תגובה: זיהוי סוג נעילה נראה אותכם
קדמי או אחורי לא רלוונטי, הדיפרנציאלים בדנה זהים. לדוגמה דנה 44 או 60 זהים מבחינת קייס (CARRIER) וסטליטים (SPIDER GEARS) לתאום הקדמי שלהם. בהתאם נעילה לדנה 60 עם 30 שיניים לצורך העניין, היא נעילה לדיפרנציאל דנה 60 (לא משנה אחורי או קדמי) עם 30 שיניים לצירייה.
לא מעניין את הנעילה אם זה קדמי או אחורי.
הנעילה היחידה שמצאתי באתר הזה http://www.aussielocker.com/index.ph...t/?q=30+spline בעלת 30 ספליינים היא כזו לדנה 44
עוד דבר מעניין ששמתי לב אליו
בתמונה הזו http://classicbroncos.com/img/dana44..._locker_19.jpg החור של הספייסרים זהה בין השניים וגם וקטן יותר מבנעילה שלי כמו שנראה בתחילת השרשור
כנראה שלא חיפשת טוב מספיק. לאוזי יש מבחר נעילות לא פחות מללוקרייט או אחרים, וזה כולל בהחלט את הנעילה לדנה 60 30 ספלין. אם תתעקש, אני אחפש לך את המק"ט...
בכל מקרה, תתחדש, תקתוק נעים :)
קובי
תתחדש
המיני באגר שתה לרוויה את כול השמן אני מבסוט אתה מבסוט זה מה שחשוב
ובפעם הבאה תבוא אל תשלח את אחיך
קובי אני אשמח אם תעשה זאת או אפילו לינק שמראה שאכן נמכרת כזו. הפכתי את האינטרנט אני אשמח אם תמצאסתיו זה היה מאילוצים אני עוד אעבור לידך אנחנו די קרובים ואולי אהיה נעול עד אז
כל הסלט הזה במקום לעבוד על האוטו רבע-חצי שעה ולדעת בדיוק?
לא אני בלימודים עד יום רביעי בלילה אז הפירוק יעשה בחמישי כנראה
השאלות הרבות הן כדי להחליט אם לפרק את הסרן הקידמי או האחורי :cool:
שאלתי אותם אם יש נעילה לדנה 60 והיום ענו ליWe do not yet have a Dana 60 in production.* We appreciate your interest in the Aussie Locker.
אוקי בפקודת ארז פורקה ציריה אחורית למען בדיקת התאמה
והתמונות לרשותכם
ישנה התאמה של הציריות לנעילה
את ההרכבה אבצע כנראה ביום ה הקרוב כי אני בלימודים
אגב מה יש לכם לאמר על זה שאוזי-לוקר אומרים שאין להם נעילה לדנה 60??? זה מתסכל אותי...
קובץ מצורף 52262קובץ מצורף 52262קובץ מצורף 52263קובץ מצורף 52264קובץ מצורף 52265קובץ מצורף 52266קובץ מצורף 52267קובץ מצורף 52268קובץ מצורף 52269