תגובה: מה שים כש"בן דוד" מתעניין לך ברכב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zviki
המאה ה-21 שנת 2012 , שיא הטכנולוגיה ועוד לא המציאו את התשובה האולטימטיבית כנגד גנבי הרכב. פוטנציאל השוק אדיר, לא פחות ואולי אפילו יותר מתרופות חיוניות. עדיין קושרים רכבים באמצעים מכנים פרימיטיבים,לעצים , עמודי חניה, מנעולים, סנדלים. [דבר -שלי לפעמים מוציא את החשק להתחיל עם הטקס המעייף ומוותר על נסיעה דחופה וחיונית,.מזמין מונית ] .כל האמצעים האלקטרונים הקיימים-קודנים, אזעקות, אימובילייזרים, מערכת איתור- פשוט התגלו כבדיחות גרועות. אני לא תמים ויודע שלכל אמצעי יש גם את האנטי שלו. אבל דחילק- האדם נחת כבר בירח לפני עשרות שנים, כל הלווינים בחלל מצלמים לי את הקרחת,מה שאני כותב עכשיו ניתן לקרוא בכפר סיני נידח, המציאו אפילו מעודדי זיקפה, רובוטים שפותחים לך את רוכסן ה"חנות" בכדי לקצר את זמן ההשתנה, דלתות נפתחות במבט עיניים ואני יענק'ל ממלבס צריך לחזור לשרשרת הפרימיטיבית אבל "הישנה והטובה", מתסכל [אותי בכל אופן] כפי שציינתי בהתחלה- לכל אמצעי וודאי ימצאו את האנטי שלו, משחקי חתול ועכבר. מי ישלים את הגרוש ללירה? איך שזה נראה עכשיו- לא בעתיד הקרוב, או לעולם לא
נו באמת.. טכנולוגיה לא חסרה, אבל היא עולה הרבה כסף!! לפחות זאת שבאמת תגן על הרכב שלך.
ידוע בעיקר בתחום האבטחה, שכול דבר ניתן לפרוץ. השאלה כמה זמן זה יקח והאם זה כדאי?!
שרשראות כבדות וסנדלים למיניהם ניתן לפרוץ, אבל זה לא יהיה שווה לגנבים.
יש שאומרים שהמיגון הכי טוב הוא להחנות את הרכב ליד רכב אחר ששווה יותר(קל) לפרוץ אותו ;)
הטכנולוגיה הכי טובה היא להכיר את האנשים שהגנבים מפחדים מהם. לפעמים זה ראש חמולה או ראש כנופיה/משפחה ולפעמים זה חבר של חבר. ואז מרימים טלפון והכל בסדר. בשביל להכיר כאלה אנשים צריך לרדת לפסים שלא לכולם זה מתאים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ישי.פ
נו באמת.. טכנולוגיה לא חסרה, אבל היא עולה הרבה כסף!! לפחות זאת שבאמת תגן על הרכב שלך.
ידוע בעיקר בתחום האבטחה, שכול דבר ניתן לפרוץ. השאלה כמה זמן זה יקח והאם זה כדאי?!
שרשראות כבדות וסנדלים למיניהם ניתן לפרוץ, אבל זה לא יהיה שווה לגנבים.
יש שאומרים שהמיגון הכי טוב הוא להחנות את הרכב ליד רכב אחר ששווה יותר(קל) לפרוץ אותו ;)
כן, זו תאוריה נכונה והגיונית, אבל לא תובסת במקרה של גניפת הסופה :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לפני שזה הופך לעוד שרשור הוצאת קיטור פסיכוטי...
מאוחר מדיי.
וזרקו, לדעתי הפתרון הוא בעיקר בברזלים. הרבה ברזלים. תחסום את הרכב עם הרכב השני, תקשור כל מה שאפשר, שים מנעול הגה, נתק דרייבשאפט במהלך השבוע (כולה 4 ברגים וחצי ממנו בחוץ! וברכב שלך לא צריך ליפט...) ועוד ועוד, כיד הדימיון. ואל תפרט כאן.
