תגובה: סרטון - מחאת הדשבורד הסדוק בלנד קרוזר. נא לעשות LIKE (כותרת נערכה)
1 קבצים מצורפים
תגובה: התארגנות קבוצה - דשבורד סדוק בטויוטה לנדקרוזר שנים 2003 - 2008 הרשמה!
חברים קיבלנו הבוקר מייל מאחד מחברי הקבוצה ובו הבהרה:
ההבהרה התקבלה ממנהל אחד מהמוסכים המורשים:
לטויוטה ( כל המוסכים ) יש הנחיה מפורשת להחליף דשבורד בלנדקרוזר:
1).ללא תשלום דשבורד לרכבים שנמצאים עד 5 שנים על הכביש ,
2).רכבים שנמצאים על הכביש מ 5 עד 7 שנים ישלמו 2000 ש"ח
(יתכן וזה לפני מע"מ , תלוי היכורת עם המוסך שמטפל).
3).רכבים שנמצאים על הכביש למעלה מ 7 שנים ישלמו 3300 ש"ח .
4). רכבים מעל 9 שנים ישלמו 5500 ש"ח.
דעתינו:
זה חלקית מדוייק, למה?
*ישנם בעלי רכב 2005 שקיבלו הצעות ב 5500 ש"ח, וישנם קריטריונים נוספים שאספנו עם הזמן.
בכל מקרה זה עדיין עוד פסיק עידכון...
לא להתייאש אנחנו לקראת מפגש עם נציגי טויוטה בקרוב.
פורום הקבוצה השנייה לדשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה 2011.
קובץ מצורף 54689
עידכון רשימת החברים:
כרגע אנו מונים 88 חברים בקבוצה השנייה,
לצערינו הורדנו 7 נכון להיום, 4 ראשונים ירדו מזמן כבר כי בצעו החלפה במחיר שהוצע להם סבלנותם פקעה וחלקם נפלו בתרגיל "הצעת מחיר, / ,הזמנת עבודה".
ואילו 3 נוספים לא רצו לחכות יותר והלכו על החלפה כל אחד במחיר שהוצע לו, לבריאות לכולם.
ללא קשר אנו עומדים לקראת פגישה עם הנהלת טויוטה לצורך העניין,
פגישה זאת תתקיים בשבועות הקרובים כך נמסר לנו.
כל מי שעוד לא הצטרף זה הזמן!!!
מי שלא יהיה ברשימה או חלק מהקבוצה פשוט לא יזכה לאותו הטיפול.
וללא קשר נהגים סדוקים חדשים מוזמנים.
בברכת שבוע טוב...
ב FACEBOOK "דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה"
ב YOUTUBE "דשבורד סדוק טויוטה" (סרט 1, השני החדש והמשופר בקרוב)
הפקנו סרט חדש ב
YOUTUBE שנקרא : "
דשבורד סדוק"
בקישור :
http://www.youtube.com/watch?v=82CnvoUpaac
יש בו 90 תמונות באיכות גבוהה!
מצאו אותנו ב
FACEBOOK "דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה" !
נהגים סדוקים מוזמנים.
פורום הקבוצה השנייה לדשברוד סדוק לנדקרוזר טויוטה 2011.
הפקנו סרט חדש ב
YOUTUBE שנקרא : "
דשבורד סדוק"
בקישור :
http://www.youtube.com/watch?v=82CnvoUpaac
יש בו 90 תמונות באיכות גבוהה!
מצאו אותנו ב
FACEBOOK "דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה" !
נהגים סדוקים מוזמנים.
פורום הקבוצה השנייה לדשברוד סדוק לנדקרוזר טויוטה 2011.
אני לא בדיוק מבין,
האם הדאש מתפוצץ לפני תום האחריות ומסרבים להחליף תחת האחריות?
או שהדאש מתפוצץ אחרי שנגמרת האחריות?
יש לו פתיל השעיה (לדשבורד) ברגע שניגמרת האחריות לרכב הוא מתפוצץ ואז צריך לקנות לנדקורזר חדש, איך ירויחו כסף בטויטה אם לא יחליפו רכבים כל שלוש שנים ?
טל
תתפלא,
אבל אתה לא טועה
וזה לא קשור ליצרן, כולם אותו הדבר.
