סגור הודעות בסמס יוסי נוותר לך על הבן עשץר הוא לא רע בכלל גלפידיך ירוק בן 18 שווווווהההההה. לפרויד בן עשר שווהלסנטה עלות תועלת סופני
Printable View
סגור הודעות בסמס יוסי נוותר לך על הבן עשץר הוא לא רע בכלל גלפידיך ירוק בן 18 שווווווהההההה. לפרויד בן עשר שווהלסנטה עלות תועלת סופני
אז אני מבין שהיא לא חיה הפרה
האמת שוויסקי טוב הימו כמו יין טוב
אלא ש............
כמו שיש נתחים מובחרים בפרה המתה יש משקאות ברמות שונות
J&B נחשב בארץ כוויסקי טוב ולא הוא לא טוב הוא וויסקי גס
הוא כן טוב באוורים קרים ליד הים מפני ששם זה ביזבוז לשתות סינגל או מאלט
כמו יחפצנ"יק טוב
שיש אחד שעושה רושם זה רע שיש אחד שעושה מאחורי הקלעים זה טוב
כנ"ל ביין ראשית טוב זה מה שטעים לך
אחר כך לומדים את הגוונים השונים
כמו ש Jeepזה ג'יפ כל השאר הם 4 כפול 4
יכול להיות שהם טובים יותר אך הם לא המקור
טוב נדבר על זה במדורה אי שם שאני אהיה עשוי טוב טוב
יוסי
לה דולצ'ה ויטה
מר צביקי, בהנחה שהגרוטאה שלך כבר אצלך ונוסעת, ראה את עצמך בפנים.
גרוטאה תקרא לאחותך הצולעת[ מקווה שאין לך באמת אחות] תוך יומיים היא אצלי, גרוטאה? יכולתי לקנות פורש במה שהשקעתי בה וזה לא סופי
אה, בעצם נזכרתי שאתה מחזיק את הפורד פוקוס של אחותך, אז זה לא אישי, זו שליפה
שתי אחיות יש לי, כל אחת יותר מוצלחת מהשניה.
פורש-שמורש, עד שנחליט מתי לנסוע היא כבר תהיה אצלך, במהרה בימינו אמן סלע.
אז תתכונן.
אה, ותבוא רעב וצמא - כי ב"טיולים" האלה יש לנו נטיה מגונה להגזים בכמות ובאיכות של הבשר, במיוחד אם מאיר מגייס למבצע כזה את החבר שלו קמי...
מומלץ לצום יומיים קודם.
ישר אתה בהעלבות בלי קמי אתה ממש יוצא רעב וצמא עכשיונאני נעלב יוצא למרפסת לסיגריה מוזג לעצמי איזה טנסי קטן גק דניאלס סילבר מתוק ועוקצני כאחד
תודה, עצם ההזמנה מחמיאה לי מאד, על איזה מסלול אתה מדבר ומתי? אמרת לי משהו במפגש ג'יפולוג אבל זה זרח מפרחוני
יש לי דרמבוי 15 שנה בחבית ועוד כמה שנים טובות אצלי בבקבוק...יש מקום?
אם אתם חובבי משקאות אחרים אז יש רום, טקילה ועוד כמה....
תגידו מתי...
אגב, הוויסקי הכי יקר שיצא לי לשתות זה ג'וני כחול 60 שנה בחבית. נדמה לי שעולה איזה 2500 ש"ח ליחידה.
מה לעשות מאיר, קמי יודע לעשות כמה דברים שאנחנו לא יודעים...
צביק, מה שדיברתי איתך זה על הבקעה, טיול מגניב בפני עצמו שכולל קטעי עבירות קשה (האוטו שלך אולי לא יתרגש מזה, למרות שזה עדיין קשה אבסולוטית), אבל סביב ינואר (כשהכל ירוק ורענן ויש מים) וחד-יומי (זה לא האיזור להתנחלויות-לילה, אלא אם יש מתנדבים לרשימת שמירה עם נשק ארוך ואצבע קלה). עוד נדבר על זה.
אז מתי? צריך לשבת על לוח שנה ולהחליט. כנראה שגם לא בחודש הקרוב כי אני אהיה המון בחו"ל.
מתי שהוא בדצמבר. אולי נשלב עם מפגש ג'יפולוג המדברי - סוף דצמבר, הסופ"ש הקרוב ביותר ל-21-23 לחודש, שזה הלילה הקצר ביותר בשנה.
באים אחר הצהרים, פותחים אוהלים (כי אחר כך לא תוכלו ללכת ישר ולא תראו בעיניים ולא תדעו מה אתם עושים) ומנשנשים קצת מעושנים בשביל הסיפתח, ואחר כך פותחים נוהל מטבח ומתחילים להרוג פרה.
הפרה מוצאת להורג על רשת, או על השיפוד הגדול שמסתובב חצי מטר מהגחלים, או בתוך סיר שמנמן מברזל שחור. הכי טוב גם וגם וגם. כל זה כמובן למנה עיקרית, וצריך גם מנה ראשונה.
יש כמה גישות בסוגיה הזו, אחת מעדיפה ציפור ממולאת שאני קובר שעה בתוך הגחלים, למנה ראשונה.
גישה אחרת מעדיפה כמה דגים טריים בשום ולימון על הגריל, כמו שמאיר פעם הפתיע אותנו, שהכינו את הבטן טוב טוב לכבוד הפרה.
או אולי בכלל להתמקד רק בפרה - למשל, לפתוח עם חתיכות קטנות של נתח קצבים... תראו, אני גמיש לחלוטין בנושא הזה - פתוח למשא ומתן בלי תנאים מוקדמים.
תוך כדי, שוטפים את הגרון במיץ-פציץ מהג'ריקן שמאיר מערבב בבית. משקה מתוק וטעים ומאוד מטעה - עד הבום הגדול במוח שמגיע דקה שתיים אחרי שסוחבים מהדבר הזה לגימה...
על הפינאלה, כשכולם רובצים מובסים, כבר אין ויכוחים - סיגרים קובניים ותה.
תה סקוטי ותה אירי.
ורק למחרת בבוקר - טיול כהלכתו. כזה שהג'יפים יצטרכו לתת עבודה.
30 גיפאים בלילה אחד מטורף.אפשרי?מסתבר שכן
דרור, התחלתי לרייר באופן בלתי נשלט, משהו טוב קורה לי בין הרגליים. וברצינות: אני נושא [כמובן עם רשיון] מאגנום 0.357 . "6 , בינתיים אמתין לעדכון , תודה
התרגלתם לסטנדרט מסוים איך אפשר ללכת אחורה?
אתה הרגלת אותנו.
לפני זה אנשים אכלו בטיולים את הסוליות של זוגלובק בפיתה מהסופר ביחד עם חומוס מקופסה, ובשביל להרגיש גברים ומבינים שתו ג'וני אדום... שזה טוב ובסדר - אבל רק בשביל לנקות את החלון הקדמי בג'יפ.
הימים ההם חלפו וטוב שכך.
מאיר, זה לא בדיוק רלוונטי לשרשור, אבל תחשוב עלי עם הביטוח לפני שאני מכניס את הראש למיקרו גל [או לבלנדר]
סבבה, אתה תשתה פרסטון. ותעשן נובלס.
ככה יישאר לנו יותר מהגלנפידיך ועוד סיגר ספייר.
הגלנפידיך זה שם של קומפוזיטור?
זה שם של וויסקיזיטור.
הוא כתב סימפוניות שלמות לסינגל מאלט.