תדאג שיהיה מספיק קשה לקחת אותו, בשביל שהם יעברו לרכב הבא.
שכאמור גם הוא שלך. אבל אל תהיה קטנוני.
מי גונב סמו? מי גונב סיקסים?
תפסיקו עם הפאראנויה מבן דוד נחמד שיצא מהאתר[הארון]?![מישמע על איתורן לסמו?שגם הוא כיסוי ביטוחי מיותר .]
תשאיר אותו כמה שיותר קרוב אליך.ככה תהיה לך "שליטה" טובה יותר ולא תנדוד בין ביתך למקום החדש ששם הוא נמצא!
שרשרת לא עוזרת! אפילו לא עיכוב! במיוחד עם משקל קל כמו הסמו...
תדאג לנטרל מערכות מכניות כמה שניתן במיגבלות ההיתניידות שלך.יש המון רעיונות.
קח וואליום ולך לישון טוב ,קר ורטוב בחוץ [זה בדיוק הזמן שלהם..]
רוני, אתה מחוץ ללופ כנראה , אבל גונבים סמוראים וויטרות על ימין ועל שמאל.
תקרא קצת בפורום של סוזוקי, בחודשים האחרונים גנבו כמה וכמה, חלקם אפילו לא הצדיקו את הגניבה מבחינת שיפורים ואו מצב חיצוני.
זה לא עוד שרשור הוצאת קיטור... זה הפרק הבא של תיקים באפילה.
שמע זרקו, תפרק את המנוע כל פעם שאתה עולה הבייתה ותרתך את כל הבודי לעמוד חשמל, רצוי כזה עם טרנספורמטור עליו..בבוקר תחזיר הכל ותיסע..
איזה פרנואידים אנשים .. מה קרה?.
בנאדם שאל אם אתה מוכר, אז????
בגלל שהוא ערבי אז הוא מתכנן לגנוב לך את האוטו?
כתבת בעצמך שהם עובדים על קו ביוב מול הבית מזה זמן מה, אם היה רוצה לגנוב הוא רואה כל יום את האוטו, מה יש לו לשאול אותך אם אתה מוכר?
לדעתי סתם נלחצת, והחבר'ה פה קצת הוסיפו שמן למדורה וזה בלשון המעטה..
תתפלאו אבל גם ערבים נוסעים בשטח, והרבה יותר מרובנו כאן, והם נוסעים הכל דבר שיש לו גלגלים, טרקטורונים, סיקסים, פיאסטות שהפכו לבאגי, סוסים וכל מה שיכול לזוז קצת בבוץ...
ולא, לא הכל גנוב, אני זוכר שבת לפני שנתיים בנחל ציפורי, "פשיטה" של 3 טנדרים של מג"ב/סיור כפרי באיזור הבור שהיה שם היו כמה עשרות כלים, אף אחד לא ניסה לברוח.. לכולם ללא יוצא מן הכלל היו רשיונות ואפילו בתוקף!.
כן יש גניבות ולצערינו כל יום, אבל לא כל מי ששואל אם אתם מוכרים רוצה לבוא אח"כ לגנוב..אותי שואלים בעיקר בני דודים אם אחת מ-3 הניבות שמול הבית שלי למכירה, וגם כשהיה לי בלייזר היו מנסים לשכנע אותי למכור אז??
לא חששתי לרגע שיבואו בערב לקחת את הבלייזר, בטח שלא ניבה ומעולם לא חשבתי לפרק משהו כשאני עוזב את הרכב..לפרק דרייבשפט?? אולי תחנה את הרכב על ליפט ותנתק את החשמל יותר אפקטיבי.. מי באמת מפרק דרייבשפט כדי למנוע גניבה..
אם באמת ירצו לגנוב אף אחד לא יבוא להודיע לכם ולשאול אתכם , פשוט יגנבו ולא תעזור שום שרשרת , שום סנדל ושום עמוד..
