנדר, לא ? :)
Printable View
הגיע הזמן להחליף את התמונה של הג'ימני בדיפנדר, לא ? :)
המערכת המסורבלת פה קצת מבאסת אותי..:) אבל אני מצלם המון והתמונה של הג'ימיני תוחלף בקרוב
שלום לכולם..
סוף סוף היה לי קצת זמן פנוי להתחיל לסדר קצת את הרכב..
במהלך היום הוצאתי מהרכב את כול השטיחים שמדפנים את תא הנהג והנוסע..שלפתי החוצה בזהירות(העסק שם עדין וקצת מתפורר)את השטיח של הקיר אש והגיר.. רואים שפעם נעשה ניסיון לעשות בידוד כי ישנם שאריות פלציב ישנות..מצב השטיחים רע ועבר לי בראש לנסות למצוא חלופות אחרות לשטיחים המתפוררים אבל בנתיים נשתמש במה שיש.. במהלך השבוע השגתי כמות נכבדת של פלציב דביק.. ואחרי שקילפתי את הפלציב הישן שהיה מודבק לשטיחים, הדבקתי מהפלציב החדש והעבה יותר.. הדבק של הפלציב חזק איימים ואני מאמין שהוא יחזיק יפה..
ועכשיו לחלק הפחות נעים.. במהלך הוצאת השטח בצד של הנהג התגלה לי מראה לא סימפטי..באזור קיר האש ישנה קורוזיה מכוערת..הסתכלתי מתחת לרכב ואין סימנים לחורים וחלודה.. יכול להיות שהספקתי לתפוס את זה בזמן? ניקיות וצביעה יעשות את העבודה או שאין מה לעשות ונצטרך לעשות חיתוכים, פח חדש, בקיצור עבודת מסגרות כמו שצריך??
נתתי קצת דפיקות באזור החלוד.. נראה ונשמע שהפח עדיין במצב סביר, יש משהו שאני יכול לעשות או שזאת עבודה לפחח?
מדובר בלוח פח מכופף במקום אחד. קל מאוד לתיקון. וחשוב - כי החלודה משם מתפשטת לקיר האש - ואותו כבר קשה לתקן.
אסף.
אני לא מתיימר להיות פחח אבל שיוף ונקיון טוב.. ואחרי זה כמה שכבות של צבע יסוד יפתור את הבעיה?
אם עדיין אין חור - אז כן. נקה גם מלמטה.
אסף.
תודה אסף