תגובה: יותר קל למצוא בתולה בת 40 מסופה נורמלית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
לא מוותר על הסופה \ סיקס קבעתי לראות עוד כמה בתחומי המחירים שלי שעברו שיפוצים( עדיין בתהליך )אפילו קפצתי " לאודי מזרחי " ביקשתי שיחפש לי משהו 92 93 חברה דבר אחד נעלם מעינכם וזה החלום שיושב לי בבטן כבר 10 שנים והוא רק התחזק מהטרופר שמחרתי למענו (סופה ) יהיה לי את אחד הרכבים הכי חזקים בשטח ....רק נקווה שאישתי לא תסתובב עליי בדרך היות והיא רואה אותי חי בפורומים האלה ישר כשאני נכנס הבייתה עוד לפני הנשיקה ....הנה אני בא ..
ידידי, יש דברים שלפעמים עדיף להשאיר כחלום, ולנסוע ב SUV עם יכולות שטח מתאימות.
אני מצרף לך כרטיס חבר במועדון "הפשרות" שעושים כשיש משפחה, ילדים, אישה ותקציב מוגבל.
אתה כל-כך חרמן על סופה שישחילו לך פגר סופה נוצץ, מלא קומבינות אבל העיקר שישימו לך גלגלי מגנזיום וחלונות חשמל.
תעשה סדר עדיפויות:
1. תבדוק היטב עם האישה שהיא מאשרת סופה לה, לילדה (מז"ט) ולך (בדיוק בסדר הזה). זה לא מספיק שהיא תאה סופה בתמונות. קח אותה איתך לראות את הסופה לפני הקניה, שהיא תשב לידך ואולי גם תנהג בכלה המיועדת. אחרת - לא ילך.
2. תעשה חושבים אם זה מה שמתאים לך.
3. אתה רוצה שיהיה לך את אחד הרכבים החזקים בשטח אבל הפרגון של החברים בטיול שטח, יעלה לך אלפי שקלים בשבוע הקודם. עד שתגלה שבשביל כמה מבטים מקנאים + כמה חברים שאומרים "שיואו הסופה של ערן חיה רעה!" כבר הוצאת 20,000 שקלים ואז יגיע מישהו אחר שיש לו יותר משלך, ואתה כבר מתכנן את ההוצאה הבאה. במילים אחרות - תרגיע.
4. מנסיון אישי, כמעט וקניתי סופה שהיתה מצויינת מכאנית אבל דרשה טיפול קוסמטי מעמיק. בירור קצר עם האישה העלה big no-no + וטו מוחלט+ אריזת תיק קטן עם שמיכה וכלי רחצה, שיהיה לי נוח אם אני קונה סופה...וזה אחרי שהיא ידעה היטב מה זה אומר "סופה".
או אז יש פה גם אנשים טובים .....ווואלה אני אחד האנשים שמחליפים רצונות מרגע לדודלי אני כבר בן 29 האמא והאבא(פנסינרים של מגב ושבס) והם רוצים לממן לי רנגלר לא בא לי , בא לי סופה כמו שהיה בא לי פעם קעקועים וכולי מכוסה מהבטן עד הסנטר,אצבעות וכף היד ,כולל הפנים ובעל סטודיו לקעקועים כבר 5 שנים קניתי
תודה למפרגנים
עלינו ל45 ורק מתקדמים ...לקחנו עוד רכב גוק לשבוע ב70 שקל ליום וניקח עם צריך עוד חודש .....את הטרופר הראשון שקניתי ,קניתי את הראשון ומיד שראיתי אותו פה אני בפעם הראשונה בחיים מקשיב למה שכתבתם ובודק לאט ובכיף
אז למה שלא תקח לך את אותו רעיון של קעקועים ותעשה גם עם הסופה ? כל כך עושה לך חשק - פתח סדנא לסופות :) זה יוזיל לך עלויות ואולי עוד תגיע לרווח :)
לדעתי אין בעיה עם דרישה של דלתות עם חלונות חשמל וכ"ו
העיניין בגיפים האלה שאתה יכול תמיד להוסיף דלתות קשיחות מלאות + חלונות חשמל , או להוריד את הברזנט ולהתקין גג פיבר
מה שחשוב זה לא לפסול סופות שהם במצב מצויין ועם התוספות הנחוצות , הכל ניתן לשינויי העיקר שהבסיס יהיה גיפ איכותי ובנויי טוב .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
או אז יש פה גם אנשים טובים .....ווואלה אני אחד האנשים שמחליפים רצונות מרגע לדודלי אני כבר בן 29 האמא והאבא(פנסינרים של מגב ושבס) והם רוצים לממן לי רנגלר לא בא לי , בא לי סופה כמו שהיה בא לי פעם קעקועים וכולי מכוסה מהבטן עד הסנטר,אצבעות וכף היד ,כולל הפנים ובעל סטודיו לקעקועים כבר 5 שנים קניתי
ף
כל החיים רציתי קעקוע, הרבה לפני שזה הפך לאופנתי.
תמיד, אבל תמיד כשהרצון הפך לבוער - העלתי בזכרוני את דוד שלי הימאי [ז"ל] שעל המספר של אושוויץ שהיה מקועקע לו על היד, הוא הוסיף עוגן של אונייה. כשהייתי ילד זה הגניב אותי. כשעזרתי לו להתרחץ כשהוא היה זקן - העוגן היה כל כך רופס ומסמורטט שכשאני נזכר בזה, זה מעביר לי את החשק לקעקוע.