אבל זאת לא הנקודה שלי, אני יותר מתעניין לדעת מדוע אדם חושב שאחריות היצרן היא "גמישה"
חברים העסק הוא פשוט, אחריות היצרן היא באמת 3 שנים, לדעתי לרוב הרכבים וזה לא העניין בכלל, מסתבר שבדגם רכב זה גם הארוך 120 וגם הקצר 125 (שמות המודל) בכל רכבי העולם כולל בדגם המקביל היוקרתי יותר לקסוס GX470 בכל השנים שיוצרו בין 2003 ועד 2009 כולל, רק לאחר 4 ועד 6 שנים מתחילים סדקים בדשבורד, עכשיו יש דיון הגינו וסביר מה עושים עם זה: נשארים עם זה? מחליפים בחדש? נכון זה מחוץ לאחריות, אבל באופן גורף כמעט כל הרכבים הללו כן מקבלים את הסדקים / פיצוצים לאחר תום תקופת האחריות, זאת אומרת יש כאן סוג של בעייה בייצור / כשל בתרכובת החומרים, עכשיו נשאלת השאלה, אם יצרן ייצר חלק ברכב שהוא באיכות לא מספיק טובה.... וגם אם מחוץ לתקופת האחריות הוא יצעלם מכך לחלוטין... מסתבר שלא !!!! חד משמעי, מסתבר שבעולם ותקרא בהמון פורומים בעולם זאת בעייה מוכרת, וטיוטה בכל מקום בהנחייה עולמית נותנת שירות מסויים, כלומר שמתתפת בתלשום עבור החלק כולל מחליפה את חלקם בחינם.... ומה קורה כאן בארץ? כאן מקבשים מחיר שונה וגבוה הרבה יותר ! וכאן אם אין קבוצות לחץ אז המחיר ליחיד והיחס בשירות ללקוח לא הוגן סביר והולם.... ועל זה כל העניין, הרי איך יתכן כי 55 בעלי רכבים לפני שנה הגיעו להסדר מול היבואן של 1500 ש"ח כולל מע"מ להחלפה וכל החזר נוסף שהיבואן ישיג יעביר אליהם בעבור זה, וכל מי שהיגע אחרי זה מקבל מחיר שונה.... גבוהה, החל ב 2000 ש"ח לפני מע"מ ועד 5500 ש"ח לפני ממע,מ כאשר ישנם בודדים שזה הגיע ל 8700 ש"ח... מה דעתך כעת? הרי זה היה הרכב שטח היוקרתי הנמכר בשיראל באותן השנים.... נמכרו כ 1000 מכוניות לערך פלוס מינוס כמה מאות כל שנה ביותר בהמון מכל מותג אחר.... אז מה? לא מגיע שירות הולם הוגן וסביר, ובנוסף !!! בעיית בטיחות - הרי כרית האויר שנמצאת בצד הנוסע יושבת מתחת לדשבורד סודק בחלק מהרכבים מי אמר שהיא תצליח לעבוד סביר טוב ויעיל בזמן במקרה בצורך חו"ח שלא נדע.... האם אין כאן בעיית בטיחות ? זאת על משרד התחבורה ומכון התקנים להשיב ואנחנו בדרך אליהם גם.... אז מה אין אחריות מעל 3 שנים אבל מכלול בעיות שנוגעות בעניין לא שוות יחס מהיבואן, אין RECALL לעניים כמדיניות אבל יש בעייה בשירות מול הלקוח ובהשתתפות במחיר וביחס הלא שיוויוני מול בעלי הרכבים האלה.....
דעתך תתקבל בברכה.
בעית הדאשים המפוצצים לא חדשה, ובטח לא אקסקלוסיבית לטויוטה.
כבר משנות ה80 מהנדסי רכב עבדו-עובדים קשה לוודא שהרכב לא יסבול מתקלות בתוקף האחריות בלבד!
לחומרים הנבחרים יש ספציפיקיה מאד מדוייקת וטווח חיים מתוכנן מראש ומי שלא מאמין-תמים.
דוגמה בפועל
דודג' ראם מדור1998-2002
יצרו מעל לחצי מליון חתיכות, בכולם בלי יוצא מהכלל הדש נשבר, לא נסדק אלא נשבר לחתיכות וזה קורה בדיוק אחרי 5 שנים
יש לי כזה שנת 01, הסדקים התחילו להופיע ב06 והיום הדאש ב4 חתיכות שונות.
חיפוש אחרי דאש משומש במצב טוב והתגלה שאין כאלה, כולם סדוקים
האפטרמרקט כרגיל חוגג במכירת כיסויים שונים ואפילו דאש תחליפי בנוי מפיברגלאס ולא פלסטיק ($300-+)
אז מה נשתנה?
כולם חיים עם זה וזה נוורמלי ועוד לא שמעתי על אף אחד שבא בטענות לקריזלר
אז אני לא יודע מה להגיד לך,
מצד אחד ברור שיש פה כשל, ועוד יותר ברור שהיבואן ינסה לנצל את זה למטת רווח אבל מצד שני זה מוצר כמו כול מוצר אחר, שמת לב שקונים שואב אבק והוא מפסיק לעבוד חודש אחרי פג האחריות? חיים עם זה, נכון?
