תגובה: קרבורטור של "ג'יקסר" על סמוראי, מה אתם יודעים.....
טל שלום רב !
משום מה, אני מסכים איתך עם כל מילה.
בברכה
צביקה
צביקה, תבדוק שאין לך חום :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ItayWitzer
צביקה, האם כניסת האוויר של וויבר זהה תמיד לזו של סולקס, או שזה פשוט במקרה אצל הקרבורטורים שיש בידי?
אם אתה זוכר, אני רוצה להחליף את הפילטר אוויר הפתוח שלי לחד פעמי סטנדרטי. תשובה חיובית בנושא תקל על החיפוש...
איתי שלום רב !
אתה לא טועה כניסת האוויר, והכוונה מבנה הצוואר וונטורי זהה בסולקס ובוויבר, אך המבנה הוא בצורת אליפסה, לכן בית פילטר טוויר של סמוראי מקורי לא יתאים והמלצתי חפש בפירוקיות בית מסנן אוויר של פזו 205 1400 או , ואו אפילו בית מסנן אוויר של פזו 309
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
צביקה קרבורטור
איתי שלום רב !
אתה לא טועה כניסת האוויר, והכוונה מבנה הצוואר וונטורי זהה בסולקס ובוויבר, אך המבנה הוא בצורת אליפסה, לכן בית פילטר טוויר של סמוראי מקורי לא יתאים והמלצתי חפש בפירוקיות בית מסנן אוויר של פזו 205 1400 או , ואו אפילו בית מסנן אוויר של פזו 309
איתי תקשיב לצביקה, גם אצלי כשעברתי מפילטר פתוח לשנורקל שמתי של 205...בנתיים מצוין ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
לי היה פילטר של 205 הקרבורטור הקודם. לא עפתי ממנו. הוא היה שואב מלא ג׳יפה, פועל יוצא של המיקום שלו (נאלצתי למקם אותו ככה בגלל הגודל שלו). מאז המעבר לקרב׳ סובארו עם הפילטר שלו המצב טוב מאוד. אני לא הכי מבסוט כי הפילטר משפשף קצת את המכסה מנוע.
אצלי השנורקל פתר את הבעיה של המיקום ושאיבת הג'יפה...ככה שאני לא יודע להתייחס. אבל אצלי הוא יושב מאחורי הפנס בצד נוסע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
ברור שהשנורקל פתר ;) גם אצלי הוא ישב שם
עברו כמה שנים מאז שהעפתי את השנורקל שהגיע עם האוטו.
אין גשם בארץ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ItayWitzer
עברו כמה שנים מאז שהעפתי את השנורקל שהגיע עם האוטו.
אין גשם בארץ...
בגלל שאין גשם בארץ..
תשווה בין טיול במדבר אחרי הגשם - כשאין כמעט אבק והקרקע הדוקה, לבין טיול בלי קשר לגשם...שהכל מתמלא אבק, ונהיים קשרים בשיער(למי שעוד יש) ואתה נהיה לבן...
אני סיימתי את חוצה ישראל עם פילטר כמעט נקי לגמרי...ואכלתי המון המון אבק