גם אני לא מכיר - תפסת שניים (או שאני מכיר ובגלל האלצאיימר נעורים, אני לא זוכר שאני מכיר :))
אהבתי.
Printable View
גם אני לא מכיר - תפסת שניים (או שאני מכיר ובגלל האלצאיימר נעורים, אני לא זוכר שאני מכיר :))
אהבתי.
גם לי זה חדש- שיחקת אותה!!
משום מה אני מכיר ואני יכול להיות הנכד של חלקכם...
כמה קמ"ש [ קיימות בשנים] עשו הכליות שלך? אפשר טרייד אין?
צביקי ולשם שינוי
יהיה נחמד מצדך לערוך תיזכורת לגבי יום השישי המיועד
אני לא יודע לגבי נסיעה על הדיונות עם הג'מוס
אבל קוסם לי ראיון הקפה בשטח וכל השאר
בתא המטען תמיד יש קפה(מזכיר לי שצריך לקנות מיכל גז)
יוסי
שלום יוסי. כמובן שתבוא תזכורת בסביבות יום ג,ד, בשבוע הרלוונטי. אין עוד תחזית מזג אוויר, לא שמפחיד אותי קצת גשם אבל לא הייתי רוצה לקיים עת מבול. הג'מוס שלך יראה לכולם מאיפה הדג.............
איך נפלו גיבורים ? צביקי קשישי מה לך ולדפלייטורים ? כבר קשה להתכופף ? :)
תפרסם מקום ושעה ואקפוץ לראות אותך ואת הכלה החדשה.
אפי מגנום.
אפי,מי ידע בכלל שאתה בארץ? שלום. המקום והזמן - בתחילת השרשור. עוד יבואו עדכונים בהמשך. לא, לא קשה להתכופף,קשה להתגפף:D מת לראותך
צביקי השמיע קול ;)
מה בקשר לפגישה במלבי.
קח בחשבון שבשישי לפברואר אני על המטוס לשוויץ.
קצת גשם לא יימנע פגישה ונסיעת חולות של קשישים וגם הזדמנות להכיר את YES1952 ועוד כמה קשישים וצעירים .
שישי הזה כנראה יהיה שם הרבה גשם :) - לא קצת.
רק הופך את זה ליותר מרגש ומעניין :)
+1
שלג לא מפחיד אותי אז בטח ובטח לא גשם.
קובץ מצורף 55398
טעם של פיספוס. לא קיבלתי שום תגובה בנוסח: מגיע, שום טלפון, ה"פ. משהו החלטי כמו שצריך- לסגור עניין.
בינתיים פירסמתי באתר אחר, היו כמה תגובות חיוביות, אבל שוב -לא החלטיות. ראוי להודיע- "אני מגיע."
מדובר על יום שבת ,מחר - לפי הצעתם [דבר שאינו מתאים לך ע"פ זכרוני] בכל אופן: אדע יותר לקראת הערב.
052-2866694
שלום. כאמור לא קיבלתי שום משוב החלטי בנוסח "מגיע", ניחא
לכל המעוניין
מפגש- צליחת דיונות [בעדיפות ראשונה] בוץ, הכרות, נשנושים ברמת הקפה- יתקיים בס"ד מחר יום ו בחורשת הצנחנים לצד הכביש שמאלה בואך קיבוץ פלמחים . המקום ידוע גם בכינויו "המלבי הראשון" שעה 1100 - 1030 .ייתכן כי ישתתפו חברים נוספים מקבוצה אחרת. נא לאשר הגעה, [מתבקש לדעת אם יש "חיילים" בכלל] אין לי עדיין מק"מש-052-2866694
סגור
זכרונך עדיין אינו מטעה אותך.
המגנום כמובן לא רב מעללים בצליחת דיונות אבל אני בכל מקרה מגיע ולו רק לראות את זיו פניך על כוס קפה.
התגעגתי אליך למרות שגם משוויץ אתה מנעים את זמני מעל דפי האינטרנט.