אף אחד לא אמר שזאת בעייה חדשה, מסתבר שבטויוטה היא נחלטת הרבה סוגי דגמים ורכבים.... בארץ זה מאפיין את הלנדקרוזר.... זה הכל.
אנחנו התארגנו, מדוע? כי התארגנויות קודמות עזרו לבעלי הרכבים זה הכל, אתה לא חייב להיות חלק מזה וכנראה שלא תהיה כי זה בלנדקרוזר, אתה לא חייב לתמוך כל איש יעשה הטוב בעיניו... אבל מה ההתגוננות הזאת, אנא אדוני יקום ויטפל בחבירו בעלי הקרייזלר דודג ראם ויטפל בהם!
תקרא מעט פורומים בעולם אולי תבין שאתה שייך לעדר שמסכים להכל, העולם משתנה המדיה והתקשורת משתנה.... זו זכותך וזאת זכותינו.
אנחנו לא מנהלים מלחמה, אנחנו רוצים יחס ושירות הולם הוגן וסביר... זה הכל !
כן תקבל או לא זה נחמד אבל לא לעניין.
הכל ברור, אז מה נאכל את מה שיגישו לנו, לפני שנה הסכימו ל 1500 ש"ח כולל כל החזר שיגיע מהיצרן, ותאום המחיר עולה מ 2000 ש"ח לפני מע,מ ועד ל 8500 ש"ח שקיבל היום בעל רכב בקבוצה, ואנחנו נסכים כי אתה לא מבין מה אנחנו רוצים בכלל, אז זהו שלא !
ומה לא ברור בזה... הגיע הזמן שכל יבואן יבין איך וכיצד נותנים שירות וזה לא מסתיים באחריות של 3 שנים, יש מחיר לחקלי חילוף ויש רמת מחיר הוגנת ושירות הולם וסביר!
ושוב פעם זאת דעתנו ולשם אנחנו מכוונים, לא רוצים מלחמה רוצים הבנה של היבואן שהזמנים משתנים ולא עוד כל יום גחמה חדשה!
ואז נקבל שירות טוב יותר, אתה מוזמן להתניע תהליך של דודג ראם, מבטיח שנעזור לך גם !
אל תתבייש לשמור על מה שמגיע לך!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לנדקרוזר19
אף אחד לא אמר שזאת בעייה חדשה, מסתבר שבטויוטה היא נחלטת הרבה סוגי דגמים ורכבים.... בארץ זה מאפיין את הלנדקרוזר.... זה הכל.
אנחנו התארגנו, מדוע? כי התארגנויות קודמות עזרו לבעלי הרכבים זה הכל, אתה לא חייב להיות חלק מזה וכנראה שלא תהיה כי זה בלנדקרוזר, אתה לא חייב לתמוך כל איש יעשה הטוב בעיניו... אבל מה ההתגוננות הזאת, אנא אדוני יקום ויטפל בחבירו בעלי הקרייזלר דודג ראם ויטפל בהם!
תקרא מעט פורומים בעולם אולי תבין שאתה שייך לעדר שמסכים להכל,
ברור לי שאינך יודע למי אתה כותב את זה....
אני יכול להבטיח לך שאני קורא קצת יותר מ"מעט פורומים בעולם", כמו כן, אני מדבר קצת יותר שפות מהאדם המצוי.(עברית שפה שלישית)
אין פה כול התגוננות, מדובר על זכויות ואחריות הצרכן.
מצד אחד חובה על היצרן לספק אחריות במועד הנקוב, מצד שני הצרכן מבין שאחריות זה דבר זמני ואין לבוא ליצרן בטענות על תקלות שקורות אחרי פג האחריות
או: ל3 שנים זה עליהם, לשאר הזמן זה עליך, ותאמין או לא, ככה בדיוק זה עובד במדינות נאורות, תחשוב מערכת יחסים סימביוטית.
אבל כמובן אצלכם זה הפוך כמו שהכול הפוך
מצד אחד יש לך יבואנים שימצאו כול פרצה כדי לא לתת אחריות, מחירים שאין להם שוה בעולם ושרות שמבייש את המילה "שרות"
ומצד שני יש לך קליינטורה שמאמינה שקנו רכב שלא צריך להתקלקל אף פעם וכול כשל במשך חייו זה אשמת היצרן,יבואן, ממשלת ישראל או השטן עצמו.
אז סלח לי אם אני לא מתקשר עם צורת המחשבה.
צוהריים טובים, רצינו לבשר כי עברנו הבוקר את המספר 90 אנחנו כבר מעל ל 90 חברים בקבוצה, כל בעלי רכבי הלנדקרוזר דעוד לא נרשמו זה הזמן, כל בעלי הסדקים זה הזמן ממש זה הזמן! נא לשלוח את כל הפרטים כפי שביקשנו כבר עשרות פעמים בשירשור הזה, כשיגיעו התמונות החדשות נפרסם אותם גם.