יש יותר סיכויים שיגנבו לכם את הרכב כשאתם יוצאים לבלות, או סתם קופצים לחבר או במקרה שאתם משאירים אותו בחניון כלשהו (רכבת וכו')..
אז אולי לא כדאי לסוע באוטו בכלל, אולי לא שווה להחזיק ג'יפ אם כל הזמן צריך לחשוש מגניבות...סעו לטייל רצוי במקום עם הרבה בוץ, יש סיכוי שתתקלו בהרבה בני דודים שמטיילים בג'יפים מושקעים לא פחות משלכם..
גנבים לא מודיעים לפני שהם באים!!!
ליאור תודה.
ובכלל - למה להחזיק אוטו עם סיכוי לגניבה?
אז אולי הוא באמת תמים ורצה רק לקנות את האוטו. אם כי אני מסופק בזה.
שרשור הוצאת קיטור? אם כן אז כנראה שיש קיטור להוציא.
לא. אני לא רוצה לפרק מנוע וגם לא חלק אחר.
לא. אני לא חושב שצריך לקשור את האוטו בקומה שלישית.
אבל, אני ממש לא רוצה לפתוח שרשור נוסף " סמו נגנב, מי ראה?"
כל מי שגנבו לו משהו או פרצו לו הביתה מכיר את תחושת העלבון וחוסר האונים המתלווה אליה.
רבאק! התחביב שלנו גניב, בפעם הבאה עיצובים בפלסטלינה- את זה כבר לא יגנבו.
אז אין ברירה וצריך לחשוב יצירתי.
תודה חברים, החכמתי ברעיונות ותודה למי שפנה אלי בפרטי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זרקו
ליאור תודה.
כל מי שגנבו לו משהו או פרצו לו הביתה מכיר את תחושת העלבון וחוסר האונים המתלווה אליה.
לא גניב?!? הרבה יותר גניב מרכב.
התחביב הבא - נדל"ן! ונראה אותם בורחים עם זה לשטחים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זרקו
ליאור תודה.
תשקיע בהגנה ושדרוג של מערכת היחסים שלך עם הקרובים שלך (משפחה. חברים. שכנים )
זה אף אחד לא יוכל לגנוב לך לעולם. והקשרים שבנית ילוו אותך כל החיים שלך גם כשלא יהיה לך כלום.
גניבת רכב זה עניין סטטיסטי הרבה שליטה אין לך על זה ,אבל ככל שלא תשתתף במשחק הזה
ככה הסטטיסטיקה תפעל לטובתך.
בכל חברה בה יש אי שוויון חריג בהכנסות או ברמת החיים תמיד יהיו אנשים שפלים שינסו לגשר על הפער באמצעים נבזיים כמו גניבה.
הכי קל זה לבוא בטענות למשטרה או למדינה שלא עושה מספיק ,בשוליים זה נכון אפשר לעשות יותר אבל לא שם הפתרון.
רק למדינה מאוחדת יש אפשרות ליצור עוצמה מרתיעה.
פחד הוא המניע העיקרי שעובד באופן גורף ויציב על כולם ולכן כל מי שצריך למכור לך משהו ,לשלוט בך או להשפיע על תפישת המציאות שלך(תקשורת)
ירצה שהפחד יהיה מניע עיקרי בחיים שלך..
שילמדו עברית קודם ואח"כ ישווקו עמודים הידראולים.
אגב, גם אותם אפשר לנטרל צ'יקצ'ק.
ברזלים מרעישים ורק ברזלים מרעישים. (או כמו שאמרתי קודם - להסתחבק עם מישהו מהצד השני).
ברור שגם אותם אפשר לנטרל ,
אבל העמודים האלה הם כח הרתעה נאה מאוד!
רוב הבני *@#$$# לא ינסו אפילו!
הפיתרון הכי טוב שיש ,
לשים את הרכב במקום שאתה יודע שתמיד יש שם שומר ! (לא חניונים)
שומר..:D:D
השומר מדי פעם לא ממש בצד שלך.. אם אתה מבין;)