תגדירו גבולות ועם זה היה רשום למרות כל השיפורים ידידי המשקיען אני עדיין ינצח אז זה בסדר ?
Printable View
תגדירו גבולות ועם זה היה רשום למרות כל השיפורים ידידי המשקיען אני עדיין ינצח אז זה בסדר ?
מאחר ואתה בטח יודע את התשובה,
נוותר על ההתנצחות, הולך?
(במידה ואתה באמת לא יודע אז התשובה היא כן, זה בסדר)
אין צורך להגדיר גבולות, הם כבר מוגדרים בכללי האתר
תמצית הכללים החשובים והרלוונטטים לדיון:
כללי "אל תעשה":
כבד את הפורום ואת החברים בו, גם כשחילוקי הדעות כבדים. דיונים שיגלשו לפסים אישיים, ימחקו או יצונזרו לפי שיקול דעת בלעדי של אחראי הפורומים. אנחנו ידועים בזכות היד הקשה בנושא זה – וגאים על שמירת מערכת פורומים ברמה גבוהה לאורך שנים.
המנע מתגובות סרק. אם אין לך משהו עניני ותורם, אל תגיב. חבל על נפח האכסון, חבל על התעבורה, חבל על העצבים של הגולשים האחרים.
את הבדיחות, הסרטונים השמועות והמשחקים שאתה מקבל בדוא"ל (או בקיצור: זבל) שלח לחבריך, או, עדיף, שמור לעצמך. אל תשתף את הפורום, תודה.
המנע מפניות אישיות לחבר/ים מסוימ/ים. בשביל זה יש הודעות פרטיות.
בבקשה להישאר ענייניים ומרוכזים בנושא של פותח השרשור. לא להפוך שרשורי מידע לצ'אטים, ולהשתדל לא לחטוף או להוריד דיונים מהפסים המקוריים שלהם. לעיתים דיון תופס כמה כיוונים שונים, ואז אחראי הפורומים יכולים לפצל אותו לדיונים נפרדים, וזה בסדר גמור.
האמת שאני לא בטוח מה התשובה אבל נוטה לחשוב שהגישה שללמרות כל השיפורים ידידי המשקיען אני עדיין ינצח:)
צר לי שאני קשה הבנה
יש בארצנו הקטנה הכול וגם בגיפולוג !
כן יריב, זה בסדר. והגבולות הוגדרו באופן מפורש, אבל תודו שלאף אחד אין כוח לקרוא עד הסוף את כללי הפורום, כל פורום, בכל אתר בעולם...
ולידידי עידו - מי כמוני יכול להבין את כל מי ש"שכונה" ושפת רחוב מעצבנות אותו. אבל...
לגיטימי שאתם לא רוצים שכונה, אז מה לעזאזל יש לכם לחפש בפייסבוק?..... האמא של כל השכונות.
[QUOTE=דרור ברלי;489097
ולידידי עידו - מי כמוני יכול להבין את כל מי ש"שכונה" ושפת רחוב מעצבנות אותו. אבל...
לגיטימי שאתם לא רוצים שכונה, אז מה לעזאזל יש לכם לחפש בפייסבוק?..... האמא של כל השכונות.[/QUOTE]
זה שיש לי חשבון בפיסבוק לא אומר שאני שם .
עידו
עידו - אתה לא צריך להצטדק.
פיסבוק הוא כלי תקשורת לכל דבר וזה שכאן בג'יפולוג יש כאלה שלא מחבבים אותו זה לא בעיה שלך.
שכונות?
כל אחד בוחר לו את השכונות שלו והפייס כלול בבחירה הזאת.
אני לא באה להיות מליצת יושר של שום דבר, אבל עם כל הכבוד למקום הזה, החשיפה של היצירות הנהדרות שלך , למשל, בכלי כמו הפייסבוק , תהיה אדירה-
וזה כמובן במידה ואתה מעונין בזה.החשיבות של היכולת הארכיונית של הפייסבוק לא כל כך ברורה לי בהקשר הזה.למי שזה חשוב- יש העתק הדבק.....
ואריה,
גם בפייס אתה יכול לקבל "חבטות" לאגו ,בלי קשר לכללי פורום (אני לדוגמא חטפתי דווקא בפרופיל של ג'יפולוג ואיש לא קם להגנתי חלילה )
ודווקא כאן אני בטוחה שאם היו נאמרים אותם דברים, מישהו מהעורכים היה דואג להסירם מיד.
אז - כאן טוב ושם טוב
וכל אחד והבחירה שלו....
אישית, אני מאוד אוהב את הפורום.
אכן נפתחים פחות שירשורים מעניינים.
יש גם פחות כתבות מערכת מעניינות לאחרונה.
רעיון שאולי יכול לעזור-
שמתי לב שהרבה משתמשים מתלוננים על ממשק העלאת התמונות.
אולי אם אפשר היה לפשט אותו, היו יותר אנשים שמעלים שירשורי בנייה או מדריכי HOW TO
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני פתחתי הערב שרשור חיזוק ג'אנטים לרנג'ר/RZR והעלתי תמונות אחרי צפיה במדריך להעלאת תמונות ולא נתקלתי בשום בעיה!
תמיד נמנעתי מלהעלות תמונות, כי חשבתי שזה מסובך!
אבל זה לא! זה ממש פשוט ולא דורש מהמשתמש להיות "גאון מחשבים" שאני ממש לא.
נכון שרצף התמונות בשרשורר לא מסונכרן עם רצף העשיה, אבל זאת כבר היתה טעות שלי ואני אתקן טעות זאת להבא!
תדהר.
אולי בעקבות המיסים ששוחטים אותנו
ובעקבות עלויות כל דבר בארץ הזו קשה מאוד להקים פרוייקט.
קליקליק