נראה באמת על טהרת הJEEP...אבל יהיה מעניין לראות אז והיום.
אז אכלו על רפסודות, היום שולחנות מתקפלים. כסאות יותר מפוארים. מקררים ברכבים...גרילנדות...
נהיינו מפונקים
Printable View
אני ורבים אחרים כבר אז היו על טהרת העגלות הבריטיות
דווקא המפגש הנוכחי מבחינתי הוא תפנית עצומה- אני עם JEEP
אני מגיע למפגש מי עוד מתייצב?
שתבוא גם (האישה).
ושימו לב, אמנם פותח השרשור הגדיר זאת "מפגש", אך אין בכך אירוע רשמי, מאורגן, או מסודר. מדובר בחניון לילה משותף, לרגל הלילה הארוך בשנה.
אסף.
יוני זה היה ב2001? אולי, לך תזכור... כן, היו אז סיקסים וסופות, וכמה מסכנים עם דיפנדרים ;)
כל מי ששואל לגבי דיוק הנ.צ. - כן, זה החניון המכונה נחל לוט (כנראה) והנ.צ. הוצא על ידי מהמפה הלבנה בעמוד ענן על פי הזכרון. תזכרו שאני קצין שריון - אנחנו תמיד, אבל תמיד, מדייקים! (+/- קילומטר). כלומר - מי שמגיע ראשון, יקבע את מיקום החניון. אחריות גדולה.
בגדול זה על נ.ג : 366- (מינוס) לפי מפת סימון שבילים , טיפה צפונית לנ.ג .
185307 מזרח / 1059530 צפון .
עידו
חברים, החניון נמצא ממש מצפון-מערב לחיבור עם השביל האדום ונחל פרצים.
מצד מערב לשביל, צמוד לגבעות החוואר שמדרום.
זה חניון מוכרז, ומשולט. אם לא מצאתם אותו אתם לא שם...
הכניסה אליו היא מכיוון קטע הכביש בין תחנת הדלק וצומת זהר, פונים דרומה לכיוון נחל חימר על דרך כבושה וסימון כחול. כשהדרך מתעקלת ימינה יורדים ממנה לדרך קצת פחות טובה בצבע ירוק. משם זה כ- 1.2 ק"מ לחניון. אחרי הפניה לפרצים עליון.
למיטב זיכרוני הכניסה מכיוון מאגר לוט מבוטלת, וגם אם ניתנת לנסיעה היא לא כ"כ ברורה.
אפשר כמובן גם להגיע מכיוון נחל פרצים/סדום.
יונתן
נ.ב.- תביאו אל-תוש!
תאכלס, מי מגיע בשישי בשעה 14:00 לצומת אלמוג ?
יש מצב להכנס לשטח משם לאיזה טיולון קטן עד החניון.
אני מגיע בשעה 15.00+-
אני סטודנט בירושלים..עם היילקס, יכול לסחוב מה שרוצים אבל אצלי בדירה כרגע אפילו גולדסטאר אין...
יש מישהו שאפשר להצטרף אליו לוגיסטית? הכוונה בעיקר לאוכל, אני מניח שיהיה על האש...אשמח לשבת עם חבורה, כמובן לקחת חלק בתשלום...
מגיע כנראה ללילה אחד
שגיא ושגיא :)
מה רמת המסלול? אני עם תקלה כלשהי (שבינתיים לא מוצאים מהיכן הגיעה...) בסרן הקדמי שגורמת לכך שרצוי שאשלב 4X4 כמה שפחות.
אפשר וכדאי להצטרף עם טנדר מוגבה, צמיגי mt אבל רוב הזמן נוסע ב2X4 ?
איתי
איתי, נחל פרצים הוא טכני ברובו, מעלה זרון הוא גם קטע די טכני, צתטרך הנעה קדמית והנאה כללית
שגיא , יכול מאוד שננצל את ההזמנה שלך , דבר איתי או שלח לי מס׳ טל ׳ .
איתי , כמו שבטח הבנת אין בנתיים מסלול מוגדר אך השאיפה לטיול טכני .
איתי, בהנאה אחורית תוכל לנסוע לנחל אמציהו ולהמשיך קצת דרומה על ציר המעיינות.
או להיכנס מכביש סדום-ערד לכיוון מעלה יאיר ומצדה (וחזרה לערד בכביש ערד-מצדה). טעימה של מדבר ונוף בלי אתגרי עבירות.
ZAGI
0547
202
5-4-6
או המספר של צחי אם יש לך אותו...
המס׳ שלי בחתימה ;)
דרור, תודה. אני בטוח שיש המון מסלולים קלים ונפלאים באזור
אבל מהכרות עם החומר האנושי בקהילה שלנו נראה שכולם נוסעים לטיולי "לשבור את האוטו..." :D
לבד בכל מקרה אני לא אכנס, גם למסלול שכולו שביל כבוש.
נראה אם תהיה הענות לטיול רגוע משהו.
תודה
איתי