אבל קעקוע זה קעקוע וסופה זו סתם שריטה. לא תאהב - תמכור ונגמר עניין.
אתה מעיד על עצמך שאתה רוצה להגשים כל חלום מייד, כאן ועכשיו.
אתה אומר 'בא לי' [גם הבן הצעיר שלי אומר 'בא לי' ואני נטרף.]
אחלה, עכשיו תשתמש ברצון לסופה שבוער לך ככלי שיעזור לך ללכת למקומות אחרים בתוך עצמך - מקומות של התמדה וסבלנות וחשיבה לטווח ארוך. [לא יזיק לך ללמוד את זה עכשיו, כשהפכת לאבא! ממילא החיים שלך משתנים לגמרי עכשיו].
חפש סופת מג"ב מודל יחסית גבוה ושחוטה - יש לא מעט ובמחירים לא רעים.
תיישר לה קו בסיסי [אודי מזרחי כבר אמרנו?] ותתחיל לחיות איתה.
מכיוון שהמזומן זורם אצלך בקצב יפה - כל פעם תוסיף משהו. בכוונה לא בבת-אחת. קח את הפרויקט הזה ולך נגד עצמך!
תהנה מהמחשבה, מהתכנון, מהחיפוש אחרי השיפור הבא. מהמחשבה "מה נכון"?
אל תרוץ. אל תשרוף את כל המזומנים [לא יזיק לפתוח לקטנה תכנית חסכון! כן, כבר עכשיו].
תלמד אותה ותתרגל אליה ותבין אותה ותהפוך אותה לאישית לחלוטין - כמו אוסף של קעקועים שנוצקו שלב אחרי שלב עד שיצרו מכלול שלם.
כמטאפורה הייתי נותן לך תיאור של ההבדל שבין ז... חפוז ובין משהו מלא יותר אבל אני לא רוצה שיחסמו אותי :p
תחשוב שהסופה מלמדת אותך משהו על אבהות, על טיפוח, על טווח ארוך, על תכנון שמעבר ל-'בא לי עכשיו זה ובא לי עכשיו ההוא'.
וואו, זה נהיה פילוסופי. סליחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hogi
תמיד, אבל תמיד כשהרצון הפך לבוער - העלתי בזכרוני את דוד שלי הימאי [ז"ל] שעל המספר של אושוויץ שהיה מקועקע לו על היד, הוא הוסיף עוגן של אונייה. כשהייתי ילד זה הגניב אותי. כשעזרתי לו להתרחץ כשהוא היה זקן - העוגן היה כל כך רופס ומסמורטט שכשאני נזכר בזה, זה מעביר לי את החשק לקעקוע.
אחלה, עכשיו תשתמש ברצון לסופה שבוער לך ככלי שיעזור לך ללכת למקומות אחרים בתוך עצמך - מקומות של התמדה וסבלנות וחשיבה לטווח ארוך. [לא יזיק לך ללמוד את זה עכשיו, כשהפכת לאבא! ממילא החיים שלך משתנים לגמרי עכשיו].
מכיוון שהמזומן זורם אצלך בקצב יפה - כל פעם תוסיף משהו. בכוונה לא בבת-אחת. קח את הפרויקט הזה ולך נגד עצמך!
אל תרוץ. אל תשרוף את כל המזומנים [לא יזיק לפתוח לקטנה תכנית חסכון! כן, כבר עכשיו].
תלמד אותה ותתרגל אליה ותבין אותה ותהפוך אותה לאישית לחלוטין - כמו אוסף של קעקועים שנוצקו שלב אחרי שלב עד שיצרו מכלול שלם.
כמטאפורה הייתי נותן לך תיאור של ההבדל שבין ז... חפוז ובין משהו מלא יותר אבל אני לא רוצה שיחסמו אותי :p
תחשוב שהסופה מלמדת אותך משהו על אבהות, על טיפוח, על טווח ארוך, על תכנון שמעבר ל-'בא לי עכשיו זה ובא לי עכשיו ההוא'.
האנשים כאן עושים את האתר הזה למדהים,
לפעמים אני קורא שרשור ומרגיש שאני כמעט יושב אם הבנאדם שכתב הודעה אחת מעליי,
זה לא פילוסופי, זאת האמת של החיים, איזון, לא?
נחפש ונמצא את המתאימה לנו ....לאט וכמה שיותר בטוח !!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
נחפש ונמצא את המתאימה לנו ....לאט וכמה שיותר בטוח !!!
אני רק רוצה להבין?!
אתה מחפש סופה אז לפחות תן תגובה ששולחים לך על סופה או עוזרים לך במידע איפה ומי מוכר............
שלחתח לךבה"פ 2 הודעות על אנשים שיש להם מה להציע לך (כולל השגעת שלח על ח"ח)אבל תגובה אין!!
שיהיה לך ההצלחה ,וחבל שאת מטריח אנשים לשוא!
ד"א אייך שזה נראה באמת כבר הייתי מוצא לך בתולה אפילו בת 50,אם תרצה שלך לי קורות חיים ,ואעזור לך
בידידות
גל
פ"ת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hogi
יפה אמרת !!!
ועכשיו כשנאמר כבר הכל - אין לי מה להוסיף לזה...............................!
כל יום נוספות כמה סופות ביד שתים לקראת סוף החודש נחפש מה שבא לנו