ממתינים לכם!
כמו כן כנסו לדף ה FACEBOOK שלנו בשם "דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה" יש שם עשרות תמונות והסברים כולם מוזמנים.
הביטו בסרט החדש שלנו שבמשך יומיים הגיע ל 314 צפיות.... http://www.youtube.com/watch?v=82CnvoUpaac
בברכת : "סדק צדק תרדוף"
נכון להבוקר 437 אנשים צפו וראו את הסרט - כן ירבו!
אנחנו עומדים על 95 חברי קבוצה שנייה לדשבורד סדוק!
כל הכבוד! ועדיין נהגים סדוקים דרושים!
מצורפת תמונה של חבר חדש, עוד רכב 2004 ארוך עם סדקים,
קובץ מצורף 55185הצטרף אלינו לפני יומיים והוא עשה זאת דרך דף ה FACEBOOK שלנו "דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה".
YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=82CnvoUpaac
בברכת שבת שלום!
קובי רק בריאות, 55 בעלי רכב לפני 10 חודשים ועד לפני כחודש או חודשיים שסיימו את התיקון - קיבלו שירות וטיפול במחיר הרבה יותר טוב מאיתנו,
עברו רק כמה חודשים מהסיכום של אותה הקבוצה והבעייה צצה גם אצלנו, לסיכום העניין - אנחנו בסך הכל רוצים יחס זהה! מה כל כך נורא בבקשתנו. ומה לא בסדר - מה הפוך כאן, לאן אתה הולך ומה בסך הכל אנחנו רוצים...
ללא קשר :
נכון להבוקר 437 אנשים צפו וראו את הסרט - כן ירבו!
אנחנו עומדים על 95 חברי קבוצה שנייה לדשבורד סדוק!
כל הכבוד! ועדיין נהגים סדוקים דרושים!
מצורפת תמונה של חבר חדש, עוד רכב 2004 ארוך עם סדקים,
הצטרף אלינו לפני יומיים והוא עשה זאת דרך דף ה FACEBOOK שלנו "דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה".
YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=82CnvoUpaac
בברכת שבת שלום!
קובץ מצורף 55186
1 קבצים מצורפים
חברים העסק עוד לא הסתיים אנחנו ממש מבקשים ממי שיש לו טויוטה לנדקרוזר עם סדקים להירשם...
וגם ממי שרוצה לעזור או לתמוך להיכנס לדף הפייסבוק שלנו והרשם...
כמו כן לצפות בסרט, רק נאמר לכם כי צפו במשך שבוע ראשון לסרט הזה יותר צופים מבחודש שלם מהסרט הקודם, מבחינתינו להיט!!!!
כלום עוד לא נגמר...
"נהגים סדוקים דרושים"
קובץ מצורף 55365
חברים העסק עוד לא הסתיים אנחנו ממש מבקשים ממי שיש לו טויוטה לנדקרוזר עם סדקים להירשם...
וגם ממי שרוצה לעזור או לתמוך להיכנס לדף הפייסבוק שלנו והרשם...
כמו כן לצפות בסרט, רק נאמר לכם כי צפו במשך שבוע ראשון לסרט הזה יותר צופים מבחודש שלם מהסרט הקודם, מבחינתינו להיט!!!!
כלום עוד לא נגמר...
"נהגים סדוקים דרושים"
קובץ מצורף 55366
רק היום הצטרפו אלינו 2 חברים חדשים, כן ירבו!
נהגים סדוקים דרושים!
[email protected] קובץ מצורף 55385
לי יש קרוזר ארוך 2004 ויש לי עוד חבר עם כזה רכב ולשנינו אותה בעיה, סדקים בדשבורד. לא מסתדר לי איך ברכב כזה יקר יש כזאת בעיה ואף אחד לא לוקח אחריות. השבוע הייתי בטויוטה נתנו לי הצעת מחיר 7255 ש"ח עבור החלפה דשבורד!! אני מברך את ההתארגנות הזאת ומקווה שביחד נצליח להשיג פתרון לבעיה בתנאים הרבה יותר שפויים
לי יש קרוזר ארוך 2004 ויש לי עוד חבר עם כזה רכב ולשנינו אותה בעיה, סדקים בדשבורד. לא מסתדר לי איך ברכב כזה יקר יש כזאת בעיה ואף אחד לא לוקח אחריות. השבוע הייתי בטויוטה נתנו לי הצעת מחיר 7255 ש"ח עבור החלפה דשבורד!! אני מברך את ההתארגנות הזאת ומקווה שביחד נצליח להשיג פתרון לבעיה בתנאים הרבה יותר שפויים